צריכה רעיון...

sigaliot

New member
צריכה רעיון...

בעוד כשבועיים בעלי ואני חוגגים יום נישואים...אז כמובן שנצא למסעדה ונעשה את כל הדברים הבנאלים... יש למישהו רעיון לאיזו עבודת יד יחודית שתתאים ליום הזה?

לילך1

New member
אני יכולה להציע...

אני לא יודעת איזה טכניקות את מכירה אז אני זורקת רעיונות כלליים: את יכולה אולי להדביק תמונה שלך ועליה לעבוד אם זה פיצוצים על קנווס או במסגרת עץ עם עיצוב מיוחד (לפי הטכניקות שאת מכירה) אפשרות שנייה תמצאי משהו שבעלך מאד אוהב - שחקן זמר סרט מסויים או תמונה מסויימת או אולי אפילו משהו ריגשי וחשוב בשבילו כמו שעון מיוחד שכבר מזמן לא עובד אבל הוא לא מסוגל לזרוק אותו.. את יכולה להכין מזה תמונה מיוחדת שאפשר לתלות במשרד שוב תלוי בשיטות שהבם את עובדת. עוד אפשרות זה להכין לו קופסאות מיוחדת לעטים או לניירת או שאים את עובדת בעיסות נייר את יכולה להכין משקולות לניירות. מקווה שעזרתי במשהו...

sigaliot

New member
הדבר היחיד שבעלי אוהב זה- ../images/Emo73.gif

אבל...זה לא יום הולדת , אז אני מחפשת משהו שירגש את שנינו ויהיה משותף לשנינו... אגב , אני בהריון ראשון ועוד שבועיים ככל הנראה נעשה הזמנת לידה...אז אולי משהו שקשור בנושא?

לילך1

New member
יכול להיות...

יש לך תמונות מהאולטרסאונד ??? את יכולה לקחת תמונה ממש טובה לסרוק אותה במחשב להדפיס אותה על נייר פוטו (כך לא תפגעי חלילה בתמונה) ועם זה לעבוד לעשות כל דבר אפשרי ... קולאז מכמה תמונות טובות שלכם ושל האולטרסאונד או למסגר את תמונת האולטרסאונד בצורה מיוחדת או... לעשות כמו שאני עשיתי (אבל אומרים שאסור בגלל עין הרע לעשות את זה לפני לידה ...) לקחתי אלבום גדול שהדפים שלו שחורים (אלבומי חתונות כאילה) בדף הראשון של האלבום שמתי תמונות אולטרסאונד בשילוב שלי בהריון (עם הבטן בחוץ) וכתבתי הטוש כסף מסביב לתמונה פרטים כמו תאריך האולטרסנד וכלמיני שטויות ... בדף השני תמונה שלי ושל בעלי (תמונה מוצלחת) עם הקדשה קטנה לקטנטן והדפים הבאים מיועדים לרך הנולד .... אשמח להמשיך לעזור (בתיקווה שעזרתי במשהו
)

av_i_va

New member
גם אני חשבתי בכוון של אלבום

רק מעט שונה. אפשר לקנות אלבום עם כריכה ממש פשוטה ואת הכריכה לעצב על ידי שימוש במשחת עיצוב ולאחר מכן צביעה. באמצע להשאיר מקום ריק בגודל של תמונה קונוונציונלית. שם תודבק תמונת התינוק לכשיוולד. בינתיים, להדביק במקום הזה תמונה של שניכם, תמונה שאתם אוהבים במיוחד להדביק רק בעזרת סרט הדבקה דו צדדי, כך שבבוא העת, אפשר יהיה להחליף את התמונה. את עיקר המאמץ הייתי משקיעה דוקא בכתיבת ברכה. זו אומנם חגיגת יום הנישואין שלכם, אבל גם סיום תקופת היותכם "זוג בלבד" האלבום אמור להיות למעשה סמל להתחלת תקופה חדשה, כמוקם בו תשמרו את הזכרונות היפים של תוצאת הזוגיות שלכם. מאחלת לכם יום נישואין שמח ולך לידה קלה.

sigaliot

New member
לילך ואביבה תודה ../images/Emo70.gif

הרעיונות נהדרים ואני באמת חושבת שצריך לעשות עניין מיום הנישואים האחרון שלנו כזוג... אני מתכוונת כבר להתחיל חשוב על ברכה יפה ואולי גם אלבום....אני צריכה עוד לחשוב... אגב , אם אדפיס את תמונת האולטרסאונד על נייר פוטו , איך אוכלל עבוד עליה אח"כ? מה האפשרויות?

לילך1

New member
עובדים כמעט רגיל...

