צריכה רעיונות

צריכה רעיונות

אני מכינה משחק קלפים לחברה שלי. ואני רוצה שבמקום הצורות הרגילות (לב,מעוין, עלה,תלתן) לשים מאפיינים/תכונות שלה. אז איזה סמל לצייר כדי לבטא שהיא: 1. אוהבת לטיל 2. מתה על אחיינים שלה 3. עמוקה תודה

../images/Emo35.gif

תתחילי בהבנה של הצורות, אני חושב שההמשך יהיה קל. בטארוט קיימות שתי קבוצות של סדרות: הארקאנה הגדולה, בה משתמשים רק למטרות "רציניות", והארקאנה הקטנה, שמשמשת גם לקלפי משחק. בראיה הסטורית, הארקאנה הקטנה היא מעין "גרסת משחק" של הארקאנה הגדולה. נראה את הצורות הקיימות בארקאנה הקטנה, הקשר לגדולה ומשמעותן: לב - (גביע) - הצורה שמיצגת את יסוד המים. הצורה קשורה לרגש, לאהבה אבל גם לאבדן גבולות, חריגה מהם הצפה וסחיפה, ולכן מתאימה לייצג את האהבה שלה לאחיינים שלה (הייתי שם שם ציור של סמיילי, או - כתלות ביכולות שלך - את האחיינים עצמם). מעויין\יהלום - (מטבע) - הצורה שמייצגת את יסוד האדמה. הצורה קשורה לחומר, לגוף, וגם לעקשנות. אפשר להחליף בשדה זרוע או מניב, להתאים את זה לקשר לאהבת הארץ (טיולים). תלתן - (מטה) - הצורה שמיצגת את יסוד האש. זו המוטיבציה, והקשר לצמיחה, וגם הקשר לסיום (שריפה). נראה שניתן להחליף בעץ, שייצג את אהבת הטיולים. עלה - (חרב) - הצורה שמיצגת את היסוד הרביעי, האויר. זה ההגיון הצרוף, היכולת להכנס בדברים לעמקם, וגם היכולת להרוס.. הייתי מקשר אותו בעזרת ציור של ענן או של אגם לעומק של חברתך.

תודה, אבל

אני לא רוצה להשאיר את הצורות המקוריות. אני רוצה לשים צורות / איורים אחרים שיסמלו באופן פשוט יותר (כמעט) ללא הסברים בע"פ. טיול : תלוי בציור, אבל מה הכי מאפיין: נעליים, כובע טמבל, כובע מצחיה, מיימיה, מפה, מצפן, שביל, מקל / אחר/ ? עומק? אחיינים? וגם הציור צריך להיות קטן / מופשט / בלי הרבה פרטים תודה רבה

הצעתי להחליף את התמונה המקורית

לא להשאיר אותה, אבל בזמן ההחלפה, להתיחס גם למשמעות המקורית וגם למשמעות שאת רוצה לתת.

אז, כעת

לאחר שכל דבר מתקשר לי לצורות המקוריות (תודה רבה לעוץליגוץלי), אני מחפשת עוד רעיונות ל- באיזה צורות להשתמש. אחיינים - יש לה הרבה. טיול - להחליט מה הכי מסמל עמוקה- למה ענן קשור?

מלאכיית

New member
אמממ רעיונות ../images/Emo13.gif

אחיינים- אולי פשוט תמונה של הרבה ילדים (במעגל, בשורה, לא משנה איך..)
טיול- נעליים לדעתי ממש מסמל, אפשר גם גבעה עם פרחים, או גבעה עם איש עומד עליה, את יכולה גם טרמיל ומקל.
עמוקה- אמ.. זה באמת אתגר, אפשר לקחת את זה למקום של הציונות שבענין\ משחק מילים ולהראות בור וליד מטר (כאילו משהו עמוק), ואפשר לקחת יותר לכיוון הפסיכולוגי ואז זה די חופשי אז אפשר בעקירון הכל (אולי איזה עם המון בועות מחשבה, או רק בועות מחשב..) מקווה שעזרתי קצתת

למעלה