צריכה שתעזרו לי לסלוח

צריכה שתעזרו לי לסלוח

אני מאוד כועסת,רוטחת על המשפחה שלי ועל בעלי,ילדתי והייתי ממש לבד בערך חודש המשפחה שלי לא הייתה אצלי.צעקתי הם לא התכוונו ובלה ובלה ובהל ואני חייבת לסלוח בשביל הבן הגדול שלי הוא מת עליהם ואני כל כך כועסת אם הוא לא היה בחיים לא הייתי מדברת איתם במיוחד עם אחותי הגדולה שבשבילה הקזתי דם אבל אין לי בררה.כל פעם שאני נזכרת בא לי לא לדבר עם כולם כולל בעלי גם לט לא היה חסר.כסר אין לי כוח

אני חושבת שחשוב שתקיימי שיחה

עם משפחתך ותשתפי אותם בהרגשה שלך, אחרי שתניחי את הקלפים על השולחן והם יהיו מודעים לאיך שאת מרגישה, אני מתארת לעצמי שהיחס שלהם כלפייך ישתפר. אבל אל תעשי זאת בדרך של הטחת האשמות, אלא פשוט בשיתוף של הרגשות כי לא תמיד מודעים להתנהגות שלנו.

מסכימה עם פרפרי אהבה.

את העניין עם בעלך תפתרי בניכם ואת העניין עם מהמשפחה תעלי בשיחה רגועה ולא מאשימה.

אנחנו לא יכולות לעשות הרבה חוץ מ..

לתת לך עצה, זה הלב שצריך לסלוח והראש שצריך להבין את זה.. בנוסף למה שהבנות מעליי אמרו, את צריכה להבין שלמרות הכל אלה המשפחה שלך ולחיות עם הכעס הזה [שיצטבר ככול שהזמן יעבור ולא תעשי עם זה כלום..] אני מבינה את הכעס שלך. הוא ללא ספק מוצדק אבל אין צורך לשמור אותו לעצמך, תזמיני אותם אליך [ביחד או כל אחד בנפרד] ותגידי להם את אשר על ליבך. כמו ששירי אמרה, אין צורך בצעקות, דברי איתם בנועם שיבינו שמדובר במקרה שממש פגע בך וככה תצליחו ללבן את העיניינים כי יכול להיות שהם אפילו לא היו מודעים למה שהם עשו או לעובדה שנפגעת מהם.. |הצלחה| וכמובן, המון
על הנולד

למעלה