צריכה

צריכה ../images/Emo53.gif

טוב אז אין לי מושג אם זה המקום הנכון לכתוב את מה שעובר עליי אבל אני אכתוב ומקווה שאולי תוכלו להבין ו
לי, אז ככה אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה, הכרנו באינטרנט הקשר ידע עליות וירידות אבל תמיד התגברנו על הכל ונשארנו ביחד, אפילו היינו בחו"ל ביחד 10 ימים הייתי בטוחה שמשם נחזור פרודים ומסתבר שטעיתי היה נפלא ולמרות שהיו כמה חילוקי דעות התגברנו ועדיין ביחד, יש לנו בעיה שעד עכשיו לא ממש החשבתי אותה לבעיה אבל מסתבר שזאת בעיה רצינית, הקשר נפלא וחסר לי מרכיב חשוב אני חושבת וזה הרומנטיקה והתשוקה, אין בינינו את זה, אני זאת שיוזמת כמעט כל דבר רומנטי שקורא בינינו, אני זאת שיוזמת את הסקס וגם הרבה מאד פעמים מקבלת סירוב, הנשיקות לא סוערות ומרטיטות כמו שהייתי רגילה אליהם מבני זוג אחרים, כשיש סקס זה נפלא ואני גומרת אבל אני מרגישה שזה לא מרגש, לא גורם לי לצמרמורות לתשוקה אדירה לשכרון חושים, ואחרי שניסיתי לספר בקצרה אז השאלה שלי היא אם זה נורמלי אם אפשר לקיים זוגיות במצב כזה למרות שאני יודעת שאפשר אחרת ומצד שני אני לא בטוחה שאני אמצא מישהו עם תכונות נפלאות כמו שלו ואז רק הסקס יהיה טוב, מה לעשותתתתתת????? אני אשמח לתגובות...

SANGUSUGA

New member
לדעתי

כדאי שתדברי איתו על זה. תגידי לו שזה מפריע לך, ותראו איך אתם פותרים את זה. אמרת שכבר פתרתם בעיות בעבר. זו עוד בעיה שאפשר לפתור. אם הוא לא יודע איך את מרגישה - הוא לא יידע איך "לשפר" את עצמו בעתיד. תקשורת זה המפתח :)

וואו דברנו המון,

הוא יודע הכל, אנחנו מדברים בחופשיות על הכל, לא מסתירים כלום, והתשובה שלו היא שהוא כזה, לא תמיד יש לו חשק....

im romeo1

New member
והנקודת מבט שלי לעניין...

תשמעי זוגיות זה קודם כל קטע של כנות והתחשבות אחד בשני. אם הוא לא מספק אותך מינית ורומנטית, תגידי לו!! (בעדינות כמובן..) ושיסביר לך גם למה זה ככה. זה לגבי הכנות. והתחשבות זה שגם אם לא מאה אחוז בא לו באותו רגע אבל לך כן, אז שיראה קצת גדלות נפש ויספק אותך בכל זאת. ממש רחמים עליו... יש לו סקס... חוץ מזה לא ציינת בת כמה את. ולמה זה משנה? כי מי ישמע את בת 80 או משהו שלא תפגשי עוד בחורים בחיים. באמת, (אבל באמת!!!) שתמיד תכירי עוד מישהו שמוצלח לפחות כמו הקודם. אז אם הוא לא מספק אותך ריגשית ומינית, ואתם כולו חצי שנה יחד, תזרקי אותו!!!!!! תמצאי מישהו אחר. איך תרגישי עוד 20 שנה אם תתחתנו, כשהוא בכלל לא יספק אותך? מה, תבגדי בו? למה את צריכה את זה?! זהו אני מקווה שאולי נתתי לך הסתכלות שונה במקצת על הדברים.אשמח אם תגיבי להודעה ותגידי לי מה דעתך. בהצלחה. נ.ב. לא נראה לי שגם אם תדברי איתו זה ישתנה במיוחד (אולי רק קצת..). בתכלס את לא תשני אף אדם ואף אדם לא ישנה אותך...

seeyou

New member
הקשר נפלא וחסר לי מרכיב חשוב ?

