צריכה תמיכה היום

מצב
הנושא נעול.

keren33

New member
צריכה תמיכה היום

צריכה תמיכה היום
שלום אני קרן בת 28, כבר שנתיים מנסה להיכנס להריון והיום אחה"צ אני ניגשת לטיפול IVF ראשון ואני ממש חוששת בעיקר מסיכויי ההצלחה. יש לי בעיה שאין לי מספיק ביציות(תגובה ירודה) ואני חוששת שלא יהיו מספיק ביציות ושאף אחת לא תתחבר.וכמובן שאם יווצר עובר הוא לא יקלט. מצטערת אם אני מדכאה אתכן אבל אתן ממש עוזרות לי ואני מאחלת לכולכן הצלחה. יום טוב קרן.

אמאלה2

New member
בשביל זה אנחנו פה

צריכה תמיכה היום
שלום אני קרן בת 28, כבר שנתיים מנסה להיכנס להריון והיום אחה"צ אני ניגשת לטיפול IVF ראשון ואני ממש חוששת בעיקר מסיכויי ההצלחה. יש לי בעיה שאין לי מספיק ביציות(תגובה ירודה) ואני חוששת שלא יהיו מספיק ביציות ושאף אחת לא תתחבר.וכמובן שאם יווצר עובר הוא לא יקלט. מצטערת אם אני מדכאה אתכן אבל אתן ממש עוזרות לי ואני מאחלת לכולכן הצלחה. יום טוב קרן.
בשביל זה אנחנו פה
מה בדיוק את הולכת לעבור היום? שאיבת ביציות או שהיום את מתחילה את התהליך עם כל הזריקות? כולנו פה מכירות טוב מאוד את התחושות הקשות ואת כל החששות אבל אל תשכחי שכל מה שצריך זה רק ביצית אחת שתעשה את העבודה ולא יותר. אני יכולה לספר לך מניסיון אישי, שגם כאשר יש הרבה ביציות הטיפול לאו דווקא מצליח. עם כל הידע הרב שיש היום בתחום, אף רופא לא יכול לנבא שדווקא עובר זה או אחר הם אלו שייקלטו. לכן, כל זמן שיש ביציות שי תקווה והרבה
מאחלת לך המון הצלחה היום ובכלל

mool5

New member
בהצלחה!!../images/Emo24.gif

צריכה תמיכה היום
בהצלחה!!

תחשבי תמיד על הטוב כי בסוף תמיד זה יצליח!!!

קרן ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

צריכה תמיכה היום
קרן ברוכה הבאה

בהצלחה בטיפול
. אני בטוחה שהרופאים יעשו את המקסימום בשביל שתיהיי אמא
ואת תצליחי,אל תדאגי. חמודה:יש מקרים לא מעטים של בעיות בפוריות,שנראות בתחילה חסרות פיתרון,והפלא ופלא,הפיתרון לכל בעייה נמצא. המון בהצלחה

ריקי בש

New member
תמיכה היום לקרן

צריכה תמיכה היום
תמיכה היום לקרן
לא הבנתי מה פרוש "תגובה ירודה"? אולי צריך להגדיל את מינון הזריקות (מס' האמפולות וכדומה). אינני יודעת איזה טיפול קיבלת. ומדוע שיווצר עובר אבל לא יקלט? מה זה קשור לחוסר בביציות, כשיש כבר עובר אז זה תלוי בנתונים כמו רירית הרחם וכו". עד כמה שידוע לי. תקנו אותי אם אני טועה כי יש בפורום זה בחורות שמבינות יותר ממני- ממש חצי רופאות... OK, אז שיהיה לך בהצלחה וכל טוב ובשורות טובות, ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה