צריכה תמיכה...

צריכה תמיכה...

שלום לכולם
כתבתי בפורום הזה פעם בעבר...לפני כשנתיים...אני מרגישה שהפורום קצת עזר לי אבל עדיין אני באותו מצב....אני בת 30- (בקרוב 31) עם ניסיון ממש מועט בשני התחומים, מנסה לצאת לדייטים ככל האפשר (בערך פעם בחודש...לא יודעת אם זה נחשב הרבה- .), לפעמים אני כבר די מיואשת...אני לא מצליחה להרגיש לאף אחד שמעוניין בי מה שהרגשתי פעמים בודדות בעבר , כבר כמעט כל החברים והחברות שלי נשואים (ליתר דיוק כולם חוץ מאחת), אני לא אומרת את זה בגלל שאני מקנאה אלא בגלל שאני מרגישה שזה באמת חסר לי. זה בנוסף גם יוצר הרבה מאד מצבים לא נעימים גם שעושים מפגשים בין זוגות חברים וגם בעבודה שיש ארועים או טיולים עם בני זוג. מפגשים שלפעמים בא לי להעלם מהם.

הרבה פעמים אני אומרת לעצמי להסתכל על הצד החיובי, סה"כ אני עוסקת במקצוע טוב (באחד מתחומי ההנדסה) ובמקום עבודה שאני מאד אוהבת אני עוסקת בספורט,שוכרת דירה לבד ובעלת רכב (והכל רק מהכסף שלי , אני לא לוקחת כלום מההורים), אני תמיד משתדלת לשמור על אופטימיות ובאופן כללי הרוב מתארים אותי כבחורה שמחה ומצחיקה.
אבל לאחרונה אני מרגישה שכבר הסבלנות נגמרת לי...איך כולם מוצאים ורק אני לא...למה דוקא לי אין את המזל הזה..גם אמא שלי שבדר"כ לא היתה מציקה בנושא בזמן האחרון מציקה ללא הבחנה וגם זה לא מוסיף לעניין....כאילו שלא הייתי רוצה למצוא...אני לא חושבת שזה אשמתי , ואני גם לא חושבת שאני בררנית...פשוט שלא היה לי מזל כי התאהבתי באנשים בעבר (אמנם זה היה ממש מזמן אבל עדיין היה) אבל מסיבות שלרוב אינן תלויות בי זה לא המשיך, להיות רווקה בגיל 30 זה ממש סיוט לפעמים.כל פעם שאנשים שומעים מה הגיל שלי לדעתי הם חושבים לעצמם....מסכנה- מה הבעייה אצלה?! .
.אני מנסה כמה שפחות לחשוב על זה ואני לא מראה שאני לחוצה כלפי אנשים אחרים.....אני לא חושבת שצריכים לרחם עליי...יש אנשים בעולם הזה הרבה יותר מסכנים ממני
.אבל זה מאד כואב לי.....ובגלל שכלפי חוץ אני בן אדם מאד רגוע ולא מראה עצב אז הרבה אנשים חושבים שזה לא מפריע לי....והרוב לא מנסים להכיר לי כבר אנשים....רוב ההכרויות שלי הן מהאינטרנט...או קצת מפאבים או בתי קפה.

בכל אופן הייתי צריכה לשפוך..אני לרוב מתביישת לספר את זה ולהתלונן ....צריכה קצת עידוד והבנה..... :)
המשך שבוע טוב לכולם

springwolf

New member
את נשמעת מתוקה!

ואני כל כך מבין אותך. לא ייאמן שכל כך הרבה מאיתנו במצב הזה הא?? אני בטוח שתמצאי את הגבר המדהים שלך בקרוב! בינתיים אנחנו נהיה חזקים

liron50

New member
תשמרי על אופטימית

נשמע שאת מנסה, יוצאת ונפגשת לא מעט עם אנשים. מי שמנסה בסוף גם מצליח מתישהו.
&nbsp
אולי כדאי לבדוק אם את לא בררנית מדי. אולי את מגיעה מהר מדי למסקנה שלא מעוניינים בך.

jSb1

New member
מה שאת מתארת בהחלט לא קל.

לעניות דעתי דייט בחודש זה המון. לי היה מאוד קשה לאגור כוחות כדי לנסות והייתי לוקח הפסקה ארוכה בין ניסיון לניסיון. אז כל הכבוד לך על ההתמדה

למה את חושבת שלא יוצא כלום מהדייטים האלה? האם הבחורים לא מעניינים אותך? האם את לא מצליחה להביא את עצמך לשם? או משהו אחר?

dory141

New member
תעשי מה שטוב לך

אני נגד לסמן על זה וי. הסתדרתי בלי בנות זוג הרבה זמן וזה לא חסר לי. סתם כאב ראש מיותר, טיפש מי שמתחתן.

תגובות

היי- תודה לכולם על התגובות..:)
...גם אם אני בררנית מדיי אני לא יודעת איך "לטפל" בזה.... אני לא רוצה להתפשר על עניין כזה....וזה לא כדי לסמן וי אלא בגלל שבאמת מרגישה שזה חסר...אבל כמובן שלא בכל מחיר...אם אני רואה שאין סיכוי שארגיש משהו לבן אדם אני לא אצא איתו לפגישה שנייה.....אני לא יודעת למה לא הולך ברוב הפגישות, פשוט הרבה פעמים אני מרגישה שזה לא זה...או שזה ממשיך לפגישה שנייה ואז אני מבינה...אני מנסה לתת הזדמנות אבל כמובן שלא בכוח...
אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות...משתדלת להמשיך לצאת לשמור על מצב רוח טוב...
רק שלפעמים אני מרגישה שהמצב מכריע אותי ומשפיע על המצב רוח.

וכן משתדלת פעם בחודש לפחות לצאת אני באמת צריכה זמן התאוששות... :)
אני רואה שאני לא לבד בעניין למרות שתמיד נראה לי שזה רק בעייה שלי וכמעט כולם שמחים ומאושרים.

bluish raindrop

New member
מעניין

מעניין שמבחינת חלק מהאנשים לעשות יחסי מין עם מישהו שלא רוצים\אוהבים מהתחלה ב100 אחוז זה מרגיש "להתפשר". אם את נמשכת לבחור ואת רוצה להנות מהנאה פיזית וניסיון למצוא אינטימיות וכו' אני לא כ"כ מבין למה זה נחשב להתפשר. כשאני הייתי בסיטואציה כזאת עם בחורה שחיבבה אותי ומאוד נחמדה - הלכתי על זה. היינו בקשר כמה זמן, ואני לא מתחרט על זה. אני מוכן להסתפק במישהי שאני נמשך אליה מספיק, שתהיה טובה אליי ולא תזיק לי. אהבה אני לא תמיד מרגיש חייב. אני רוצה אבל בנתיים, אני יכול לאהוב את עצמי ולהכיר אנשים סתם לכיף. ולגבי אהבה -לדעתי לפחות, אהבה אמיתית(בניגוד להתאהבות) זה דבר שלוקח זמן. עם הזמן מכירים את הבן זוג ולפעמים מגלים שהוא בן אדם אחר ממי שחשבנו ועוברים איתו דברים ונקשרים מאוד. בהצלחההה

למעלה