צריכים להיות מאוחדים וחזקים

albatros7

New member
צריכים להיות מאוחדים וחזקים

לכל אלו אשר דואגים בגלל המצב הבטחוני יש לי לומר את הדברים הבאים ,אנו צריכים להיות חזקים מול אלו העומדים מולנו. וכאשר אני מדבר על כח ,לא מדובר רק על כח פיזי אלא גם כח מנטלי אשר יכול לנבוע רק כאשר אנו נהיה מאוחדים ונדע כיצד להתמודד עםהבעיות והדילמות שעומדות מולנו. אם נתחיל להאשים מישהוא אחר בבעיות שלנו לא נגיע כך לפתרון. כי בעיה שיש לנו ,נובעת מהיחסים שלנו עם הסובבים אותנו.מה שקורה בימים האחרונים הוא באחריותנו כי הצד השני פירש את צעדינו כחולשה. לכן אנו צריכים להראות נחישות ואחדות במטרה - שלום עם בטחון גם לאלו שחיים מעבר לקו הירוק וגם עם ערביי ישראל. ברצני לאחל לכולנו חג שמח וצום קל (למי שצם),ושנראה את השבויים והנעדרים במהרה בבית. AND MAY THE FORCE BE WITH US ALL

galzohar

New member
אולי בפעם הראשונה מזה 20 שנה אני מוכן להגיד שניסינו הכל ועכשיו זה הזמן להילחם - אנחנו איתך אהוד ברק, תודה על הנסיונות

אני נחשב שמאלן בפני רבים אני משתייך למרץ,אני הצבעתי ונלחמתי ללמען השלום, אני משווע לשלום ולשקט שסוף כל סוף ישרור פה, אבל אולי הפעם באמת אין לנו פרטנר לשלום. לא הייתי יכול לתמוך ולהאבק במאבק שאני לא מאמין בו אבל אחרי כל המאמצים שאהוד ברק השקיע (למרות שעשה משגים כמו כל אדם אחר) אין לי אלא להצדיע לו ואם מלחמה היא בלתי נמנעת, כמו שזה נראה עכשיו אזי כל העם כולו ייאבק במאבק אשר בלתי נמנע, מאבק על קיומנו.

למעלה