צריכים להתחזק,יש לנו אלוקים

דוד170

New member
צריכים להתחזק,יש לנו אלוקים

בכ``א מה שאני רוצה להגיד לכם, זה שאנחנו צריכים להתחזק, יש לנו אלוקים אחד יחיד ומיוחד, זן ומפרנס לכל העולם כולו, הבריאות בידו, החיים בידו, השמחה בידו, השלוה בידו, הנחת בידו, הילדים בידו, הכל בידו. אם אתה קרוב אליו תקבל מידו, אם אתה לא קרוב אליו אז תחפש מי שקרוב אליו וקרוב לקרוב אליו ותתרוצץ כל החיים, אתה יכול להיות בקשר ישיר, זה אבא שלך, תדבר איתו, תיפנה אליו, תרצה אותו, תפייס אותו, תלך בדרכיו, יש אבא שלא רוצה להעניק לבן שלו כל מה שהוא יכול אם הולך בדרכיו?! אפילו יותר מכפי כחו ויכלתו, הוא יעשה בשביל בנו, בן שמביא ציונים טובים, שמשקיע בלימודים, שמתאמץ, ההורים לא יעניקו לו הכל? ודאי שכן. ואבא שבשמים, שרוצה רק את טובתנו, וברא אותנו בשבילנו לטובתנו, ורוצה להעניק לנו הכל, ומבטיח שיתן, למה אנחנו לא עושים מה שנבקש את המינימום ונקבל. ואני רוצה להראות לכם סרט קצר שיחזק אותכם מאד מאד, יהודי באנגליה נכה על כסא גלגלים, שלא הלך על רגליו מלידה, על כסא גלגלים לא קיבל חמצן, מגיע להרצאה ושואל, האם אפשר לעשות עסקה, מה עלי לקבל בשביל שאני אוכל לצאת מכסא הגלגלים? טוב אבל אדם שלא הלך מלידה זה לא פשוט, א``א להתחייב על דבר כזה, בסופו של דבר אני אומר לו שאני מאמין גדול, אני מוכן לבקש עבורו, ואני מאמין שאם הוא יהיה פרפקט יהיה מושלם וילך בדרכי התורה והמצוות כמו שצריך, אז הקב``ה קל רחום וחנון 3300 שנה עשה נסים לעמ``י, עוד נס אחד לא קשה לא? רק מה? צריך שתהיה פרפקט השאלה אם אתה מוכן? הוא הסכים. יהודים יקרים, היהודי הזה, אורך הרגלים שלו מהברך, 15 ס``מ, הרגלים ככה, 15 ס``מ, זה דבר כזה קטן, אחרי הברכה ושהוא קיבל על עצמו תוך חודשים ספורים הרגלים שלו התארכו בעוד 10 ס``מ, היום היהודי הזה, הולך על רגליו אמנם על קביים אבל עולה כבר מדרגות, זה נס של תחיית המתים, אין הסבר לזה רק דבר אחד אמונה ובטחון בהקב``ה, מי שמאמין בה` ובוטח בו, ועושה את מה שהקב``ה רוצה בשלמות, הקב``ה מהפך את הטבע בשבילו. בואו נראה נתחזק נבין ונתקרב לאבינו שבשמים. בבקשה: האם יש הסכם שנוכל לעשות ביננו, כאדם דתי, האם יש משהו שאני צריך לעשות כדי שיעזור לי לקום מכסא הגלגלים? אתה על כסא גלגלים מלידה או לאחר לידה? מלידה. ככה נולדת? כן. אני לא מכיר הרבה אנשים, גם לא שמעתי על הרבה אנשים שקמו מכסא גלגלים מדובר כשנולדו כך, כאלה שהיה להם לאחר מכן שמעתי, אבל מלידה זה קשה. מה הרופאים אומרים? שאין צ`אנס, נולדתי ששה שבועות לפני הזמן, בזמן שנולדתי האינקובטור לא היה מוכן, ולא מטוהר, כך שבשתי הדקות הראשונות בחיי חייתי בחוסר חמצן, ולצערי נפגעתי בחלק התחתון של גופי, ברגלי. דויד חולה במחלה שנקראת סריבל פוזי והוא סבל מפגיעה מוחית בזמן הלידה, או לפני הלידה, שזה גרם לבעיות בכח התנועה שלו ובחוש המישוש. כשהייתי בערך בן 15 מצבי היה גרוע מאד ורגלי מן הברכיים ומטה היו עקומות, כך שגובה הברכיים ומטה היה כ15 ס``מ, בשלב זה הייתי מאד מדוכא מהמצב, וחשבתי לעצמי, אני לא רואה את עצמי חי כך, אני לא מאושר, ולא ראיתי כל סיבה להתעורר בבוקר. ומוחאים חזק עם הידים, חזק, כמה שאתה מוחא יותר חזק, אתה מוחק תיקים יותר. אז עכשיו אנחנו נמחק את כל התיקים של היהודים באנגליה, לפחות. אני תמיד הייתי