צריכים לדווח על ההפקה לכלבוטק!!

longleggedlady

New member
צריכים לדווח על ההפקה לכלבוטק!!

הם עובדים עלינו ורק רפי גינת יעמיד אותם במקום

יNOT

New member
"צריכים את עזרת הציבור" ../images/Emo6.gif

מבוקש: קופרמן ,או הפקת ה"אח הגדול" מי שרואה אותם מתבקש לסמס בדחיפות לכלבוטק... אתם אלה שפותרים את הפשעים. אתם אלה שמשפיעים

jrkob

New member
ניראה לך?

הם מאותה התעשיה !אותו ערוץ !אותה חארטה!מה עשיתה מרפי גינת?מה הוא מבקר המדינה?גם על כולבו תיק צריך לעשות בדיקה למה רפי מפחיד את הציבור?סלמולנה אימא איזה פחד איפה שחר?

ordiki

New member
זו תוכנית טלויזיה

רוצים להעניש אותם, אל תצפו בה. ניחוש שלי, הרייטינג לא ירד אלא רק יעלה ואתם תמשיכו לצפות ולמחות.

בהלםם

New member
בסופו של דבר להרבה צופים ימאס..

אני לא אומרת שלא יהיה רייטינג אבל.. מאז ההדחה של וונסה...התבאסתי מאוד הייתי בטוחה שאחד מהשצים ילך וזה כבר לא בקטע של לאיים על אף אחד או ההפקה ככה וככה אני אישית באמת לא מסוגלת יותר לצפות בערוץ 20 ולבהות בשפרה וצבר הבחורה מביאה לי דיכאון ומרמור ועצבים זה לא עושה לי טוב. (זה גם מתבטא בפורום לצערי חח) כאילו אוטומטי הייתי רגילה כבר לפתוח על ערוץ 20 אם אני רואה את שפרה אני מחליפה מיד ערוץ אני באמת באמת לא מסוגלת לראות אותה על המסך הגוף שלי רוצה להעביר ערוץ

ordiki

New member
סבבה

אבל תזכרי שאת לא יכולה לצפות בהם ויש אנשים שצופים רק בגללם.

morPUMA

New member
אין אנשים שצופים רק בגללם, הרבה מרגישים כמוהה

שפרה וצבר לא מעניינים אף אחד אפילו כשאבא שלי רואה אותם הוא מתחיל להתעצבן אז לא, אני לא מאמינה שחוץ מהקרובים שלה יש מישהו שבאמת מקשיב לה ואומר "וואו, איזו בחורה חכמה ומעניינת" ונסה עפה וזה ממש מוזר, וגם אני מרגישה בדיוק כמו מי שכתבה את ההודעה, נמאס לי לצפות, לא כיף לי.

אפילו אבא שלך? טוב נו, שויין איי רסט מיי קייס

וחוץ מזה אף אחד לא מכריח אותך לצפות במה שאת לא מעוניינת. סה טו.

morPUMA

New member
אני באמת לא צופה...

וישר מעבירה, לא מסוגלת לשמוע אותם. חוץ מזה, למה תגובה אידיוטית?

כי מה את מביאה את אבא שלך בתור דוגמא?

ואם אבא שלך אוהב גלידה עם תותים, זה אומר שכולם צריכים את הגלידה הזאת? תביני לכל אחד יש טעם משלו, דעות משלו ורצון משלו. זה שאבא שלך או את לא אוהבים מתמודד/ת או אפילו תוכנית שלמה, לא אומר שום דבר על הכלל. כך שקחי דברים בפרופורציות. בסופו של דבר מדובר בסה"כ במשחק.

morPUMA

New member
לקחתי את אבא שלי כדוגמא לאדם מבוגר

הבאתי דוגמא מדעת אדם מבוגר שלא צעירים כמונו בפורום.

ordiki

New member
אני אדם מבוגר

ואני רוצה לראות עניין בתוכנית והם מספקים עניין. ראיתם מה היה אתמול, כל היום אנשים התלוננו שמשעמם והם משחקים דמקה כל היום. מהרגע ששי נכנס התחיל להיות מעניין, סוף סוף היו תכנונים ואסטרטגיות. האנשים שעושים את זה נשארים, אנשים שלא עושים כלום עפים. פשוט מאוד. ואגב אבא שלי מאוד אוהב את שפרה וצבר, מה זה אומר?

ordiki

New member
אי אפשר להתווכח עם עובדות

הצופים רוצים לראות אותם שם ובגלל זה הם נשארו. ואני לא קונה האשמות על זיוף, זה לא ממש תופס, במיוחד שיוסי נשאר כל הזמן.

morPUMA

New member
איזה צופים רוצים לראות אותם? איזה?

יאאלה איתכם. ההפקה משאירה אותם כי הם מועילים במלחמה. הם לא מעניינים באמת יוסי נשאר כי באמת אוהבים אותו אני אישית מחבבת אותו אבל לא רוצה שהוא יזכה אבל בכל זאת כיף לראות אותו הוא מצחיק ומשעשע.

ishba

New member
אני למשל !! אם אתה לא צופה יותר

מה אתה רוצה בפורום? צא לבית הספר, אתה מאחר

morPUMA

New member
בית ספר סיימתי לפני 7 שנים

ואני בת. אתה צופה, אתה אוהב, ואין הרבה כמוך. למה להתווכח עם עובדות?

morPUMA

New member
* התכוונתי לצפיה בשפרה וצבר

ולא בצפיה בכלל. אני צופה, אבל לא כמו בעבר... אני חייבת להודות שיש משהו מאוס בתוכנית הזו ואני בטוחה שהרבה ממכם מרגישים את זה.

למעלה