צריכה
ות וטיפים

dafgol

New member
צריכה ../images/Emo91.gifות וטיפים ../images/Emo92.gif

אלוהה לכולם. אז ככה...קצת רקע...שמי דפנה אני נשואה לאיש מקסים ואמא לברבור קטן בן כמעט 8 חודשים
בגברים שלי. ( אני גם מנהלת פורום הורים לתינוקות ב
) לבעלול שלי יש ילדה מנישואים קודמים , היא בת 10 וחייה עם אמא שלה בארה"ב. הקשר שלי עם הבת מעולה , לא נפגשנו אף פעם , אלא באמצעות מיילים ושיחות טלפון. עוד 3 שבועות הבת מגיעה אלינו לביקור של שבוע ( הגרושה ובעלה גם יהיו בארץ ). אנחנו ( הבעלול ואני) מתכננים ומארגנים ומחכים בקוצר רוח לפגישה , וגם הבת מתכננת ומחכה בקוצר רוח לראות את אבא שלה , אותי ואת הבן שלנו שבעצם הוא אח למחצה שלה. הכל טוב ויפה ( באמת
) אבל פתאום עכשיו אני מתמודדת עם עצמי בשאלות כמו איך יהיה המפגש בין שתינו ? איך היא תתייחס אלי ? איך אני אמורה להתייחס אליה ? ז"א היא הבת של בעלי , אבל אני לא אמא שלה...( מקווה שהסברתי את עצמי נכון ).ועוד כל מיני מחשבות ותהיות , אני לא רוצה לתכנן כלום אלא פשוט לזרום...אבל אני צריכה קצת טיפים
, האם הסיטואציה הזאת מוכרת לכן\ם ? איך התנהגתן במצב דומה ? איך הייתם מתנהגים במקומי ? בכלל , אשמח לשמוע כל דבר מנסיונכן\ם. יצא לי ארוך...
לא התכוונתי...
דפנה.

דפנה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בכדי למנוע מתח אני ממליצה לך לא להגיע לשדה התעופה ביום הגיעם. תני לבעלך להתמודד עם הילדה והאקסית לבד. הכי חשוב לא להוות איום ,עד כמה שאני מבינה הביקור הוא קצר יחסית והם שבים אל מעבר לים...לכן הקשר בעצם הוא לא צריך להיות בעייתי. לדעתי חשוב שיהיו לילדה זמנים לבד עם אביה וגם קטעים שאת בתמונה מחיכת ומקבלת ללא תנאי. התרגשותך היא מאד טבעית מה גם שהאקסית בסביבה ......(ראי שרשור של יעלי) מקווה שעזרתי למרות שלא הייתי במצב דומה,אצלי החורג נפל עלי ישר למגורים מלאים (התחתנתי עם אלמן) בהצלחה

dafgol

New member
../images/Emo51.gif יונה לבנה ../images/Emo39.gif

וואו...איזה תגובה מהירה
. בכל מקרה לא התכוונתי לנסוע לנתב"ג...אנחנו גרים בצפון , ועם ברבור קטן בטח ובטח שלא אסע ( נוחתים לפנות בוקר ) וגם ממש אין לי רצון לפגוש את הגרושה
, האמת שגם לבעלי לא...אבל אין לו ברירה
עזרת לי מאוד

בכיף תמיד

אגב ,גם לי יש ברבורה מתוקה שגם נולדה בדצמבר,רק לפני כמעט 10 שנים. היא משגעת ואני מאחלת לך שתהני מהברבור שלך כמו שאני משלי.

rolan

New member
ואני אומירת... בנוסף ליונצ'

החכמה
שעליך לתת להם מרחב... זתומרת, לתת להם זמנים של לבד. בעלולך לא היה איתה זמן רב, סביר שאם היא חי בחו"ל גם לא יהיה איתה שוב תקופה ארוכה. לכן, תני להם זמנים של לבד, לנסוע לטיולים ובילויים ללא נוכחותכם. כמובן שצריך ואף חשוב לשלב גם אתכם בחלק מהזמן, שהרי את אשתו ויש לכם ברבורון משותף... גם אני לא מכירה מן מצב שכזה, אך זה מה שעולה לי כרגע, כנכון לעשות. בהצלחה אההה, רגע... אל תלכי לנו, את נשמעת מתאימה ביותר לפורום שלנו, אז... שבי איתנו וספרי לנו את סיפורך.

