צריכה שתגידו לי מה יותר שווה לראות ספינת רפאים- ghost ship או אגדה עירונית טנקיו
L lirnoh15 New member 14/11/03 #1 צריכה שתגידו לי מה יותר שווה לראות ספינת רפאים- ghost ship או אגדה עירונית טנקיו
D D i l D o New member 14/11/03 #2 שניהם זבלים, אבל אם אתה חייב - הייתי הולך על ספינת רפאים רק בגלל סצנת הפתיחה המדהימה, וכמה קטעונים נחמדים שיש שם. אגדה עירונית לא משו בכלל.
שניהם זבלים, אבל אם אתה חייב - הייתי הולך על ספינת רפאים רק בגלל סצנת הפתיחה המדהימה, וכמה קטעונים נחמדים שיש שם. אגדה עירונית לא משו בכלל.
V VAMPhantom New member 15/11/03 #3 המלצה חמה ל"ספינת הרפאים"../images/Emo45.gif איני מבין מה רע בסרט, למה קוטלים? זה סרט מקסים עם לא מעט מתח ומיסתורין...
המלצה חמה ל"ספינת הרפאים"../images/Emo45.gif איני מבין מה רע בסרט, למה קוטלים? זה סרט מקסים עם לא מעט מתח ומיסתורין...
L lirnoh15 New member 15/11/03 #4 ראית את גוסט שיפ...... אחלה סרט!!! ממש מותח.... ות'אמת הילדה בהתחלה הזכירה לי ת'היא מהצלצול אהבתי גם שלכל אחד נצמדה רוח משלו... היו כמה סתירות בסרט אבל חפיף לסיכום- מומלץ בחום!!
ראית את גוסט שיפ...... אחלה סרט!!! ממש מותח.... ות'אמת הילדה בהתחלה הזכירה לי ת'היא מהצלצול אהבתי גם שלכל אחד נצמדה רוח משלו... היו כמה סתירות בסרט אבל חפיף לסיכום- מומלץ בחום!!
A austin1 New member 15/11/03 #5 לא ראיתי עוד את ספינת רפאים אבל אני מאוד ממליץ על אגדה עירונית 1 ו 2 אחלה סרטים בסגנון גלה מי הרוצח
V VAMPhantom New member 16/11/03 #6 אם כבר המלצה על סרט והמשכו: כבר עדיף יעד סופי 1+2 מאשר האגדות ההן...
R RReuTT New member 16/11/03 #7 גם אני אהבתי את אגדה עירונית אחלה סרט. את ספינת רפאים עוד לא ראיתי.....
V VAMPhantom New member 16/11/03 #9 מבטיח לך../images/Emo45.gif אם אהבת את הראשון... אתה תוטרף על-ידי השני!