צריכה על מפעיל קריוקי באיזורנו - מישהו אמין ולא יקר .
ה האמא של הנסיכות New member 13/5/08 #1 צריכה ../images/Emo91.gif על מפעיל קריוקי באיזורנו - מישהו אמין ולא יקר .
D Dark Neko New member 13/5/08 #2 אני מניחה שלא תמצאי את מבוקשך בפורום, תנסי להסתכל בעיתון...אני לא מכירה ולא שמעתי על אף מפעיל קריוקי בעיר,אז לא אוכל לעזור לך.
אני מניחה שלא תמצאי את מבוקשך בפורום, תנסי להסתכל בעיתון...אני לא מכירה ולא שמעתי על אף מפעיל קריוקי בעיר,אז לא אוכל לעזור לך.
ה האמא של הנסיכות New member 14/5/08 #3 אף פעם אי אפשר לדעת - אולי מישהו כאן היה במסיבה/אירוע והיתה שם הפעלה של קריוקי ? בכל אופן, כתבתי כאן את ההודעה אחרי שכבר חרשתי את העיתון שלנו... ננסה עכשיו אפיקים אחרים של מידע.
אף פעם אי אפשר לדעת - אולי מישהו כאן היה במסיבה/אירוע והיתה שם הפעלה של קריוקי ? בכל אופן, כתבתי כאן את ההודעה אחרי שכבר חרשתי את העיתון שלנו... ננסה עכשיו אפיקים אחרים של מידע.
נ נתוש של אוריה New member 15/5/08 #4 אני חושבת שהכתובת שלך לחיפוש היא דווקא ירושלים , נכון שהפורום לא תמיד יכול לתת מענה , אבל האמיני לי שאני יודעת באופן אישי על כמה אנשים שדווקא מבקרים פה ( אפילו מהעירייה ) לא מגיבים מסיבות שונות ,אבל מבקרים ובודקים מה קורה איתנו - אז אל ייאוש. אנסה לבדוק לך עם חברים שלי מכירים מישהו - השאלה היא למתי את צריכה ?
אני חושבת שהכתובת שלך לחיפוש היא דווקא ירושלים , נכון שהפורום לא תמיד יכול לתת מענה , אבל האמיני לי שאני יודעת באופן אישי על כמה אנשים שדווקא מבקרים פה ( אפילו מהעירייה ) לא מגיבים מסיבות שונות ,אבל מבקרים ובודקים מה קורה איתנו - אז אל ייאוש. אנסה לבדוק לך עם חברים שלי מכירים מישהו - השאלה היא למתי את צריכה ?
ה האמא של הנסיכות New member 15/5/08 #5 אני לא מסתמכת רק על הפורום, כבר התחלתי לחפש בעוד מקומות. בעיקרון אנחנו מתכננים את מסיבת הסיום לסוף יוני (לא השבוע האחרון של יוני, אלא זה שלפניו). שאת מנסה ומשתדלת לעזור
אני לא מסתמכת רק על הפורום, כבר התחלתי לחפש בעוד מקומות. בעיקרון אנחנו מתכננים את מסיבת הסיום לסוף יוני (לא השבוע האחרון של יוני, אלא זה שלפניו). שאת מנסה ומשתדלת לעזור