צריכה רעיונות למתנת יומולדת לילדה

צריכה רעיונות למתנת יומולדת לילדה

בת 10 וילד בן 5 שחוגגים יחד. בסכום של עד 150 ש"ח לשניהם.. תודה מראש.

לאה_מ

New member
אם את רוצה מתנות שקשורות אחת לשניה

(כלומר משהו שהם יוכלו לשלב ולעשות ביחד) אז אפשר תיאטרון בובות (או אם הם יצירתיים במיוחד, חומרים או ערכה כדי להכין יחד את התיאטרון והבובות). אם לא, לדעתי ספרים הם תמיד פתרון מצויין, ואין בעיה למצוא ספרים שמעניינים אותם (למשל, הארי פוטר לילדה ואנציקלופדית דינוזאורים לילד?).

דווקא לא התכוונתי למתנות שקשורות

אחת לשניה, למרות שזה רעיון נפלא ואני יזכור אותו לילדים שלי כשיהיה לי עוד ילד! לגבי התאטרון בובות, היא גדולה מידי, זה לא יתאים לה, והארי פוטר יש לה הכל, קיוויתי דווקא לקנות משהו ששכיח ממנה את זה קצת.. אנציקלופדית דינוזאורים נשמע מקסים, רק יש לך מושג איפה קונים וכמה עולה?

לאה_מ

New member
אם את הולכת על ספרים...

אז עומר קיבל בערך בגיל 5 את "האטלס הגדול של הדינוזאורים" והוא מאד אהב את זה, ואפשר להשיג את זה בסטימצקי (ובטח באינטרנט יותר בזול). ולגיל 10 אפשר אולי לקנות את "אבא ארך רגלים" - זה יצא בהוצאה מחודשת. אם היא אוהבת לקרוא, לא תהיה לך בעיה למצוא לה ספר. ואגב, לגבי בן ה-5, יש קלטות וידאו לילדים של נשיונל ג´אוגרפיק, שגם היו להיט אצלנו בגיל הזה.

נעה גל

New member
ספרים לילדה בת 10

השבוע בילתי זמן ניכר בחנות ספרים וגיליתי לשמחתי שכל הוצאות הספרים חידשו את מלאי הספרים מהתקופה שאנחנו היינו ילדים: כל הספרים של מיכאל אנדה מומלצים פוליאנה מר אל כאן אנה הלב האליפים האסופית על כל כרכיו ועוד מלא ספרים מדהימים. לגבי ילד בן 5 אני מצטרפת בחום להמלצה של לאה_מ לגבי האטלס הגדול של הדינוזאורים - קנינו אותו לאורן(בת 5) לפני חצי שנה בערך, והוא כל הזמן בשימוש. בכלל, כל הסדרה הזו טובה מאוד.

אלה_ה

New member
כמה רעיונות

משחקי מחשב, ערכות יצירה, מכוניות מירוץ, לגו. (בכוונה לא כתבתי מה לילד ומה לילדה כי ניתן לקנות את כל מה שכתבתי ברמות קושי שונות לגילאים שונים).

טוב

New member
ואם כבר במתנות עסקינן-

יש לכם רעיון למתנה לבת-מצווה?

נעה גל

New member
רק לא ספר!!!! בני מצווה אלרגים לזה

אני הייתי חושבת בכיוון קצת שונה, כמו מנוי להצגות או לסרטים, מנוי למספר ארוחות במסעדה החביבה על הילדה, מנוי למוזיאון, מנוי לירחון שמתאים לגיל הזה, טיסה בשמי הארץ או פשוט לתת כסף. תאמיני לי שהיא תדע מה לעשות עם זה....

טוב

New member
כסף אני לא אוהבת לתת לימי הולדת,

כי זה נראה לי כמו לצאת ידי חובה. כאילו הכסף זה העיקר. אני רוצה לתת משהו בעל משמעות. לגבי מנוי לעיתון: יש לך רעיון לעיתון אינטליגנטי לגילה (המילה "אינטיליגנטי" באה להוציא מעריב לנוער למיניהם) ולגבי שאר הצעותיך- נשמעות לי יקרות מידי.

כסף הם יכולים לקבל מההורים ומהסבא

והסבתא. דודים לא נותנים כסף... ורק רציתי להגיד שמצאתי מתנה מקסימה שלא עשקה אותי- קנינו 2 כרטיסים למוזיאון הילדים בחולון- 45 ש"ח לכרטיס.

למעלה