צריכה ../images/Emo91.gifות וטיפים ../images/Emo92.gif
אלוהה לכולם. אז ככה...קצת רקע...שמי דפנה אני נשואה לאיש מקסים ואמא לברבור קטן בן כמעט 8 חודשים
בגברים שלי. ( אני גם מנהלת פורום הורים לתינוקות ב
) לבעלול שלי יש ילדה מנישואים קודמים , היא בת 10 וחייה עם אמא שלה בארה"ב. הקשר שלי עם הבת מעולה , לא נפגשנו אף פעם , אלא באמצעות מיילים ושיחות טלפון. עוד 3 שבועות הבת מגיעה אלינו לביקור של שבוע ( הגרושה ובעלה גם יהיו בארץ ). אנחנו ( הבעלול ואני) מתכננים ומארגנים ומחכים בקוצר רוח לפגישה , וגם הבת מתכננת ומחכה בקוצר רוח לראות את אבא שלה , אותי ואת הבן שלנו שבעצם הוא אח למחצה שלה. הכל טוב ויפה ( באמת
) אבל פתאום עכשיו אני מתמודדת עם עצמי בשאלות כמו איך יהיה המפגש בין שתינו ? איך היא תתייחס אלי ? איך אני אמורה להתייחס אליה ? ז"א היא הבת של בעלי , אבל אני לא אמא שלה...( מקווה שהסברתי את עצמי נכון ).ועוד כל מיני מחשבות ותהיות , אני לא רוצה לתכנן כלום אלא פשוט לזרום...אבל אני צריכה קצת טיפים
, האם הסיטואציה הזאת מוכרת לכן\ם ? איך התנהגתן במצב דומה ? איך הייתם מתנהגים במקומי ? בכלל , אשמח לשמוע כל דבר מנסיונכן\ם. יצא לי ארוך...
לא התכוונתי...
דפנה.
אלוהה לכולם. אז ככה...קצת רקע...שמי דפנה אני נשואה לאיש מקסים ואמא לברבור קטן בן כמעט 8 חודשים