צריכים שתחתמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צריכים שתחתמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איש אחד שפך חומר רעיל על חטול והחטול מת הכאב. אישתו עזבה אותו בגלל זה והוא גם היכה אותה. המשטרה נתנה לה להגיש טביעה על זה שהוא הרביץ לה אבל לה נותנים לה להגיש טביעה על התעללות בבעלי-חיים. אנא כנסו לקישור מלמעטה וחיטמו על העצומה נגדו!

____________________________________ (),,,() (0 0 ) =(´´)= ""

tipid

New member
מצטרפת וחותמת מכל הלב!../images/Emo23.gif

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! . מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

shanty.G

New member
מתעלל מבית ../images/Emo10.gif

חתמתי וגם העברתי הלאה; לטובת מי שלא קרא: ג´ינה, יוזמת העצומה מספרת על פגיעות קשות ומוזרות (שבר ברגל החתול, כוויות מחומרים כימיקליים אצל הכלב וסימנים חמורים של חבלות) שקרו לחיות הבית שלה, כאשר רק אחרי זמן רב "נפל האסימון" והיא הגיעה למסקנה, יחד עם הוטרינרים המטפלים שמדובר בהתעללות ולא בפציעות אקראיות. ג´ינה כמעט נישאה לאיש המחריד שהתעלל בכלבתה ובחתלתול, והיתה קרובה מאוד לספוג ממנו אלימות באותו קנה מידה. רק כשהחל לאיים עליה, היא הבינה מה עומד מאחורי הפציעות הקשות של החיות, מרגישה שהיא חייבת להגיע לצדק המגיע להן, ולכלוא את האיש מאחורי סורג ובריח. החוק לא חושב כמוה, ולכן פתחה בעצומה למען הנושא. אתם מוזמנים לחתום ולהעביר הלאה, בלי לשכוח את העצומות החשובות שממשיכות לרוץ: מפסיקים לטוס אל על! די לפיטום האווזים!

גולדי2002

New member
PETA נגד אל על

PETA יצאה נגד אל על: "אלעל בגדה בקופים ובציבור" ופירטה על התרגיל המסריחשל אל על והוסיפה את מס´ הטלפון והפקס של עמוס שפירא, מנכ"ל אל על. שלחו לי פקסים והעבירו את המכתב לכל מי שאתם מכירים. חשוב ביותר!!!

גולדי2002

New member
אתם באים לצ´אט?

יאללה תבואו, אני לבד שם יהיה נחמד. שתהיה אחלה שבת לכולנו אורן

למעלה