צריכה רעיון מקורי ל...

צריכה רעיון מקורי ל...

אני צריכה רעיון מקורי לפריסת שחרור!! אני משתחררת עוד שלושה שבועות ורוצה לעשות פריסה מקורית יחסית. כל הפריסות תמיד אותו דבר: צלחות עם חומוס, סלטים, חצאי פיתות ובורקסים... אני רוצה משהו מקורי! כל רעיון יתקבל בברכה! תודה מראש

חייב להיות אוכל .

זה די פשוט לדעתי . המחנה המשותף של כל הפריסות זה האוכל המזרחי . וכמובן הבשר או משהו שאיך שהוא דומה לו . לדעתי הפיטרון הכי פרקטי , זול , יעיל ומרשים מבין כולם יהיה . . . חלבי גבינות . . . מכל הסוגים , בולגרית , לבנה , צהובה וכל מיני כאלה . עם תוספות בלי תוספות . בערך כמו בשבועות , תוסיפי לזה לחם ביתי כמו ג`פטו , באגטים דקים וכל דבר אחר לא רגיל שתימצאי במאפיה יהיה מגניב . אם תוסיפי לזה איזה טוסטר בצד , הפריסה שלך תיזכר לאורך שנים כדוגמת מופת . אין משהו שחיילים אוהבים יותר מ טוסטים . ואם כל זה לא מדבר עלייך , פשוט תלכי על כל מטבח חוץ מהישראלי , סיני , הודי , וכאלה . בכל אופן מזל טוב לרגל השיחרור , בקרוב אצלי . והמון בהצלחה באזרחות ובכלל .

אולי הכל סביב שוקולד ומתוקים?

עוגות, עוגיות, סוכריות, שוקולדים, קרואסונים מתוקים וכדומה... אולי הכל סביב מאכלים בצבע מסויים למשל כתום- עוגת תפוזים, מיץ תפוזים, קלמנטינות, מנדרינות, פלפלים כתומים, סוכריות כתומות, וכל כלי האוכל בכתום?

חשבתי על פריסה כתומה..

אבל איזה דברים אני יכולה להכין בפריסה כתומה? אם זה היה בבית שלי אז זה היה קל.. הייתי מכינה מרק גזר ובטטות ועוד כל מיני מאכלים כתומים אבל להביא חצי מטבח לבסיס זה טיפה בעיה.. :) בכל מקרה- תודה על הרעיון!!

פריסה אם תפנית

אולי הכול אם אלכוהול בפנים :) לא כל כך חוקי...אבל מה אכפת לך את משתחררת אבל יהיה הרבה יותר מצחיק... בפריסה שלי הבאתי עוגת רום וכולם יצאו בזיגזגים :) אני אתן לך מתכון אם את רוצה

המממ.. שווה סיכון?

אני שוקלת גם ככה לארגן איזה ערב בפאב לכל מי שרק ירצה לבוא... אין לי בעיה שישתו אבל הבנתי שיכולים לשפוט אותי עוד 90 יום אחרי השחרור... חחח... בכל אופן- תודה על ההצעה. שלא נדבר על זה שאני משרתת בבית משפט צבאי (של פלסטינאים..לא חיילים!)וזה לא רעיון טוב לתת לקלדנית להקליד פרוטוקל כשהיא שיכורה... (אני יודעת - ניסיתי את זה
).

זה פורום אחר

פה נותנים רעייונות מקוריים... אף אחד לא אמר שהם חוקיים :) האלכוהול הוא באוכל...עד שהם ישימו לב את כבר לא תהיי שם :) חוץ מזה כנראה אני הייתי ביחידה שהיה להם חוש הומור אז זה עבד :)

כן....

הבנתי שבחיל אויר (המנודים האלה..) קוראים לזה "שתייה"... כי כביכול מרימים כוסית... כן, בטח.. לא שמעתם שצה"ל צועד על קיבתו?? למי אכפת מהשתייה בפריסות? תוך שניה נעלם כל האוכל מהשולחנות

painapple

New member
../images/Emo6.gif"המנודים האלה".

וברור שצה"ל צועד על קיבתו. אחרת איך תסבירי את כל הפאשלות, הכל בגלל החדר אוכל.

d00sh

New member
קרפים!!

באמת שזה מקורי :) ויש גם קרפים מלוחים אם לא ידעת.. אז ציכה להזמין אחד כזה שבא עם המתקן והוא מכין מלא מלא גם מתוקים וגם מלוחים :]

painapple

New member
קודם כל מזל טוב,

ובהצלחה באזרחות. דבר שני, אוכל לפריסה. יש כאלה שמביאים לחמים עם גבינות בצד.. אם את רוצה משהו שונה, לכי על נושא מסוים. את יכולה ללכת על ג'אנק פוד [אם את בקריה זו לא תהיה בעיה..], או להביא אורז ואוכל סיני.. או סושי, אנשים מתים על סושי בדר"כ.. את יכולה לעשות לפי צבעים. אם כתום כמו שהצעת למטה, אל תשכחי להביא נסטי אפרסק [מספיק קרוב לכתום.. וכ"כ טעים]
את יכולה לעשות פריסה חלבית.. [לחמים, כי צריך] וגבינות ושוקו ועוגת גבינה.. את יכולה לשלב אפילו גלידה באמצע. עוגת גלידה או קוקילידה ביתית [גלידה בין ביסקוויטים].. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. מקווה שעזרתי.

תארגני משחקים, קריוקי, תחלקי שקיות

הפתעה (כן, כן, של מומולדת... אני לא צריכה לספר לך כמה מתים על זה), חידונים, תחרות פתירת סודוקו, מתנות קטנטנות מה-2 שקל וכד'. את יכולה גם לארגן ארוחת צהריים חוויתית- להכין במקום יחד עם כולם את הסלטים, הטוסטים, החומוס, הלביבות (במחבת חשמלית אם יש לך, ואם אין בטוח למישו מהבסיס יש והוא יוכל להלוות), מלאווח-פיצה וכו'.

את יכולה לעשות פריסה

כאשר הרעיון שלה היה מחוואה לאוכל הצהלי : שוקו ,לחמניה,לופ ,אורז שניצל כל מה שאוכלים בבסיס

אני

עשיתי פריסה רק של עוגיות. הכנתי אותן בבית, ומפתיע אבל כשעושים אותן בכמויות מסחריות זה מזה קל..

למעלה