איש דתי ואני מאמין ברבנים ומאמין בתפילה. ובכל דבר דתי, חבר שלי הציע לי להיפגש עם הרב אמנון יצחק, והוא נתן לי קלטות וידאו של הרב אמנון יצחק, באחת הקלטות ראיתי קטע על אשה שלא יכלה להביא ילדים, וקבלה ברכה מהרב אמנון, ואחרי כמה חודשים, כמו שרואים בוידאו, חזרה האשה לרב, כשהיא מחזיקה את תינוקה בידה. אנחנו נגיד את הנוסחא, מה הנוסחא? הקב``ה אנחנו ממליכים אותך. ואז חשבתי לעצמי למה שלי זה לא יקרה? ואז חשבתי לעצמי שאפילו אם אצטרך לטוס לישראל, ואפילו לסוף שבוע, בכדי לקבל ברכה ולחזור – זה כדאי. כשהתכוונתי לנסוע שמעתי מחבר שהרב אמנון מתכוון להגיע ללונדון וכמובן שחיכיתי, הרב הגיע והלכתי להרצאה, וכשראיתי את כל האנשים חשבתי לעצמי, הנה ההזדמנות שלה חכיתי הרבה זמן, ואני הולך לשאול את השאלה שרציתי, בתקווה להיענות. אני ראיתי הרבה מהקלטות שלך, התרשמתי במיוחד מהקלטת שבה רואים את האשה שלא יכלה ללדת. כאדם דתי אני מעונין לדעת האם יש הסכם שנוכל לעשות בינינו האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לצאת מכסא הגלגלים? תראה אני לא קוסם, בד``כ בד``כ, עפ``י טבע מי שנולד עם מום מהסוג הזה אז הוא לא יכול להתרפא, עפ``י טבע, אבל לפעמים הקב``ה מחליט שהוא עושה נסים אני לא מבטיח לך שאם תהיה פרפקט שאתה תהיה בריא, שאתה תוכל לעמוד וללכת אני לא מבטיח דבר כזה, אין לי כח לזה ואין לי סמכות לזה, אבל אני בתור מאמין, אם הייתי במצב שלך הייתי מאמין שזה אפשרי. מה הייתי עושה? הייתי עושה כל מה שצריך לעשות, ומתפלל ומבקש מהקב``ה, אבל בשביל זה אתה צריך להיות פרפקט מושלם, בשביל שלא יהיה סיבה למידת הדין לקטרג ולומר זה לא בסדר, להגיד לך - לא יכול, אבל לבקש בשבילך אני יכול, אם אתה מוכן לעשות את החלק שלך – להיות צדיק. אתה מוכן? בטח, מאה אחוז, רגע, אתה שומר מצוות עד היום? כן. אתה נולדת בבית דתי? כן אתה הולך עם ציצית? כן, אתה תגדל מהיום זקן? כן. מי שברך אבותינו הקדושים אברהם יצחק ויעקב משה ואהרן דוד ושלמה וכל הקהילות הקדושות והטהורות הוא יברך את השם הטוב דוד בן יוסף, ד` ישלח לו תרופה וישועה קרובה מהרה לעמוד מכסאו, אמן! אחרי כמה חודשים: לדברי הרופאים מה שקרה לדיויד הוא דבר בלתי רגיל, מפני שבד``כ כשאדם מתבגר הוא נחלש ולא מתחזק. האם יש משהו שאני צריך לעשות כדי שיעזור לי לקום מכסא הגלגלים? וכעת ישנם שינויים מאד מרשימים, שהרופאים בעצמם לא יכולים להסביר, כמו``כ אני יכול לעלות ולרדת במדרגות, כשאני נתמך בצד אחד בקביים, ומצד שני במעקה המדרגות, נסיתי לעשות זאת לפני שנה והתעלפתי בעקבות נסיון זה. וב``ה בששת החודשים האחרונים אני עולה ויורד במדרגות לבדי. כל מה שאני רוצה בעקרון זה לקפוץ החוצה מכסא הגלגלים ולתרום אותו לצדקה, זו תהיה המתנה הטובה ביותר שאני אי פעם יכול לתת למישהו, סוף סוף אני רוצה ללכת לישיבה ולקיים את החלום שלי להיכנס ולצאת מהישיבה בלי עזרת אף אחד, והחלק השני של החלום הוא ללכת אל מתחת לחופה מבלי להשתמש בכסא הגלגלים. אני לא מכיר הרבה אנשים, גם לא שמעתי על הרבה אנשים שקמו מכסא גלגלים, מדובר כשנולדו כך. אבל אין להקב``ה בעיה, ואם הוא מחזיק עם שלם בניסים לאורך כל ההיסטוריה, אפשר שגם פה יכול להיות נס. http://www.shofar.net/site/Show_AudioTxt_INDEX.asp?keyword=&ProNUM=222&page=15&numofrec=1&category=1

