צריכה שוב את עזרתכן

אינצה

New member
צריכה שוב את עזרתכן

אז אחרי שמצאנו בגדים לאחות אחת של החתן (אצל רון מנדלמן בשינקין) צריך לחפש גם בגדים לאחות השניה. היא בת 10 ונורא רוצה שמלה לבנה "חגיגית" (עדיין לא הוחלט אם היא תהיה על תקן שושבינה או לא). עכשיו נשאלת השאלה איפה ללכת לקנות לה? אמרו לי ללכת לחנות "צוציק" ברחוב דיזינגוף, אבל איזה עוד חנויות יש? נראה לי שאם נלך לחנויות הרגילות של שמלות כלה זה סתם יעלה הרבה כסף, לא?

*שיר

New member
ושוב אני בגישת ה"לא ביוקר"

מה עם גולף קידס או הוניגמן? יש שם דברים מקסימים לילדים ובמחירים שפויים. ב"צוציק" זה בגדים מאוד מצועצים, זה מה שהיא רוצה?

אתי@

New member
תנסו ב...

קוקה מוקה בקניון אילון (נדמה לי שיש גם בעזריאלי) או סודה לימון בקניון בת-ים.

הילית*

New member
התייעצתי בנושא עם יאיר ז´רמון

והוא אמר לי פשוט ללכת להוניגמן. הוא אמר שיש שם שמלות לבנות יפות לילדות (לא בדקתי עדיין). בהצלחה ואם אפשר תעדכני אותי.

ויש לי רעיון חורני לאללה אבל זול

אפשר ללכת לחנות ההודית בנחלת בנימין. לקנות שם אחלה שמלה לבנה באיזה 60 ש"ח. לקפוץ לאבגד(יבואני חרוזים ונצנצים..) להדביק עם דבק 3 שניות בכייף את האבנים.. ואחלה שמלה לשוש - בינה. אתי

Sharon_1

New member
למה חורני? נשמע לי כיף לאללה!!!

נראה לי דווקא שהילדה תאהב את עניין החרוזים-לבחור לפחות. אני הייתי נהנית מזה. פה השמלות שושבינה כ"כ זולות שזה פשע לא לקנות אותן.

אם ככה הנה המשך..

בד שיפון שקוף עלול לעלות בנחלת מקסימום 15 ש"ח למטר, לקחת את הנצנצים להדביק אותם על קשתית לבנה בצפיפות גבוהה ולחבר לקשתית והנה טול..

Sharon_1

New member
התכוונת הינומה?

אני יותר אוהבת שזה מחובר למסרק כזה ולא לקשת. אני לא אוהבת קשתות, לא יודעת למה. בכל מקרה-הלהיט פה עכשיו זה לקחת עלים ולייבש אותם, כמובן לרסס אותם וכו´, ולהכניס אותם לתוך החצאית של השובינה - כלומר מין בד שקוף-כמו טול מקופל לשניים ובתוכו הלעי-אפשר גם פרחים וכו´.

1. מכירה את זה.......

2. אל תשכחי שמדובר בילדה........... 3. יש לי בעייה עם דברים מיובשים מתים.... פנג שואי את יודעת.

Sharon_1

New member
ניסיתי פעם לעבוד עם הפנג שואי הזה

ולא הצלחתי. שהמיטה לא תהיה ליד הדלת, ואח"כ כל מיני סיפרוים עם המיטה. עזבתי את זה.

את רוצה לשמוע משהו מדהים?

לפני שנה שיפצתי וצבעתי את הבית שלי. הבית שלי מדהים ביופיו ואני מרשה לעצמי להגיד את זה משום שהרבה אנשים מהפורום היו אצלי והתפעלו ואף ציינו את זה לא פעם. ואת יודעת מה? לפחות בזה מותר לי להשוויץ כאן אז אני משוויצה
לגבי האיפור אני מוגבלת...... אבל עכשיו ברצינות: את יודעת שאני לא מבינה כלום בפנג שואי הזה. ממש כלום חוץ מהקטע של המתים.. ויודעי ומביני דבר בתחום אומרים שהבית שלי עשוי בדיוק לפי התורה שלהם. ובאמת, כשעבדתי על הבית, זה היה ללא תכנון מוקדם. רצתי אחרי מה שהרגשתי. סיימתי דבר והמשכתי לאחר..וההרמוניה בבית מדהימה, הגוונים ממש נותנים תחושה של חיבוק.. והתורה הזאת נפלה עלי פשוט במקרה.. עכשיו אגב, אני עובדת על מסעדה בזכרון....כל פעם נוחת עלי משהו מוזר יותר מהאחר.. אני מלבישה עכשיו מסעדה לצילומים של טלעד בשבוע הבא. כאילו אני צריכה עוד ארבעה ימים בשבוע כדי לחיות. יש לי צילומים לפרסומת אצלי בבית ב-6.8... אפילו הלילות כבר לא מספיקים לי ושלא לדבר על כך שעונת הכלות בעיצומה.

עוד לא יודעת.. אדע ביום ראשון בלילה

בדרך כלל הם מתקשרים ערב לפני לתיאומים אחרונים ואז אני שואלת מה מצלמים.. הם מאוד אוהבים לצלם אצלי משום שהם לא צריכים תפאורה... חוסכים כסף של ארט דקורטור
אבל כבר צילמו אצלי מלאן תאלפים פרסומות ביתיות כאלו דברים של מורפי ריצ´רד ועוד כל מיני מעניינים... יאכס........

לא. מה פתאום? אני עובדת עם במאי

ומפיקה שמתים על הבית שלי. ממש לא משרד פרסום. הצוות שמצלם כאן מאוד קבוע. אני יכולה לצאת מהבית ולהשאיר אותם אצלי בלי שום בעיה..

אתי@

New member
דארלינג, הרעיונות שלך טובים

רק לאנשים מוכשרים. לאנשים הפשוטים, הדברים לא כ"כ פשוטים כמו שאת מתארת אותם...
"רק קונים שמלה ומדביקים חרוזים..." - ואיפה מדביקים את החרוזים? ואם הם יפלו באמצע הריקודים??? בקיצור, הלוואי שהייתי יכולה לעשות בעצמי את כל הדברים שאת עושה בעצמך ואני הולכת לקנות בהמון כסף...

שירי71

New member
אתי זה ממש לא בעיה

את קונה חרוזים זה לא חייב להיות פייטים שצריך להדביק אלא חרוזים ואז אפשר לתפור אותם בתפר קטן לשמלה זה יכול לצאת מה-זה משגע לדעתי! תחשבי על זה זה גם באמת חוויה ללכת עם הבנות לחנויות האלה זה יכול לצאת ממש מדליק!

למעלה