צריכה

chompy123

New member
צריכה../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

אוקי תקשיבו אני עוד שבועיים נוסעת להודו לחודש(איזה כיף...)ואני פשוט לא יודעת מה לקחת.מי שיכול בקשה שיעזור לי...

מה לקחת? אוקי בגדול

כלום חוץ מכמה דברים אני אגיד לך מה אני לקחתי. 2זוגות מכנסיים סנדלים נעליים לטראק (כי תכננתי גם כן לבקר בנאפל) 3 חולצות 1 מכנס קצר מממממ...וזהו זה נראה לי חוץ מהדברים החשובים כמו פספורט,וכלי רחצה,ומגבת למרות שאת הכל אפשר לקנות שם חבל בכלל לתת את המכנס לכביסה באותו המחיר קונים חדש והזוג הישן משמש לסמרטוט או שפשוט תזרקי אותן. הדבר הכי חשוב והכי כדאי להשקיע בו זה התיק כי זה הדבר שילווה אותך כל הטיול ואם למשל הוא לא נוח אז זה ממש עינוי ללכת איתו. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה אורטופדי ומותאם למבנה הגב. הינה כנסי לפה דיברנו על זה בעבר.

נכון בדיוק

כמו שברי הציע לך גם לי ולא יותר מזה
עם 8 קילו לתאילנד בלבד כשהחברים הגיעו ל20-30 קילו. הכול זול ותמיד כשחסר קונים

מומלץ גם...

בנוסף גם מגבוני לחות והמון שיכול לשמש עזר רב בשירותים ובמקומות בהן אין סבון.

מוזר מאוד אני לא שמעתי ולא הרגשתי

כלל בחוסר בניירות טואלט יש שם כמעט בכל מקום ואם אין תמיד ישנה אפשרות להיות כמו הודי להשתמש ב-
שמאל ולאכול עם יד ימין,הרי אומרים ברומא התנהג כרומאי. וזה מזכיר לי כשהייתי בפושקר אכלתי צהריים במסעדת גג למטה היו שירותים ציבוריים ממש כמו ששירותים ציבורים נראים בהודו לא צריך לתאר לכם בכל מקרה ראיתי מלמעלה אישה עם שמלה יושבת על הריצפה כמובן שהיא חירבנה בישיבה (אין לה בעייה השמלה מכסה הכל מסביב בעת ישיבה) ואז בלי בושה היא ניקתה עם השימלה קמה והמשיכה הלאה. איך אומרים? פשוט חירבנה על כולם.

aviron

New member
ברצינות? לקחת נייר טואלט?

דבר שכזה - עוד לא שמעתי...

אז תתחילו לשמוע וברצינות

מקרה שקרא לי לא פעם אחת כאשר בזמן מסעותי בדרכים היה בא לי ממש לנרוון מהאוכל הלא מוסדר שאנחנו רגילים מהארץ עד שלוקחים כדור אחד או שניים נגד והכול מסתדר. אבל לפני כן בשירותים אני נקלעתי למצב של חוסר נייר טואלט אחרי נירוונה "בול פגיעה" ללא אסלה מוצא לא פעם שירותי שדה במקומות מכובדים ללא נייר לנגב ומה שאני רואה לידי זה גיגית מלאה מים. אה וכמעט שככתי סבון תמיד בשירותי " בול פגיעה " אין סבון. אז אל תספרו לי סיפורים, אז אני מתפלה אליך

aviron

New member
אלביס, לא לכעוס ! איפה ה"שאנטי"...

לא מכיר בתאילנד את בעיית חוסר נייר הטואלט.. ככה, סתם - מאד מאד מעניין אותי בעיות החירבון שבהודו. אולי כדאי לעשות כאן איזה שילשול - סליחה, שירשור, על סיפורי חוויות חירבון בהודו? והעיקר: שתהיה לך (ולנו) שנה טובה ומחורבנת !

שנה טובה ו"מחורבנת" גם לך ולחברים

במזרח ובכל חור שלא יהיו חירבון קל ונעים ועל תשכחו לנגב את הטוסיק אחרי גם עם נייר וגם עם לחות כדי שיהיה לכם ריח נעים בידיים במקומות שבהם אין סבון ושהסבון ישמש אותכם רק למטרות חשובות ונעלות. אך איזה קטעים איתי

וזה מזכיר לי משהו מאוד חכם

שמישהו אמר לי בהודו אחרי שאמרתי שזה מאוד מגעיל להיות כמו הודי לנגב אחרי חירבון עם יד שמאל ועם יד ימין לאכול. האיש אמר לי תגיד לי רגע שהפנים שלך מלוכלכות אתה מנקה אותם עם נייר טואלט? כמובן שאמרתי לו לא אז הוא אומר לי "אז למה את התחת שלך אתה לא תנגב גם עם הידיים" למה שם זה עם נייר טואלט? זה הרבה יותר טוב עם ידיים ומים יחד זה כמו בידה. עוד נקודה למחשבה.

למעלה