צריכה תשובה מהירה...

צריכה תשובה מהירה...

בבקשה...(מילת הקסם)... סופשבוע הזה אני נוסעת לאילת.. אבל יש לי ספקות אם כדאי, משום מה אני לא מרגישה שזה נכון לעשות... האם יש סיבה טובה להרגשתי? היא באמת לא מוסברת... תודה יאיר. יום טוב לכולם! איב 28/1/85 6 ורבע בבוקר

הקשיבי לעצמך, ולכי עם תחושותיך

תביני - אני אישית נגד הגישה הזו של לשאול כל הזמן אסטרולוגים לגבי מאורעותל היומיום : זה שטחי, זה לא נגמר, לפעמים זה אפילו ממכר, ואז אתה מתחיל להפסיק לסמוך על עצמך, ולחפש רק תשובות מבחוץ, או - כמו במקרה שלך - אישורים לתחושות הבטן שלך. לכן עקרונית - זהו הפן השטחי יותר של האסטרולוגיה, של לתת אקמול במקום להתמודד עם המציאות ועם תחושות הבטן שלך. אבל.. מילא. אנסה אולי להתייחס לשאלה, ואולי גם ללמד דרכה דבר אחד או שנים, שהרי זו מהותו של הפורום, הלא כן ? רק תסבירי לי דבר אחד : תחושות הבטן האלה, הן בעניין שאולי יקרה שם משהו מהסוג הפיגועי ? משהו אלים ? או משהו שקשור אליך אישית, שרוצה לדעת אם יהיה טוב יותר כאן, או לנסוע.. בשני המקרים - תחושת הבטן שלנו, הקשורה גם לאינטואיציה שלנו, היא אחד הכלים החשובים שיש לנו כדי לדעת מה קורה מתחת לפני השטח, והכוונה כמובן.. אצלנו. כן, אנחנו מקרינים לעיתים קרובות את התחושות שלנו על האינטואיציה והמאורעות החיצוניים שהיא מנסה לפרש, וזה לגיטימי - אבל לא תמיד אמין.. מצד שני - זה מה יש, כמו שאומרים, ולפעמים הן אכן מחוברות למשהו אמיתי יותר, ולחושים הפועלים בתדרים שונים, שאכן מסוגלים לדעת מראש ולנחש מצבים מסויימים, או לפחות את התחושות שקשורות אליהם. מהמקום הזה, אני אישית מאוד מכבד את תחושות הבטן שלי, וכשהן מופיעות אני מנסה להקשיב להן, וכמה שיותר. בנוסף, הירח במזל סרטן בסוף השבוע הזה, יכול להיות לא הכי סימפטי לשמש שלך במזל דלי, ואולי גם זו תחושה שמופיעה מבפנים. על כן הצעתי היא זו : נסי להקשיב לתחושת הבטן שלך, להתעמק בה קצת - כן כן- ופשוט להקשיב ולהבין מאיזה מקום היא מגיעה : האם מתוך פחד הקשור בצורה קולקטיבית למה שקורה היום בכלל, שמתעורר באופן טבעי ? ואולי זו תחושה רגשית עמוקה יותר, הקשורה אליך בלבד ? אם התשובה שלך תטה יותר לצד השני, עדיף אולי באמת לא לנסוע. אם לראשון - כולנו פוחדים, והכל יכול הרי לקרות בכל מקום - אז אולי בכל זאת עדיף לנסוע ? הירח במזל סרטן מראה שהיומיים האלה יהיו רגשיים יותר בצורה מסויימת, וכשהוא נופל אצלך על הבית הששי של השמש, תהיי מעורבת רגשית יותר ממה שאת חושבת, למרות שהבית הששי הוא בית שרות וחובה מכוון מסויים. אבל אם תוכלי להתגבר על הפחדים שהוא מעורר, יתכן שתיהני אפילו יותר.. אז מתחת לכל המלים - נסי להקשיב, כי זה באמת תלוי בך. מצטער אם לא הייתי חד משמעי - אני הרי מנסה לעודד אנשים להקשיב לעצמם לפני שהם מקשיבים לאסטרולוג, ולא להיפך, כי התלות הזו פשוט מקוממת אותי כאדם - וכאסטרולוג.. כזה אני, מן אידיאליסט מוזר שמנסה ללמד אנשים משהו שהוא גדול יותר מאסטרולוגיה, אחרי שדווקא האסטרולוגיה לימדה אותי דברים הרבה יותר גדולים הקשורים לאנשים ובחירותיהם.. נו, די עם ההרצאה. שתהיה לך נסיעה טובה עם תחליטי לנסוע למרות הכל, וסוף שבוע עירוני נפלא אם תחליטי להשאר.. :)

זה מדהים...

זאת הסיבה שאני ממשיכה להתייעץ עמך בנוגע לדברים כאלו ולא מפני שאני בוחרת שאתה או אסטרולוגים אחרים יבחרו בשבילי... אתה צודק... זותומרת היום למשל הייתי יות רגיש מבדר``כ ואני ממש יכולה לומר את זה כי הרגשתי את זה מאוד, את השינוי הזה... יש לי חששות לגבי הנסיעה הזו נכון עדיין אינני יכולה לומר מאיזה סוג חששות אלו.. בין הית החששות שלי קשורות לאדם בן מסל סרטן(16/7/85) האם עצם היותו מזל סרטן משפיע על הרגשותי(אמרת משהו על הירח במזל סרטן)... תודה רבה!!!!!!! אלפי תודות.. איב

למעלה