Every woman needs two men -- one to be married to and the other to compare. -French Proverb ....הנשיקות לא סוערות ומרטיטות כמו שהייתי רגילה אליהם מבני זוג אחרים.. זה מיצרך נדיר בזוגיות רגילה... זאת הסיבה שלוקחים מאהב-יזיז... יוסי

בוקר טוב הגורו

קראתי וחשבתי לא מעט לפני כתיבת תשובה לשאלתך... קודם כל כי אין תשובה
יש מילים שיכולות לעזור קצת, לכוון, ללמד אותך מנסיון של אחרים... הבעיה שלך היא בשני מישורים שונים לחלוטין: חברך אינו אדם רומנטי. חברך אינו אדם מיני, או ליתר דיוק, מיניותו אינה זהה למיניותך. את דיברת על העדר רומנטיקה. אני כתבתי שהוא אינו רומנטי. את דיברת על אפיון של מערכת היחסים, אני על אופי. לא כולנו רומנטיים.
אי אפשר לכפות זאת על אדם שאינו כזה. מסכימה איתך שזה דבר שעושה פלאים במערכת יחסים, אבל מה לעשות לא כולם מדברים אלינו בפרחים. זה לא בהכרח מחייב שהוא לא בסדר או שלילי. זה פשוט אומר שבנושא הזה, אתם שונים אחד מהשניה בדרך בה אתם רואים דברים ובציפיות ורצונות שלכם. הבעיה השניה שלך מעט יותר מורכבת. כולם בדרך כלל מדברים בעיקר על התאמה מינית ברמת הכימיה בין גוף לגוף. לפעמים שוכחים שהתאמה מינית היא גם ברמת המיניות והייצריות. אז חברך אינו מיני כמוך. זה קורה בהרבה מאד מערכות יחסים, הרי לא ממש ניתן לזהות אנשים עפ"י רמת מיניותם, אלו דברים שמתגלים עם הזמן, לפעמים ניתנים לשינוי, לפעמים לא. היכן הבעיה האמיתית בכך? לדעתי, בתגובתו לנושא, ,לפחות ממה שאת סיפרת כאן. את אמרת שהוא אמר שהוא פשוט כזה. זה מקובל ומובן. אבל בזוגיות יש שניים, ולא פחות חשוב ממך, הוא בן זוגך או בת זוגתך. אי התאמה מינית יכולה להוביל לתסכול מיני ואי סיפוק מיני. שני דברים שהם בהחלט לא בריאים שיהיו במערכת יחסים. תגובתו, ושוב אני מציינת לפי מה שאמרת והבאת כאן, מראה כי הוא חושב בעיקר על עצמו בסיטואציה הזאת בינכם, ואינו מודע או מתעלם מןההשלכות שיכולות להיות לצורת חשיבתו החד צדדית על הקשר שלכם. אי אפשר לשנות בן אדם מקצה לקצה, אבל תמיד שואפים להגיע לאמצע, להתפשר, לוותר. מה אפשר לעשות? בנוגע לרומנטיקה שחסרה לך, אין הרבה מה לעשות. אי אפשר לכפות על אדם להיות מה שהוא לא, לחשוב בצורה שאהוא אינו חושב. את יכולה לבקש פרחים, הוא יכול לקנות אותם עבורך - אבל את לא תהני מזה, כי זה בא מך ולא ממנו. את צריכה לחשוב האם אכן העדר הרומנטיקה מפריעה לך ברמות כאלו שהקשר לוקה בחסר בלעדיהם. האם זה משהו שאת צריכה ואין באפשרותך להיות בלעדיו בזוגיות או האם זה משהו שאת אוהבת, אבל יכולה לחיות בלעדיו. הוא אוהב אותך? את אוהבת אותו? הוא מפרגן? הוא מתחשב? הוא נאמן? הוא נותן מעצמו (ולא בפרחים)? אלו הם דברים הרבה יותר חשובים. וישנן עוד הרבה שאלות שתא יכולה לשאול את עצמך... ואז לבדוק האם כל מה שיש שווה ערך בעינייך למה שאין (הרומנטיקה). בנוגע לבעיה השניה, חשוב שהוא יבין שאכן מדובר בבעיה כלשהי בינכם, ואת עוצמתה. אני לא יודעת עד כמה הסברת לו, עד כמה שיתפת אותו, עד כמה הראית לו שזה חשוב לך וחסר לך. זו נקודה שגם אם תבחרי להתעלם ממנה, ותתמקדי בכל מה שיש בינכם, יום יבוא וזה מה שיעמוד בינכם. את צריכה לדעת שהוא לא יכול להיות מאה אחוז כמו שאת צריכה בכל הקשור לסקס בינכם, וגם אם היו לך מערכות יחסים שבהם הסקס היה יותר טוב, יותר מספק, את צריכה לדעת שלא ניתן להגיע לאותה התאמה בכל קשר וקשר. אבל הוא צריך לדעת שהוא לא יכול להשאר בעמדה שלו, אם הוא רוצה אותך בחייו. הוא חייב לבוא מעט לקראתך, ואת חייבת לבוא מעט לקראתו. לומר "אני פשוט כזה" לא מספיק טוב בהקשר של סקס. את צריכה לא לפחד ליזום, גם אם נתקלת בסירובים לא מעט פעמים. יתכן והיוזמה לא תגיע ממנו, אבל לפחות הוא יבין שגם לך יש צרכים שאינם באים על סיפוקם בקשר, ואסור להתעלם מהם - וזה יובלי לשינוי מצידו. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה, ואם זאת אהבה, ויתר הדברים בקשר בינכם מספקים אותך, וטוב לך איתו.. אל תוותרי בקלות. סקס זה חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים, אבל יש עוד הרבה מאד אלמנטים חשובים לא פחות, ואם יש אותם, שווה להלחם על מה שיש. לוותר את תמיד יכולה, זו הדרך הקלה, או הפתרון האחרון אחרי שמנסים את כל יתר הדברים. התאמה מינית לא בעיה למצוא, אהבה כן. שתיהיה לך שבת נהדרת..

