צריכה
לבילוי באיזור ת"א +/-

הדר לצ

New member
צריכה ../images/Emo91.gif לבילוי באיזור ת"א +/-

כמו שידוע לחלקכן, אני עובדת במשמרות ערב ואילו האיש בבקרים ככה שחוץ מלישון יחד אנחנו מתראים בעיקר בסופי שבוע. לשם שינוי, סוף כל סוף יש לי הזדמנות לבלות אחה"צ/ערב עם האיש - רק שנינו, מחרתיים, אבל אין לי רעיונות. יש למישהי רעיון מה כדאי? איפה? תודה מראש
הדר

הדר לצ

New member
האמת עד שסוף סוף מתראים

חבל לבזבז את זה בישיבה בחושך בלי לראות אחד את השני (מה עוד שרוב הסיכויים ששנינו נרדם - אפילו בהצגה יומית
) אבל ארוחה זה רעיון לא רע בכלל...

אנחנו גם אוהבים סתם ללכת ולדבר

בפארק או ברחובות ת"א (יש הרגשה אחרת בת"א), לפני או אחרי האוכל. בזמנים מטורפים תמיד נראה שמה שהכי חסר לנו זאת השיחה, עם השטויות וההומור וההתפלספויות וכל מה שבגללו אנחנו ביחד לתמיד.

חושחושה

New member
רדו לאחד החופים בת"א, יש כסאות

קרוב לים, חוף ירושלים, או סופרישמן (נדמה לי) או מה שהיה פעם "בננה ביץ" שתי כוסות יין, צ'יפס, והבריזה של הים! הכי כייף בעולם! תהנו!

עמית@

New member
צודקת.. אפילו להתמזמז בחושך אין כוח

אז אוכל כמובן (וכי ייתכן אחרת?) וצפוי להיות חם זוועות, אולי לים? (ואח"כ למנטה ריי לארוחה עם נוף לים)

mummy

New member
../images/Emo45.gif ארוחה במנטה ריי

מאחה"צ המוקדמות/מאוחרות עד השקיעה. או עד שימאס. ואח"כ אם נשאר כוח, טיול רגלי בנווה צדק (זה רק לעבור את הכביש). תקנחו בגלידה שליד סוזאן דלל. אולי יהיו עוד כמה חנויות פתוחות פתוחות - לרכישות ממש או סתם להתרשמות. רק לא לשכוח להזמין מקום במנטה ריי. אחרת אין לכם סיכוי.

למעלה