צריכים המלצה על אורטופד ילדים...

נת נות

New member
צריכים המלצה על אורטופד ילדים...

היי. אנחנו בהריון בשבוע 31, וגילו אצל העובד קלאב פוט ברגל ימין... קיבלנו הפניה לאורטופד ילדים, ואנחנו מחפשים מישהו טוב, שמתמחה בשיטת פונסטי... אנחנו נגור בראשון, כך שהכיוון הוא איזור המרכז. יש המלצות?....

טאניוש

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אני יודעת יש רופא מצויין בקפלן, זה באיזור שלכם. עוד מעט יענו לך לגבי רופאים אחרים במרכז. המשך הריון קל ומשעמם!

פרלמנים

New member
שלום לכם, מה שלומכם?

כמה המלצות:
מניסיוננו: אנחנו מטופלים בביה"ח שנידר בפ"ת, מאוד מאוד מרוצים. אמליץ לך על דר' דניאל וייגל או דר' טלי בקר- כמובן מטפלים לפי שיטת פונסטי.
יש המון המלצות על דר' פנסקי בביה"ח קפלן (נראה לי??) בערב תכנס לכאן אנג'לה ותיתן את המלצתה עליו, והיא לא היחידה שמרוצה ממנו מאוד.
בביה"ח תל השומר- דר' שינדלר.
פרופ' וינטראוב באיכילוב בכל מקרה אין קשר בין מקום הלידה למקום הטיפול. אפשר להתחל לטפל כמה ימים אחרי הלידה בלי דאגה. אל תתנו לכל אורטופד לשכנע אתכם לשים תחבושות או גבסים מיד לאחר הלידה. המלצה נוספת- לתאם ביקור במרפאות שאתם שוקלים לטפל בהן, ולפגוש את הצוות הרפואי, הורים נוספים שמטופלים שם וכו'... הרושם הזה בד"כ מאוד עוזר לקבל החלטה.זה מקובל מאוד ואין עם זה בעיה. צרי איתי קשר במסר אם תרצי, אנסה לעזור עוד יותר! ג'סיקה

באופן כללי לפי הרשימה של ג'יסיקה

לא שמעתי או התרשמתי על בעיה (גם אם זה רק הרושם שלי) מד"ר שינדלר ווינטראוב באופן המיקצועי. לוינטראוב יש יותר ניסיון. פנסקי משנה את השיטה לפעמים לפי ראות עיניו, על וייגל שמעתי לכאן ולכאן. אנחנו מטפלים אצל פרופ' פורת בירושלים. בהצלחה.

אנגלה3

New member
שלום וברוכים הבאים

אנחנו מטופלים בקפלן אצל ד"ר פנסקי, שהוא אחד הטובים בארץ בטיפול בק"פ, הוא מטפל בשיטה של פונסטי,ממליצה בחום לגשת אליו לשיחת ייעוץ (עם טופס 17 לביה"ח קפלן - אורטופדית ילדים). שולחת לכם במסרים את הנייד שלי אם תרצו עוד פרטים. בהצלחה אנג'לה

פרלמנים

New member
דווקא האריזה פחות מפריעה לי

כי כמעט סיימתי, אבל כשאני חושבת על הניקיונות שמחכים לי בבית הזה ובבית החדש... אוי ...לא נורא, עוד כמה ימים של מאמץ, וזה יהיה שווה
תודה בובה, את נהדרת

אנגלה3

New member
בהחלט שיהיה שווה../images/Emo20.gif

מה גם שה
החדש נראה מדהים. מאחלת לכם התאקלמות קלה, נעימה ומהירה

למעלה