צריכת ג'ינג'ר

talitush2

New member
צריכת ג'ינג'ר

שלום לכם,
בהמשך לשאלתי על טיפול בדלקות שקדים, נזכרתי שהרופא (קונבנציונלי...) המליץ לי לצרוך ולגרגר ג'ינג'ר. הוא לא פירט מעבר לכך.
איך לצרוך? לאכול (חריף !!) ? לגרגר במים? לבלוע?
קניתי שורש ג'ינגר. פרסתי פרוסה, חתכתי לחתיכות ואכלתי עם כפית דבש המסווה את החריפות (ואולי יש לו גם יתרונות משלו...). לא בטוחה שאני עושה נכון.
שמעתי שג'ינגר בעל סגולות בתחומים רבים. האם זה נכון?
אשמח לעצות בנושא והאם יש טעם לקחת באופן קבוע.

ub8

New member
חבל לבזבז את הזמן על כל מיני פתרונות קסם

אולי יקל קצת, אולי לא.
בשורה התחתונה, זה לא ירפא אותך.
עלייך לנקוט צעד אקטיבי בדרך לריפוי.
צר לי שאני לא איש בשורות בנושא הג'ינגר, אבל בשביל ריפוי צריך יותר מזה.

ג'ינג'ר

אפשר להוסיף לתה /לחלוט/לבשל,
לגרד לתבשילים/סלטים. מה שטעים ונעים לך.
בקיצור: נשמע שהרופא הבין שקצרה ידו מלהושיע ושולח אותך לתרופות סבתא (הוא גם לא פירט כי זה לא במרשם)
ועם זאת, אם לחץ הדם שלך אינו תקין- כדאי להיזהר.
כמו שכבר כתבו לך, אפשר להקל בכל מיני צורות, אבל כדי למנוע, כדאי לגשת לטיפול/אבחון מקיף יותר כראות עינייך.

0 אור 0

New member
ג'ינג'ר ובכלל צמחי מרפא

הג'ינג'ר מסייע בהלה ולפעמים עצירת התפתחות של המצב האקוטי
ולכן השימוש בו , אם בכלל, הוא רק לימים ספורים (בחליטה עם דבש למשל)
והמלצה זו תקפה בכלל לצמחי מרפא - במינון טיפולי יש להעזר בהם רק בסיוע איש מקצוע שהתמחה בנושא (לא הרופא למשל) ובהתאמה מאד מדוייקת, ולגבי אותם צמחי מרפא שהם גם מזונות/שתיה אפשר להעזר בתרופות סבתא , אך במינונים סבירים ולזמן קצר עד לפעולה המיידית
&nbsp

hal767

New member
דלקת שקדים וג'ינג'ר.

דלקת שקדים מעידה על בעיה זיהומית בגוף, והשקדים, כחלק חשוב במערכת ההגנה של הגוף, נלחמים בזיהום. דלקת שקדים, אם כן, אינה מחלה, אלא ניסיון של הגוף לרפא את עצמו.
הטיפול הנכון צריך להתמקד בגורם הבעיה, הזיהום, ולא בתוצאה שלו, דלקת שקדים.
הגישה הטבעונית אינה עוסקת במתן תרופות מכל סוג, שהן רעילות ואינן עוסקות בטיפול שורש. הקלה בתחושה ניתן להשיג בדרכים שונות שאינן מזיקות, אך לטעמי השימוש בג'ינג'ר למאכל אינו מומלץ. הוא צמח חריף הפוגע במערכת העיכול, וגם הכבד סובל ממנו בשל מרכיביו החריפים. ככלל, מזון חריף אינו מומלץ לשימוש למאכל.
אני בדעה שבבעיות כגון הנ"ל יש להתייחס לבעיה יותר ברצינות ולעומק, לבצע שינויים הנדרשים בכל הטעויות שמבצעים כלפי הגוף בכל הקשור לתזונה ותחזוקה שלו, ובכך לפתור שורשית את הבעיה ולשפר גם את הבריאות הכללית.

למעלה