G o v er n o r

New member
"דויד חולה במחלה שנקראת סריבל פוזי

והוא סבל מפגיעה מוחית בזמן הלידה" הבורות של "שופר" אינה בררנית, ומכה בכל פנה בצברה נקודות ללא לאות... "סריבל פוזי" אינו אלא cerebral palsy

וזה ציטוט מהרופא שיילד אותך

"התינוק לא קיבל מספיק חמצן למוח ולכן יסבול מפיגור שכלי כל חייו." מסתבר שהוא צדק.

ציטוט מהמורה שלך

"המופרע לא קיבל חינוך בילדותו ולכן ישאר טיפש ובהמה לכל שארית חייו".

G o v er n o r

New member
לא סביר. הרופאה יודעת במדויק את

הגדרת הפגיעה בלועזית. מקור השבוש הוא "שופר", ולא בכדי...

voguemaster

New member
מה נגיד ומה נאמר ?

כמה פעמים דשנו בזה ? לא רואים את אלוהים מעניש אף אחד וגם לא רואים אותו מעניק שום דבר לאף אחד. כל ההודעה שלך שווה VOID!

כולכם מתעלמים מהאמת

ובמקום זה אתם "יורדים" של דוד על המוח שלו ועל מי נחות ומי לא הוא הביא מקרה ניסי לכל הדיעות שמבחינה סטטיסטית קשה לקרוא לזה מקרה פשוט אלא נס אמיתי שבדיוק אדם יקבל על עצמו מצוות ולימוד תורה ובנו יבירא ממחלה שקשה מאוד להרפא ממנה. אז מה כואב לכם שאלוקים "עוזר" לרב אמנון יצחק. טוב שיערב לכם. כל קוראי הפורום רואים את מידת רצינותכם והתיחסותכם לדברים.

פלסטיק

New member
ממש האמת - נמצא מזור לכל התחלואים

יש לי רק בעיה קטנה עם זה, מדוע יש כל כך הרבה נכים דתיים? זה כמו שבעיראק אמר אדם אחד לחברו: ראית איזה נס? סאדאם חוסיין זכה ברוב 98% בבחירות ענה לו חברו: יש נס גדול מזה, איך אני כל הזמן פוגש רק את 2 % הנותרים? ואם אתה זקוק להסבר על הנמשל אל תתבייש לבקש

קיבלתי את טענתך. עכשיו תסביר:

מה ההבדל בין הנסים האלו, לבין אותם הניסים בדיוק שקורים אצל הסיינטים הנוצרים כל הזמן? ובדתות האחרות?

דוד1000

New member
יש ניסים שנעשים על ידי שימוש בעבודה

זרה. הדבר אסור ומקבלים על כך עונש כי זה עבירה. כל אדם אפילו גוי אם הוא מתפלל לבורא העולם יכול לשנות בעזרת התפילה את מה שנגזר עליו.

G o v er n o r

New member
איך יכול גוי להתפלל להזיה נוירו-

אלקטרוכימית המצויה בין _אזניך_ בלבד?

דוד1000

New member
בורא העולם ברא גם את הגויים .

זכור לי סיפור בגמרא על גוי שהתפלל ונענה.

G o v er n o r

New member
איך יכול גוי להתפלל להזיה נוירו-

אלקטרוכימית המצויה בין _אזניך_ בלבד?

למעלה