את על כך צודקת,

בגלל שאני גם לא חושבת שסקס זה המרכיב הכי חשוב אני לא מוותרת כל כך מהר למרות שזה חסר לי, אפילו חשבתי על מאהב רק שאין לי אומץ, כי איכפת לו ממני והוא אוהב אותי ומתנהג אליי בכבוד והוא ממש נשמה טובה... אני לא מוותרת רק חושבת איך זה ישפיע בטווח הרחוק

make it happen

זה מה שאת צריכה לעשות אם כך.. אל תחשבי על איך ישפיע בעתיד.. אלא תפעלי בשביל שהעתיד כפי שאת רואה/חושבת/מהרהרת לא יגיע...

pain is MY love

New member
אוקיי זה ברור

שהחבר שלך הוא אדם פחות מיני ממך.. אין מה לעשות אתם סוגים שונים של אנשים. אבל למה שאת תתפשרי על ההנאה שלך בגלל זה? אם אתם לא מתאימים בקטע הזה אולי באמת כדאי שתיפרדו.. ולא מתוך החלטה פזיזה או משהו כזה אלא פשוט כי כנראה שאתם לא מתאימים אחד לשני... תחשבי על זה ככה אם לא היו לכם נושאים משותפים לשיחה, לא היו לכם תחומי עניין משותפים והיו לכם דעות מנוגדות בכל מני נושאים, אז הייתם נשארים ביחד?... אני בספק... הייתם מבינים זה לא הולך. ובקטע המיני זה בידיוק אותו דבר... אין התאמה...

החלטתי לקחת הפסקה

של שבוע ולראות מה קורה, אם הוא ישתנה אולי ניתן עוד הזדמנות ואם לא אז אני עוברת הלאה, החלטתי שתשוקה ואינטימיות זה חלק חשוב בזוגיות... תודה לכם על ההקשבה והתגובות...

למעלה