צריכה רעיונות!!!

צריכה רעיונות!!!

לאימא שלי יש עוד מעט יומולדת ואין לי מושג מה לקנות לה שיראה לה כמה אני אוהבת אותה (התחנפות לא מזיקה) שנה שעברה קניתי לה מסגרת עם לבבות, לפני זה קניתי פעמוני רוח עם לבבות. יש רעיונות? מה אתם קונים בדר"כ לאימא? תודה מראש!

Saucy Girl

New member
עניין המתנות להראות לאמא זה די דפוק

לדעתי. לדעתי אין מתנה בעולם שדרכה אני אוכל להעביר את האהבה שלי לאמא. תהיה ילדה טובה (לא לריב עם אחים, להוציא ציונים טובים, לשמור על חדר מסודר)במשך השנה, ובקיצור, תגרמי לה נחת, מכל דרך שהיא. אחרי הכל, המתנות נשארות בארון או לקישוט, ומעלות אבק. אם בכל זאת את מתעקשת על מתנה, תבררי מה התחביבים שלה או מה היא אוהבת, ותקני משהו שהיא תשתמש בו,ככה שהיא תזכר מי קנה את זה ומה היתה הסיבה.

Saucy Girl

New member
בפורום "יומולדת ומתנות"

יעזרו לך יותר. יש שם הרבה רעיונות.

dark eyes

New member
ביום הולדת הקודם של אמא שלי

אני ואחותי לקחנו את אמא לוויקאנד ארוך בלונדון היה ממש נחמד והיא לא ציפתה לזה בכלל..

O Boy

New member
אין לי רעיון למתנה, אבל...

יש לי רעיון מה לכתוב לה, זה משהו מה זה יפה. אם את רוצה אני ארשום כאן, זה קצת ארוך... את יכולה לרשום את זה בכרטיס.

E l i a n

New member
יש לך רעיון? אפשר?

וגם לאבא, אם לא קשה לך... תודה תודה תודה!
אליאן.

O Boy

New member
צץ לי רעיון למתנה...

אני לא מוצא את מה שרציתי לתת לך כדי שתכתבי לה, אבל יש לי רעיון למתנה... אם אמא שלך בקטע של ספרים קטנים, יש את "עצות טובות לחיים טובים", "סודות קטנים לחיים גדולים" - ספרים קטנים עם כל מיני טיפים נחמדים כאלה. אמא שלי אוהבת אותם...

יש לי רעיון מקורי ויפה../images/Emo70.gif

אתמול הייתי בשנקין ודיזינגוף סנטר ועוד כמה מקומות בת"א והסתובבנו גם בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות בשם "יער הפיות", זו חנות מאודדד יפה... מרגישים שנמצאים ממש ביער.. ויש שם כל מיני פיות ושדונים, גם רונות ופנטאגרמים (שזה כבר לעוסקי המאגיה למיניהם) ויש שם כל מיני דברים כאלו.. דברים ממש יפים
אז החלטתי לקנות לאמא שלי מתנה על זה שהיא קיבלה ת'תואר שלה.. אז קניתי לה מתנה משם
פיה כזו יפה שמגשימה משאלות ומביאה מזל, וקניתי לה גם סוכרית מזל (כמו עוגיית מזל), זה סוכריה שתקוע בתוך הסוכרייה מן פתקון קטן שרשום שם מסר.. אז צריך להביע משאלה, לאכול את הסוכרייה ולפתוח את הפתקון. הסוכרייה עצמה עלתה 2 ש"ח והפייה עלתה 50 ש"ח. יש גם אפשרות שיעטפו לך את המתנה (והם עוטפים יפה כזה..) ולהדביק את הסוכרייה על המתנה.. זה ממש מתנה יפה ומקורית

cutey

New member
יש לי רעיון מצוין!

את יכולה לקנות לה איזה סבון/נר/קרמים,מנרות בשנקין(בעזריאלי) או שאת יכולה להפתיע אותה עם מסאג' (..במקום מיוחד,או להזמין מסג'יסטית או מסג'יסט הביתה!) ו..גם זר פרחים גדול זה ממש יפה,והכל עם ברכה יפה שאת כותבת-לא קנוי.

למעלה