yaeli4

New member
היי, דפנה../images/Emo140.gif

קיבלת תשובות נבונות מאוד מיונה ומרולן. את צריכה להיות טבעית לחלוטין. חיבוק ונשיקה לילדה זה בהחלט מקובל וחשוב אבל לא צריך להגזים בשום דבר בעיקר כשהאקסית בסביבה. תהיי נחמדה במידה הראויה ולא דביקית... וכן, זכרי שבעלך ירצה להיות איתה הכי הרבה כי הוא לא רואה אותה כמעט. את באמת צריכה לשמוח שקשר המיילים ושיחות הטלפון הוא מצוין וטוב שימשיך ככה. המון בהצלחה, ותישארי איתנו לשתף אותנו במה שקרה ובמה שיקרה,

dafgol

New member
לא הולכת לשום מקום....

לכן על העצות ,וקבלת הפנים ומבטיחה לעדכן.... ואם אתן רוצות ת'סיפור המלא....( רוצים סיפור
)...תצטרכו לחכות...כי אני מנסה להרדים ת'ברבור
. אני אדבר אתכם אחורי זה ברדוגו...
והנה דוגמייה של הברבור שלנו
מבטיחה לספר הכל ברגע שיהיה לי קצת זמן ...מתי
דפנה.

rolan

New member
נחכה לך כאן בסבלנווווווות ../images/Emo8.gif

ותביאי איתך אחורי זה, את מא'ר

הורדת פרופיל ונשימה ארוכה ועמוקה

זה הרי ביקור קצר . אז אנ חושבת שאת וגם הרבורון (אל תיעלבי) צריכים להוריד פרופיל ולהיות בתמונה רק באופן טבעי (כמובן שזה הבית שלכם ולא נראה לי נכון לשנות את חייכם בגללה. לך כי היא באה אל אביה ולברבורון כי הוא קטן מידי והכי חשוב לו כעת סדר יום ושלווה) ולתת לילדה הרגשה שהיא אורחת רצויה וחשובה . וזהו . שהות נעימה לכולכם.

