צריכה שתחזיקו לי אצבע או שתיים

yaelia

New member
צריכה שתחזיקו לי אצבע או שתיים

יש לי מחר ראיון עבודה שאני מאוד מעוניינת בה. משרה חלקית אמנם, אבל כזאת שתגרום לי לאושר רב ותפתח לי פתח לעוד ועוד עבודות בתחום. מנצלת את ההזדמנות להתנצל על זה שאני כמעט לא פה. שאני לא נפגשת עם אף אחת לקפה
ושבאופן כללי אין לי זמן. אני מאוד משתדחלת לעקוב ולפעמים גם לענות ולהתייחס. אמא שלי עברה לפני שלושה שבועות ניתוח כריתת שד, אחרי שמצאו אצלה סרטן, הייתי מאוד עסוקה. קשה כל כך כשההורים שלנו, החזקים וה'מגדלים', צריכים עזרה והופכים לתלויים בנו. בכל אופן, מצבה משתפר מאוד ואני מקווה שלא נראה עוד בתי חולים ע--ד שאני אלד שוב. סליחה שקופצת מנושא לנושא, דעתי פזורה עלי בצורה יוצאת דופן בימים אלה.

מחזיקה לך מליון אצבעות

וגם רוצה לאחל לאמא שלך החלמה מהירה. זה כל-כך קשה.
ועוד דבר קטן - לוטן חולה ומחר היא ואני מגורשות בבוקר מהבית כי בא המנקה. אז אם יש לך זמן בין 9:00 ל-12:00, שתינו נשמח לפגוש אותך. היא לא מדבקת - יש לה דלקת אוזניים. ואם זה בדיוק הזמן של הראיון - אז שיהיה בהצלחה! (מתי התחלתי לכתוב עם כל-כך הרבה מקפים?)

yaelia

New member
מצטערת, ראיתי רק עכשיו

ממילא היה בבוקר ראיון העבודה ולא יכולתי להפגש. בשבוע הבא?

ו שתי

New member
אז הנה,

גם אצבעות לראיון מחר
וגם איחולי רפואה שלמה לאמא שלך
וגם כוחות וחיבוקון וירטואלי לך, שאני רק מדיימנת את הריצות והעומס ונהיה לי חלוש'ס

בלינקה

New member
כמובן ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לעבודה, וגם המון הזדהות בעניין אמא חולה, למרות שאצלנו לא הגיעו לכריתת שד. בינתיים
. אם אמא שלך זקוקה לאיזו קבוצת תמיכה, תגידי, נדמה לי שאמא שלי תוכל להפנות.

ornaok

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה בראיון וןהחלמהמהירה מהירה ושלמה לאמא שלך

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות לגבי העבודה. לגבי אימך - הייתי שם לפני כמעט שנה שאחותי מצאה גוש בשד - היום היא כבר אחרי הכל אחרי ניתוח, אחרי כימו ואחרי ההקרנות. אחותי היא טיפוס אופטימי, אבל גם אנחנו כולנו שידרנו לה אופטימיות וצחקנו לא מעט על הסרטן אחרי ההלם הראשוני, המשכנו את החיים כרגיל (גם היא) עזרנו איפו שצריך, ותמכנו ככל שיכולנו - לדעתי כמה שזה קשה - הכי חשוב לא לשקוע בתוך המחלה - ושכל החיים של המפשחה וכמובן של היהיו מעתה ועד ההחלמה סובבים סביב הסרטן. מה שאני יכולה להמליץ לך (לאמא שלך) זה טיפול אלטנרנטיבי, לא במקום הקונבנציונלי - אלה כהשלמה - כמשהו לחיזוק מערכת החיסון, אחותי הייתה בטיפול אצל מדקר שגם עשה לה דיאטה מיוחדת, ובאמת תופעות הלוואי קטנו בהרבה (יום וחצי אחרי הכימו' היא כבר הייתה בעבודה. אם יש לך שאלות - את מזומנת לפנות במסרים. החלמה מהריה לאימך - שתעברו את זה הכי פחות קשה שאפשר.
המחלה הזאת.

אפרת12

New member
מחזיקה המון ../images/Emo45.gif

בראיון ובעבודה (כן - ברור שתתקבלי) ורפואה שלמה לאימך

yaelia

New member
החזקת האצבעות הצליחה../images/Emo70.gif

קיבלתי עבודה בספריה באוניברסיטה, בינתיים בשליש משרה, אבל ככל שאמשיך כך גם יעלו לי השעות השבועיות. מלבד זה קיבלתי הזמנות לשני (!) קייטרינגים שווים במיוחד. אולי היה שווה לחכות ולא להתפשר על עבודה שהיא בתחום שלי ומעניינת אותי. יש בהחלט מגמה של שיפור באויר.

בלינקה

New member
מאד משמח אותי לשמוע ../images/Emo13.gif

ומה ז"א "אולי היה שווה לחכות"? בטוח היה שווה לחכות

ו שתי

New member
הא!

כל הכבוד!
למגמת שיפור וגם שולחת לך מסר בעניני קייטרינג

הדר לצ

New member
איחלתי קודם הצלחה בלי לראות שכבר