צריכה רעיונות לקשוט מסגרת לוח שעם

גלי!

New member
צריכה רעיונות לקשוט מסגרת לוח שעם

יש לי לוח שעם גדול שאמור להיתלות מעל שולחן העבודה שלי אבל בא לי שיהיה צבוע או מקושט בצורה מיוחדת (בכל זאת, צריך להצדיק את זה שאני סטודנטית לעיצוב..) יש למישהו רעיון מקורי בשבילי???

efiefi

New member
מה דעתך

לאסוף פקקי שעם ולהדביקם בדפנות? את יכולה לחתוך אותם לעיגולים או לחצאים... אם את מעוניינת לכסות את הלוח כולו אפשר להצמיד את מפת העולם/הארץ או למלא אותו בגלויות ותמונות אולי ייעלו לי רעיונות בשעות קצת יותר סבירות של היממה
בתור סטודנטית לעיצוב כמוני בזמן הלימודים יתמלא הלוח מטבעו במלא פצ´פקס

לילך1

New member
לוח שעם....

את יכולה להדביק מסביב ללוח תמונות של עבודות שלך שאת אוהבת -ליצור מעיין מסגרת והיות ואת סטודנטית לעיצוב בטח יש לך לא מעט יצירות.... סתם רעיון.....

popo11

New member
רעיונות

קודם כל, צריך מסגרת גדולה שיהיה מקום. ואז אפשר ללכת על :
מוטיב שנות ה-30 עם פיצוצים
משהו ילדותי - פו הדב, סנופי, ציורים של חיות
יש לקנות חיות קטנות ולהדביק.
עכשיו הולך הציור של הציפור עם הרגליים הארוכות, וזה לא תופס הרבה מקום
לעשות ווש זה בטח נתן לך כיוון

mor mor

New member
ציפור עם רגליים ארוכות

איפה אני מוצאת ציור של הציפור עם הרגליים הארוכות?

popo11

New member
תסתכלי בגלריה

תחת יצירות של סיון (אני!) על "2". בשעון עם המסגרת הכתומה יש ציפורים עם רגליים ארוכות.

mor mor

New member
בעניין הציפור

יש לך מושג אם יש באינטרנט אתר לציפורים האלו?????...

mor mor

New member
וואי תודה,אולי ידוע?....

יש כאלו ג´ירפות יפות מאויירות (הן מפורסמות),ידוע לך, היכן אוכל למצוא תמונה?.......

ישנה מסגרת ללוח הזה?

את מסגרת לוח השעם שלי צבעתי בגווני כחול והוספתי כוכבים, ירח ושמש ועוד כל מיני צורות מהגלקסיה. יצא חביב ולא כבד מדי. אפשר להוסיף גם מלאכים קטנים שיכולים להשתלב.
וכמובן שנשמח לראות תוצאות.

oskl

New member
פסיפס - וזה יוצא מהמם

זה בדיוק מה שעשיתי. המסגרת מולאה מסביב בפסיפס צבעוני. יצרתי גם צורות בקצוות ובאמצע כל מיני ריבועים קטנים. די הרבה עבודה אבל שווה כל אבן אסנת

גלי!

New member
וואוו כמה רעיונות! ../images/Emo24.gif

כשאסיים אפרסם את התמונה של הלוח! תודה תודה לכולם!!

av_i_va

New member
בפעם האחרונה שהיה לי לוח שעם....|4u

נו טוב, זה היה לפני לא מעט שנים כשהייתי סטודנטית צעירה. היה לי לוח שעם משעמם, במסגרת עץ פשוטה לא צבועה. נהגתי לכתוב על המסגרת את מספרי הטלפון שרציתי לשמור, תוך ציור דמות מצחיקה ליד המספר (במקום השם). חברים אהבו להשתעשע בניחושים.

אני עשיתי ווש כחול למסגרת

ממש עדין ועל הלוח עצמו ציירתי ציפורים- לא מסקיצות אלא מהראש בגוונים של כחול וטורקיז ויצא מהמם!!! ציירתי באופן שמפוזר על כל הלוח במקומות שלרוב אני פשוט לא תולה עליהם דברים וגם אם כן- לא נורא! יצא מאוד יפה

אני חדשה כאן, אבל עשיתי כבר שניים

שני לוחות שעם שיצאו מהממים, האחד עיתרתי לעצמי בדמויות מלאכים על המסגרת עם פירצות לפנים לוח השעם, והשני שהיה מושקע יותר כי הוא ניתן מתנה לחבר שלי עותר כולו בצילום (של מכונת צילום ) של תמונות משותפות שלנו יחד עם תוספת כיתובים משעשעים וקיטשיים- את יכוןלה לעשות את זה עם תמונות ילדות או תמונות שלך עם חברים, זה מעניין לעין ומשעשע מאוד לינוי- מנהלת פורום אופנה

למעלה