צריכה

SmellyOne

New member
צריכה ../images/Emo53.gif

אני בת 14 וחצי עכשיו. את הסיפור השלם אני מעדיפה שלא לספר, אבל אני אספר את זה: אני הייתי בת 14 הוא בן 21, התאהבתי בו, נפגשנו כמה פעמים בלי שההורים שלי ידעו (הם ידעו שדיברתי עם אחד בן 21 ולא הרשו לי להמשיך לדבר איתו בכלל), ההורים שלי גילו ומאז אני לא מדברת איתו. וואו, איזה תימצות. בכל אופן, אף פעם לא סיפרתי לו שאני אוהבת אותו.. גם כשנפגשנו לא היה שום מגע מיני או רומנטי וכו'.. עכשיו אני מתלבטת לגבי כמה דברים: 1. אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפי.. וזה הורג אותי.. אני יודעת שהוא בן 21 אבל לדעתי הוא כן מרגיש לגביי משהו (או הרגיש בתקופה שדיברנו..) אבל הדחיק את זה או פשוט לא עשה עם זה כלום כי הוא בן 21 ואני בת 14. היינו מדברים מלא, בטלפון ובאינטרנט.. שתי הפגישות הראשונות היו כשהיו איתנו עוד אנשים ואז הוא רצה שניפגש רק שנינו.. (זה יישמע כאילו הוא רצה לאנוס אותי אבל זה לא, נו..) ואכן זה מה שהיה.. ושוב, שום דבר לא קרה.. מה שאני אומרת בעצם זה שאני חייבת להגיד לו שאני אוהבת אותו, אבל מצד שני אני עדיין חושבת ויודעת בתוכי שעוד שנה אני כבר אוכל להיפגש איתו ואז אני אצטער שסיפרתי לו על זה.. אני בטוחה שאני אצטער. למעשה אמרנו אחד לשני הכל חוץ מלהגיד שאנחנו אוהבים אחד את השני.. אני מתכוונת שלפי איך שהיינו מדברים זה כן היה נראה כאילו הוא אוהב אותי.. הוא היה אומר שהוא מתגעגע אלי ורוצה שניפגש ושאני חמודה בלה בלה וכו'. חבר שלו שאל אותי פעם אם הוא רואה אותי ואותו מתחתנים כי הוא אישית רואה. אוח, אני לא יודעת.. אני סתם מתפלספת פה.. אני שואלת בעצם אם כדאי לי להגיד לו שאני אוהבת אותו. מה אתם אומרים?

טאKילה

New member
חמודה את..../images/Emo39.gif

הקשר הזה לא לך,הבחור בוגר עם צרכים לגילו. את צעירה קטינה לא בשלה לקשר שכזה. חבל לך לאבד את הנעורים ולהיות כרוכה סביבו, חבל שהקשר הזה יביא עליו צרות,מבחינה חוקית, אסור לו לפתה אותך מינית,זה נחשב לבעילת קטינה, וזה מאסר על פי חוק. ובגילו גיל 21 וודאי יש צורך מיני,ואת פרי בוסר תמים. ומי מבטיח לך שהוא רק ילטף במילים? חמודה את צעירה,יתאים לך נער בגילך,בן 14-16 הנעורים הם חוויה פעם אחת בחיים, לצד הבחור הבוגר את סתם תתבגרי בטרם עת. הכי כדאי לך למצוא חבר בן גילך, תגדלו לכם יחד באותו ראש,עם צרכים דומים. כמובן זו רק דעתי,את תבחרי מה הית רוצה מעצמך, מקווה שתהיה לך מחשבה בוגרת למרות גילך הצעיר, וההתלהבות מאהבה. בהצלחה..

SmellyOne

New member
קודם כל תודה.. ../images/Emo13.gif

אבל את בטח ובטח לא הראשונה שאמרה לי את זה.. וכבר שקלתי את כל הסיכונים האפשריים ואת כל מה שבעצם חשוב מצידי והחלטתי בכל זאת להמשיך עם זה.. ולכן אני מבקשת רגע להתעלם מנושא הגיל ורק לענות לי אם כדאי לי להגיד לו שאני אוהבת אותו
דמיינו שהוא בן 15.

מ ופרעת

New member
smelly||one../images/Emo24.gif

אני בטוחה שמה שאני יגיד כבר שמעת אבל בכול זאות כדי שתקראי אני אמא לילדה בת-16 גם בתי גולשת ומדברת עם נערים(כולי תקווה שזה אכן נערים) ואין סיבה שהיא לא תעשה כך אולם יחד עם זאות בל נשכח שבגילה או בגילך יש חיים מעבר למחשב.ובגילכם עדיף להשקיע אנרגיות בדברים קצת יותר חשובים לעתיד שלכם.אייך אפשר (אפילו שביקשת ) להיתעלם מנושא הגיל? הרי עצם זה שבחור בגילו יוצר קשר ולא חשוב עם היה או לא היה מגע כול שהוא עם נערה בגילך זה כבר אומר דרשני גבר בגילו צריך להתעסק עם בנות גילו לדעתי אין לך מה לבזבז את זמנך איתו צאי לעולם תראי הוא יפה אל תבזבזי את שנותייך היפות על אדם שבמילא אין לך איתו עתיד מצטערת אם נשמעתי כמו אמא שלך אבל אני אמא וככה הייתי עונה לבת שלי מחזקת ומחבקת מופרעתתתתתתת

SmellyOne

New member
תראי..

