צריכים יעוץ דחוףףףףף

african queen

New member
צריכים יעוץ דחוףףףףף

חברים אנחנו זקוקים לעזרה דחופה. אנחנו זוג + 2 (10 ו 15) מוצעת מישרה ב הונג קונג בחברה בינלאומית (מועסק באותה חברה כרגע רק במקום אחר) החברה משלמת את כל ההוצאות שקשורות לדיור (תקציב שכירות 66,000 HKG ) שכר לימוד לילדים\כבלים\אינטרנט\רפואה וכולי...... החברה לא מספקת רכב. השאלה היא מה עלות המחיה לא כולל הדיור והנ"ל (קניות\אוכל בילויים) ? איך מסתדרים בלי רכב ? (לטיייל קצת בסופי שבוע למשל) מה עלות עוזרת לנקיון בבית ? ואם יש עלויות נוספות נשמח לשמוע נודה מאוד במידה ויש למישהו אפשרות לענות כי בכך תלויה כרגע ההחלטה אם לקבל את המישרה

אMור

New member
לכו על זה - בעיניים עצומות ../images/Emo199.gif

תנאים מעולים מהחברה! התקציב לדיור ברמה גבוהה ובאיזור מצוין. לא צריך רכב בהונג קונג. זהו המקום המכיל את המספר הרב ביותר של אמצעי תחבורה נוחים, מהירים וזולים - יותר מכל מקום אחר בעולם. ובכלל, המקום הזה הוא יותר מכל מקום אחר בעולם - בהכל. ניפגש בהונג קונג

אMור

New member
וואלה

באמת שלא הבנתי מאיפה שלפת את ההברקה הזאת... אני בכלל נמצא פה, על הדשא של הונג קונג - שעליו חוויתי את דעתי והם בכלל באים מאפריקה, שעם כל הכבוד - דשא הרבה - אין שם... אז אולי פיספסתי אותך הפעם (למרות שאני בספק...) ואם לא, אז קבל:

יש לנו זוג חברים בהונג קונג

הם גרים שם כבר 11 שנה בלי רכב והוא לא חסר להם אפילו לשניה. כמור שאמור אמר, התחבורה שם מאודדדד נוחה.

african queen

New member
אז נגיד בלי רכב

אז איך למשל מטילים בסופי שבוע ? איך עושים קניות ??? מה מסתובבים עם שקיות\סלים ברכבת ? אולי נשמע קצת אדיוטי אבל אנחנו מגיעים מאפריקה וכאן פשוט אי אפשר בלי רכב (גם בישראל קשה לי לדמיין חיים בלי רכב)

Mei11

New member
רוב ההונג קונגים

חיים בלי רכב, וזו עיר עם בעייה גדולה מאד של צפיפות וזיהום, שהיא חלק ממדינה עם מצוקת אנרגיה אדירה, אז לממשלה ההונג קונגית יש אינטרס עצום להשקיע ולעודד תחבורה ציבורית, שהיא כמו שציינו, מעולה. בכל אופן על הפרוצדורות אפשר לקרא כאן

תראי,אני לא יודעת איך המצב הכלכלי שלכם אבל שלהם די טוב . אז אני מניחה שכשהם קונים אז הם לוקחים מונית וכשהם רוצים לטייל אז אולי הם שוכרים רכב . שאלתי אותם על זה בזמנו והם אמרו שזה ממש לא משתלם להחזיק בהונג קונג רכב... אולי פשוט תגיעי לשם ותראי איך את מסתדרת. מקסימום תשכרי אותו או משהו.

אMור

New member
../images/Emo207.gif רכב בהונג קונג

תמונה שצילמתי אתמול...

רונןסין

New member
ה.ק.

אהיה בשבוע הבא והבא בא ב-ה.ק. בשביל העבודה -- לא בטוח שיהיה זמן, אבל אם כן, יהיה נחמד להיפגש ממי מבאי הפורום.

למעלה