dafgol

New member
טוב אז הנה הסיפור שלי

מקווה שלא יצא ארוך מידי....3...4...מתחילים. בעלי ואני נשואים שנתיים וקצת , ונולד לנו לפני כמעט 8 חודשים הברבור הקטן
, בעלי ואני הכרנו דרך האינטרנט לפני כמעט 3 שנים. ( שזה כבר סיפור בפני עצמו ). מייד בהתחלה הוא סיפר לי שהוא גרוש + ילדה ( הוא פחד שזה ירתיע אותי - אבל זה לא ). אוקצור , בעלי היה נשוי לאשה שאני מעדיפה לא לדבר עלייה כי...לא רוצה להשתמש במילים לא יפות...נולדה להם בת אחרי טיפולי הפרייה לפני 10 שנים , הם התגרשו לפני 6 וקצת שנים. זה סיפור מאוד לא נעים ושוב אני לא רוצה לפרט כי אני גם ככה חמה על הגרושה, ויש לי דעה מאוד " מגובשת " עלייה , היא מיררה לנו את החיים כשנודע לה שבעלי התחתן ( איתי...
) והתחיל חיים חדשים ומאושרים. בואו נגיד שהיא אישה מאוד לא ישרה , מאוד לא הגונה ,ומאוד צבועה ( לא איפור.... ). כשנודע לה שנולד לנו בן , עוד בשיא חוצפתה היא צלצלה ואמרה לבעלי " סיבכתם אותי " , היא לא יכולה ללדת יותר והבת מנדנדת לה עכשיו שהיא רוצה עוד אח\אחות , כאילו דהא...כל כך קשה להגיד מזל טוב ? היא צלצלה מארה"ב להגיד " סיבכתם אותי "....( לזכותה יאמר - שהיא שלחה
להולדת בר בשם הילדה , בגדי גוף לתינוק ובקבוק ...נו שויין ). בעלי לא ראה את הבת שלו כבר כמעט 5 שנים
. כמובן שהוא מחכה בקוצר רוח למפגש , כך גם אני וגם הבת ( שמאוד רוצה כבר לפגוש את אחיה למחצה ואותי ). אנחנו בקשר טלפוני ובעיקר קשר מיילים עם הבת. בעוד 3 שבועות כאמור הבת מגיעה לארץ עם אמא שלה והבעל החדש. אין לי שום כוונות ושום רצון לפגוש את גרושתו של בעלי , והודעתי חגיגית וחד משמעית שרגלה לא תדרוך על סף ביתינו.אף אחד מהצדדים כנראה לא מעוניין בכך.. לעומת זאת הבת תשהה אצלינו שבוע שלם (בכלל תמוהה בעיני שמגיעים רק לשבוע מארה"ב...) ובעלי מחכה ומצפה כבר . אני מבחינתי ובהמשך למה שייעצתם לי פה (
) החלטתי לזרום...לתת לבעלי ולבת שלו להיות כמה שיותר ביחד ולהיות פה ברקע . הבת ביקשה ממני אם אוכל ללמד אותה קצת עברית בזמן שתהיה אצלינו - כמובן שהסכמתי ואשמח להיות כמה שיותר איתה , ושתכיר את הברבורון.אבל קודם כל והכי חשוב לי שבעלי והבת יבלו כמה שיותר ביחד. תכלס יש לנו תכנונים לביחד - ארוחת ערב מנגל , לקחת אותה לקניון וכו'... אבל אני בהחלט אתן לדברים להתנהל באיזי ולפי הקצב והרצון שלהם. זה בסה"כ שבוע , מעט זמן בשביל אב ובת להשלים את החסר.... ( החשש היחידי שיש לי כרגע , מכיוון שבעלי יתחיל בימים הקרובים במקום עבודה חדש , שלא יהיה לו הרבה זמן ). Zהו...זה הסיפור שלי בגדול...ידעתי שיצא ארוך בסוף... תודה למי שקרא עד כאן , ואשמח לשמוע תגובות הצעות רעיונות מנסיונכם. שבוע נפלא לכולם
דפנה.

rolan

New member
דפנה'לה, סיפור מעל סיפור מה?...

יש שם הרבה מתחת... ספרי כשיהיה לך נוח, לעכשיו, באמת נכון לקחת את עצותינו, לתת להם את הזמן שלהם, כי בינינו - מה זה שבוע?... לעומת 5 השנים שלא ראה אותה והשנתיים שהוא איתך. לדעתי, עלייך להתכונן יותר למה שיבוא אחר כך - לקשיי הפרידה של שניהם והוא שישאר כאן אחרי שטעם ממנה כל כך מעט. אם אני לא נדחפית מדי, אז אני ממליצה לך להתחיל לשוחח איתו על כך, שיזכור שזה זמן קצרצר וכשתיסע, יתכן ויעבור משבר. היי חזקה - לשבוע הביקור ולאלה שיבואו אחריו.

avitalp

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם רולן... בהחלט יש מקום להתכונן ל"אחרי"... מנסיוני, עם הפרידות החוזרות של בנזוגי מבנו שגר בחו"ל ומבקר בארץ פעמיים-שלוש בשנה, יש משבר... הניתוק הזה קשה לו ולבניו בכל פעם מחדש... היי שם בשבילו, תמכי בו, חזקי אותו הוא יהיה זקוק לזה...(גם אם לא יאמר במילים...) מאחלת לכם ביקור מוצלח ומהנה

התרגשתי המון....

5 שנים הם לא נפגשו ,זה הולך להיות קטע מרגש ביותר. דפנל'ה,אני מקווה שהמפגש הקצר הזה יוליד מפגשים נוספים רבים יותר וארוכים יותר,לדעתי הזמן הוא כל כך קצר שאין אפילו זמן להתרגל והופ היא כבר נוסעת.כולי תקווה שתעשו חיים תהנו מכל רגע תצטלמו המון,ויותר מכל אני מקווה שיהיה חיבור טוב עם הברבורון המקסים . בהצלחה

למעלה