באמת שאני מעריכה את הדאגה והאכפתיות אבל אני לא מוצאת שום סיבה למה לא לדבר עם אותו בחור... העניין פה הוא לא המחשב.. אני מסכימה שיש חיים (והרבה!) מעבר למחשב ואני גם לא רואה סיבה לשלילת הקשר בעתיד.. יש מספיק זוגות נשואים ומאושרים שהפרש הגילאים הוא מעבר ל7 וחצי שנים (ההפרש ביננו.) אולי בגיל שלי זה עוד מוקדם אבל כל עוד אנחנו רק מדברים אני לא מבינה איפה הבעיה. ואני לא מבינה איך לעשות משהו שאת כל כך אוהבת יכול להיחשב "לבזבז זמן".. מה גם שהמחשבה עליו או הדיבורים איתו (שכבר אינם קיימים) הם בטח ובטח לא העיסוקים היחידים שלי, ממש לא. הוא מעולם לא הפריע לי ללמוד/לעסוק בתחביבים שלי אלא להיפך. אני חושבת שהרבה אנשים תקועים במין ספר חוקים כזה של "בן 21 עם בת 14 - פסול." זה לא עד כדי כך שחור ולבן וכן יש לשני אנשים בהפרש גילאים כזה על מה לדבר מלבד סקס ואני חושבת שאם יש יחס של כבוד ואמון בין שני האנשים אין שום סיבה לא לנהל קשר. ועוד דבר אחרון... כאמור אני היום בת 14 וחצי.. (אני יחסית קטנה לשכבה, אבל אני בכיתה ט)אני לא יודעת עד כמה את מעורבת בחיים של הבת שלך וכמה את יודעת על מה שמתנהל היום אבל בגיל שלי ילדים מתחילים להתעסק בכל מה שנוגע למין ואם נניח שהיה לי חבר בגיל שלי פחות או יותר סביר להניח שהתקדמות הקשר (במידה והוא ילך טוב, כמובן..) תהייה דומה/זהה לקשר עם בן 21. קודם כל מדברים.. יוצאים כמה פעמים.. מתנשקים.. אח"כ זה גם עובר גם לקצת יותר מזה. אני לא אגיד לך שאני מוכנה לקיום יחסי מין מלאים, כי אני לא, אבל לקצת יותר מנשיקה כן. מתוך היכרות מעמיקה עם הבחור אני סמוכה ובטוחה שהוא לא יכפה עלי שום דבר שאני לא ארצה והשלבים אכן יתנהלו כמו שכתבתי.. אם הוא יצפה ליותר - תם הקשר. זהו, רציתי לא להיכנס לכל זה.. אבל מיילא. שוב, תודה..

מ ופרעת

New member
תגידי לי

את באמת בת 14? נראה לי שיש לך בראש הרבה . תנצלי את זה וכן אני מאוד מוערבת בחיי החברה של הבת שלי ובכייף הייתי מקבלת את העובדה שיהיה לה חבר בן גילה. אני כולי תקווה שאהבה זו לא תפגע בך והרבה אין מה להוסיף הרי גם ככה בסופו של עיניין את תעשי ההפך ממה שיגידו לך..... ככה זה מרד הנעורים אני רק יכולה לאחל לך את כול האושר שבעולם

SmellyOne

New member
כן.

אני באמת בת 14 (וחצי
) ואני באמת לא עושה את זה בתור דווקא להורים או לחברה או משהו כזה.. מאז ומתמיד התחברתי לגדולים ממני, אני חיה עם שני אחים גדולים וזה ממש משפיע.. בגיל 4 ממש אהבתי את אחד החברים של אחי שהיה אז בן 16 בערך.. בגיל 6 או 7 התאהבתי (עד כמה שאפשר להתאהב בגיל כזה..) במדריך שלי בקייטנה שהיה אז בכיתה י"ב.. לא נראה לי שבגילאים כאלה זה ייחשב "מרד נעורים".. בטח תתנו לזה איזה שם אחר שיצדיק את זה אבל בכל אופן אני לא עושה את זה בשביל אף אחד וכנגד אף אחד, אני עושה את זה בשבילי כי טוב לי עם זה ומונעים את זה ממני. ותודה לך שוב.. אני אאחל לך את זה בחזרה..
גל.

מ ופרעת

New member
תגובה מהבת של מופרעת ../images/Emo24.gif

תראי בעיקרון אם את חושבת שיצא מזה משהו אז תספרי לו אבל לדעתי אתם לא צריכים לצאת בקטע רציני אלא יותר בתור ידידם כי בכל זאת לא נראה שהקשר יוביל למשהו רציני. בכל זאת בהצלחה- הבת של מופרעת

למעלה