צריכם עצתכם- דחוף!!!

צריכם עצתכם- דחוף!!!

שלום לכם וברוכים הנימצאים.....רוצה לבדוק ולשמוע קצת חוות דעתכם- אנחנו אובדי עצות ומרגישים שאנחנו ממש בלי שום ידע בנושא- ואין עם מי להתייעץ.... אחותי הקטנה (25) התאשפזה ביום ו' בנס ציונה- מצבה היה חמור ולא היה ספק כי היא צריכה מיידית להיות במסגרת מתאימה- לנו כמשפחה זו ממש פעם ראשונה שאנו צריכים להתמודד עם משהו כזה. הופננו ממיון באיכילוב לבי"ח בנס ציונה. הרופאה במיון עשתה רושם מעולה- אבל כשהגענו למחלקה- התמונה היתה זוועתית מבחינת תנאים, עירבוב של מיקרים שממש "לא מתחברים" - מעין מישמש של מחלקה- פשוט לדחוס "מיקרים" ביחד בלי שום תשומת לב, חדרים פיצפונים מכוערים, מיטות סוכנות דחוסות זו לזו- זוועה!!!! שאלתי היא: האם יש מקום שמישהו מכם יכול להמליץ עליו? האם יש רופאים ספציפיים אליהם כדאי להגיע? האם יש בארץ בי"ח פרטי שכזה? תודה- האחות המודאגת

subtitles

New member
שלום... ../images/Emo142.gif

אני בטוחה שקיימים כאן אנשים שיכולים לתת עצות טובות ממני בנושא זה.. אך מה שאני כן יכולה לומר, ואולי זה יעזור, שבית החולים שניידר בפתח תקווה הוא בית חולים טוב.. האווירה שם טובה והמראה החזותי מעודד.. אולי שווה לבדוק זאת כאופציה. בהצלחה!

אני מבינה אותך

אינני יכולה לחוות את דעתי על בי"ח נס ציונה כי אני לא מכירה אותו ויכול להיות שהחזות החצונית היא זניחה ולא מעידה על הטיפול שאחותך תזכה לו שם, ויכול להיות שלא... בכל אופן, מצוקתך מובנת לי מאד. אני יודעת שיש פסכאטרים פרטיים שמאפשרים "אשפוז בית", לפעמים גם עם טיפול של אחות צמודה בביתו של החולה, אבל איני יודעת אם זה מתאים לאחותך כי לפעמים, כואב ככל שזה יהיה, אין תחליף להשגחה ולהחזקה הנפשית והפיזית שתנאי אשפוז בבית החולים יכולים לתת. אני ממליצה לך לשוחח על דאגותייך עם הפסכאטר שמטפל באחותך במחלקה בבית החולים ולהתרשם מתשובתו. אולי הוא יוכל להרגיע את דאגותייך, ויכול להיות שלא. מצטרפת להמלצה של סאב לגבי מרפאת שניידר והמנהל, ד"ר אפטר. שיהיה לך רק טוב, גילה

הוא באמת אדם טוב../images/Emo29.gif

אבל שניידר זה בי"ח לילדים...אחותה בת 25.. את חושבת שהגיל שלה מתאים?

שלום לאחות המודאגת

אני הייתי מאושפזת בנס ציונה אומנם זה היה לפני 7 שנים אבל אני משארת שהמקום לא השתנה הרבה , מעצם היותו בית חולים פסיכיאטרי הוא כולל מכלול של כול מיני מקרים לדעתי ככה זה בכול המחלקות הפסיכיאטריות אני לא יודעת על מה אחותך מאושפזת לכן קשה לי לחוות דיעה יש דברים שהם מטפלים ממש טוב אני הייתי בגלל הפרעות אכילה וזה לא ממש עזר בהצלחה ושאחותיך תרגיש טוב

אחות מודאגת יקרה שלנו../images/Emo92.gif

זה יכול לקרוא לכל אחד. גם אני בהיותי חיילת לפני שחרור התאשפזתי עקב מצב דכאוני וחרדות ופחדים וכו וכו הפרעות אכילה וזה לא נגמר כל כך מהר. אני היתי מציעה לך קודם לספר על איזה רקע היא אושפזה והאם בבית חולים רגיל או בבית חולים נפשי? ליפ דעתי מה שנשאר זה רק לתמוך בה כי כרגע היא בעולם אחר עולם משל מסוממת מכל התרופות. שימו לב טוב טוב מידע שלי אישי ונסיון אישי מר מאוד איזה תרופות נותנים לה. שלא יגידו לכם שהיא נירגעת והכל. רק שתההיו שקטים ונטולי שאלות. תבררי בקשר לכל תרופה ואם את צריכה אנדקס תרופות אני אביא לך קישור בשמחה. תיזהרו מאוד מהכדור ליטיום שנותנים את זה המון באשפוזים אני במצב הבכי רע שהיה לי לפני 7 שנים כמעט לא הסכמתי לקבל אותו אומרים שזה פוגע בנפש לאחר מכן ומתפרץ בהתקפי זעם קשים מאוד אני אשמח לעזור במה שאוכל. אני מבינה ללבכם מאוד משפחה מודאגת זה בא לכם בבום ואתם כרגע בשוק. אז תורידו הילוך תהיו יותר רגועים ושימו לב איזה תרופות נותנים לה. הלב שלי איתכם. בהצלחה ומי יתןגג-שרק תדע ימים יפים של רגיעה בבית ולא בבית חולים אמן. לפעמים הטיפול והאשפוז בבית חולים יכולים לעזור מאוד.

למעלה