הנה הסבר שאביבה נתנתה בדף קודם לא ידעתי איך להוסיף קישור... • את צודקת, אבל...ו av_i_va ו√ גם לי הייתה בעיה זהה. אז החחלטתי להתנסות בכל זאת וזה מה שלמדתי מנסיון: א. הרקע עליו מדביקים את התמונה חייב להיות צבוע בצבע אקרילי ויבש. ב. אני משתמשת בדבק דקופאז´ שאני מכינה בעצמי (מתכון במאמרים). ג. נותנת לתמונה להתייבש היטב ואז מתחילה את תהליך הפיצוצים עם סטפ 1 התמונה משנה צבע. זה נכון. אבל למי איכפת? לדעתי, הצבעים אפילו יותר יפים. ד. אם לא נוגעים בתמונה מלבד בנגיעות מכחול - כלום לא נמרח. ה. אם לא מנסים - לא יודעים. מה יש להפסיד? אני ממליצה תמיד להתנסות על גבי לוח עץ. לשם כך אני נוהגת לאסוף שאריות מנגריות. שיהיה.... בהצלחה למי שרוצה להתנסות. והנה ברכה שאני כתבתי לבת שלי ליום הולדת שנתיים היא אומנם לא ממש הבינה מה רציתי ממנה אבל זו מזכרת יפה לאלבום...

לילך1

New member
שכחתי לצרף את הברכה../images/Emo9.gif

הנה זה.. ברכה ליובלי בת שנתיים דרך אגב אשמח לשמוע את דעתם על הברכה.... אפריל 2002

לילך1

New member
../images/Emo9.gifתודה רבה ....

אני מקווה שכשהבת שלי תבין את זה היא תאהב את זה... זה אומנם לא ברכה לראש השנה אבל אולי זה יכול להתאים לשירשור של אביבה בנושא ברכות

וואו, לילך, זה נורא יפה... ../images/Emo140.gif

גם המתוקה שלי בת שנתיים אז אני נורא מזדהה.... את נורא מוכשרת!!

av_i_va

New member
../images/Emo99.gif

את באמת חושבת שלאחר מה שכתב, השארת מילים גם עבור מישהו אחר???
(ואני, לתומי, חשבתי שאני כותבת שירים מרגשים. קטונתי!)

שמש א

New member
משקולות לניירות../images/Emo35.gif

הי לילך! מה הכוונה "משקולות לניירות" מעיסת נייר? שמש

משקולות מעיסת נייר..

הכוונה ליצירה כלשהי מעיסת נייר שבתוכה ישנן אבנים או חומר כבד אחר.. ושמים אותה על דפים במשרד שלא יעופו ברוח.. הבניה של המשקולת תלויה בצורה של האובייקט שאת רוצה..מחיות ועד מכוניות.. אפשר גם להכין משהו מעיסת נייר ולהדביקו על בסיס מריבוע עץ... אם תרצי..אשמח לעזור בתיכנון תהליכי העבודה... שיהיה בהצלחה..

boardsmash

New member
אולי תוכלי לפרט על שלבי

העבודה ליצירת משקולות כאלה? תודה מראש!!

בשמחה אבל..

כמו שאמרתי אני צריכה לדעת איזו צורה תהיה למשקולת..אולי חיה?.. לכל צורה יש דרך תיכנון אחר..מכיוון שעל מנת להכניס בפנים משהו כבד צריך לחתוך אותה לשניים..ואז תהליך וחומרי העבודה משתנים..

לא חייבים לחתוך לשניים

בעיקרון זה באמת תלוי בצורה, אבל מנסיון שלי, עדיף להשתמש בחול (ים) ולא באבנים ואז פשוט עושים חור קטן בחלק העליון.

שמש א

New member
רעיון מתוק!

כעת אני עוד טורחת על השעון הדיגיטלי, רוצה לסיים אותו עד הספ"ש... בכל מיקרה, כשהחליט להכין משקולות כאלו, אני כבר יודעת למי לפנות. תודה רבה רבה רבה שבלולית, את מקסימה.

סגליות- רעיון ../images/Emo62.gif

קני קופסת עץ פשוטה, צבעי בלכה אם את רוצה, תדביקי תמונה אהובה שלכם (מהחתונה בשחור לבן יהיה מקסים, או תמונה חדשה מדליקה, או תמונת אולטרסאונד למרות שבעיני זה קצת קיטשי... בקיצור תמונה אהובה) וצבעי בשיכבה של "סדקים" שגורם לקופסה להיראות עתיקה. זה נורא יפה בעיני. אפשר גם לעשות קולאז´ של כמה תמונות אהובות. לנו יש קופסה עם תמונה של אלה מהלידה ובפנים שמרתי את הצמיד שלה מהבי"ח, מכתב שיחרור ותמונות אולטרסאונד... שיהיה במזל!!

למעלה