צריכה רעיונות, תודה מראש

y2in1

New member
צריכה רעיונות, תודה מראש

אני הולכת לישון אצל מישהו וזו הפגישה השלישית שלנו. שתי הראשונות גם היו בדירה שלו ותמיד נשארתי לילה. הקטע הוא שזה יהיה היומולדת שלו! אני מאוד מתרגשת, אני רוצה שזו תהיה חוויה בישבילו במיוחד שהקשר כזה חדש... אני מתכננת להביא עוגה, כל מיני תותים ופירות אחרים ובקבוק קצפת (לא יודעת מה לעשות איתו עדיין) אולי שמן למסאז'? רעיונות פליזזזזזזזזז

magenta73

New member
בקשר לבקבוק קצפת-

מערבבים קצת באויר ואז לוחצים. ואז יוצאת קצפת. ואז מלקקים אותה. ניתן גם למרוח את הקצפת על הגוף שלו. וכאמור - ללקק אותה. הנה - רעיון :)

מיקמיק

New member
רעיונות...

לדעתי את צריכה לשבור לו בקבוק על הראש ולברוחחחח משם כמה שיותר מהר. השתגעת? שלוש פגישות ראשונות כשמתוכם ישנת אצלו שתי לילות??? זאת אומרת ששכבת איתו מהלילה הראשון????? חחחחחחחחח סתם מתוקה כל אחד ודרכו הוא.... חושבת שיש לך כבר את כל הכלים פשוט תני לדברים לזרום. אולי איזה בגד סקסי? בכל אופן בהצלחה

y2in1

New member
עדכון

הנה כבר יום שישי הגיעה היומולדת שלו ביום ראשון, ביומולדת של הבן שלי שלחתי לו הודעה (כן אנחנו מדברים בהודעות (למרות שיש לו את הטלפון שלי)), אמרתי לו שאני לא יכולה ביום ראשון ואולי נחגוג את היומולדת מוקדם יותר? אין תשובה (ואני יודעת שהוא קרא את ההודעה) בדרך כלל אנחנו נפגשים היום... אין קול ואין עונה אתה לא יכול? יש לך בחורה שמגיעה היום? סתם לא בא לך? ת-ג-י-ד לעזעזל, מה עם הוא ישלח לי הודעה שהיום הוא בא לקחת אותי? (יכול להיות) זה ממש ברגע האחרון (כן אני יודעת שאין משהוא אחר לעשות) אבל ממש לא בא לי להיות הבחורה שאין לה חיים והיא רק מחכה שמישהו יקרא לה... (למרות שזה נכון) מצד שני איך אני אסרב לו ביומולדת? (והוא עוד לא ענה לי אפילו)... והבחורים האחרים שלי גם! לאחד סירבתי שבועות, וכשסוף סוף הסכמתי, הוא נעלם! קודם אמר אני אקח אותך בלה בלה בלה... עם אני לא מאוד עסוק (היום), ואין קול ואין עונה והשלישי (השעתיים נסיעה), או השלישי... פעם שעברה הוא התקשר אלי ב 9 בערב ונסעתי אליו. עם הוא יתקשר אלי היום... כנראה שאני יבוא, זה שווה את זה. אוף!!!! עדיין אין לי מה לעשות היום!

PRI1

New member
יש נר מסא'ז מדליק.... וכייפי לשימוש

הנר זה נר לאווירה נעימה, ואח"כ את מעסה אותו על הגוף......... הנאה מובטחת..........

אני2222

New member
אפשר לקבל מעט יותר פרטים על ה../images/Emo16.gif

מאיפה קונים אותו וכדומה?

celeste9

New member
היי בקשר להודעה שלך

דבר ראשון אני חושבת שאת מתנהגת בצורה קלה וזנותית אם ראית את הבן אדם רק פעמיים והלכת לישון אצלו ודבר שני ליום הולדת שלו יהיה נחמד שתביאי תותים וקצפת זה מגרה מושך וטעיםםםם ואחר כך תלכו ישר "לעשות אהבה" שזה הדובדבן שבקצפת

misty10

New member
רעיון

מצטערת חמודה, אבל הניסיון שלי בגברים הוא שהם צריכים לרדוף אחרי האישה, להשיג אותה, לכבוש אותה, ורק אחרי שזה קורה לישון אצלהם בלילה. אם כשהוא מתקשר את רצה אליו, כנראה שאין לך חיים בכלל. אני ממליצה לך קודם למצוא חיים, אולי אפילו חברה ולא לרוץ לכל מי שמתקשר לישון אצלו בבית. שוב מצטערת על השבתת השימחה, אבל הצלחה עם בחור אחר. בתיקווה שלא תחזרי על הטעויות, טיפ נוסף: כדאי שתתיעצי לפני שאת עושה משהו כזה, כי לפעמים מישהו מהצד רואה דברים שונה ממה שאת רואה. ולמרות שזה מפתה לעבור את הלילה ביחד עם מישהו... את צריכה לחשוב מה את רוצה מאותו בחור, אם בא לך על קשר קליל ולא מחייב, אז זה מתאים. אם את רוצה לקשור אותו אליך ולחיות ביחד תקופה מסוימת ויותר מזה, זה ממש לא מתאים.

למעלה