צריכה
...אם מישהי יודעת

נשואה 28

New member
צריכה ../images/Emo53.gif...אם מישהי יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

סליחה על השיתוף האינטימי אבל אין לי את מי לשאול בשעה זו ואני קצת מודאגת
, יש לי דימום קל (כזה שנעלם אחרי ניגוב או שניים
) וגם כאבים קלים בבטן הימנית התחתונה. אני חייבת לציין כי זו כבר פעם שנייה בשבוע האחרון. מה זה יכול להיות
אני קצת מודאגת
מקווה שמישהי תוכל לענות לי, תודה

פּוֹנְג

New member
האם את יכולה לעדכן אותנו

באיזה יום את במחזור? אם את כבר באיחור או בתאריך של המחזור, אז אלו יכולים להיות כאבי השתרשרות שמלווים לעיתים בדימום קל. מקווה שאכן כן.

נשואה 28

New member
תודה פונג...אבל...

אני לא במחזור. מאז שהפסקתי גלולות באוגוסט האחרון ומאז יש לי בלאגן... מקבלת בערך פעם בחודשיים ומנסה כבר 5 חודשים להכנס להריון. אז ככה שאני לא יודעת אם אני באיחור או לא...הכל כ"כ מבולבל לי. אני לא חושבת שזה השתרשות (הלוואי..), כי אין לי שום כאבים וכלום בדר"כ. רק הפרשה דמית כזאת אחרי קיום יחסים, כמו שכתבתי. מה דעתך?

פוקית27

New member
אם יש לך דימום אחרי קיום יחסים,ו-

מעולם לא היה קודם הייתי עושה שלושה דברים. הראשון קצת הפסקה עם היחסים. בדיקת הריון אולי את בהריון(אם כן ויש דימום חבל שתעשי נזק) ואם לא אז לשלול את עניין . והדבר השלישי כמובן ללכת לרופא כמה שיותר מהר . מן הסתם זה לא תקין,ובטח אם לר קרה לך בעבר.

פּוֹנְג

New member
גם אני לא הבנתי שזה קורה אחרי יחסים

לא מכירה את התופעה ואני חושבת שרופא יוכל לעזור לך יותר. אני מציעה שבינתיים תשלחי הודעה בפורום רפואת נשים

נשואה 28

New member
אז ככה...

זה לא היה דם ישן...אלא כאילו טיפות בודדות אדומות שנמהלו להם עם הפרשה (יו...אני ממש מצטערת על התיאור). אין רופא שיכול לקבל אותי היום כי זה ערב חג, וגם מחר מן הסתם אין לי עם מי לדבר...אז רק ביום חמישי. השאלה היא האם הפסיק הדימום אני עדיין צריכה להיות מודאגת ?

והאם זה קורה אחרי כל פעם שאתם

מקיימים יחסים כי אם כן אז יש סיבה לדאגה ואכן כדאי להתייעץ עם רופא

נשואה 28

New member
לא....ממש לא

זה קרה רק פעמיים בשבועיים האחרונים.
וגם לא בעוקב...ז"א לא פעם אחר פעם. אוףףףףףףףףף, כל העניין הזה מלחיץ, ולא טוב לי עכשיו הלחץ הזה...
בכל מקרה, כבר אין דימום, זה היה אתמול ממש אחרי, וגם לניגוב אחד או שניים.
ובקשר לכאבים הקלים שיש לי בבטן התחתונה הימנית, בעלי חושב שאני מבלבלת את זה עם ה...איך נקרא לזה
תופעות לאחר אכילת המצה
אני מודה לבנות שעזרו לי,

למעלה