צריכת הסמים בUFC

קווין3

New member
צריכת הסמים בUFC

אהלן,
התחלתי לקרוא פה בפורום בימים האחרונים, וגיליתי פרט שמסתבר שהרבה אנשים יודעים..
צריכת הסמים בUFC.
אפשר קצת פרטים להעשיר את הידע?
כמו למה, למה לא מקפידים יותר בבדיקות לגילוי וכו'..?

welterweight

New member
אני לא חושב שזה עניין ש"לא מקפידים"

זאת פשוט תחרות בין אלה שמגלים לאלה שמייצרים ואלה שמשתמשים.

זה גם לא עניין של הUFC או הענף אלא של הספורט בכלל.

זה נמצא באתלטיקה,זה נמצא באופניים,זה נמצא בבייסבול,זה נמצא בכדורגל וזה נמצא גם בMMA. בכל מקום בו אתלטיות וסיבולת יהוו יתרון,ובפרט כשמדובר ביתרון ששווה הרבה כסף,יהיה מי שיסכים לקחת את החומרים האלה.

אז נכון,יש ענפים שבהם פחות מקפידים (בודיבילדינג) ויש מקומות שבהם פחות מקפידים (יפן) אבל ככלל,תמיד ישנו ותמיד יהיה קרב בין אלה שתופסים לאלה שלוקחים כשבאמצע עומדים הרבה אנשים עם הרבה אינטרסים והרבה כסף.

AmitNHB

New member
אני מסכים עם מה שאתה אומר חלקית. נכון שישנה

תחרות בין הצורכים לאלו שאומורים לפקח אבל אני חושב שבגדול נעשים מאמצים מינימליים מצד הגורמים המפקחים כי בסופו של יום אם ימגרו את התופעה, הרייטינג של כל ענפי הספורט המדוברים יצנח. תחשוב על זה - אולימפאידה בלי שיאים חדשים, קרבות MMA במשקלים נמוכים שנראים כמו שמרוק גרייסי 2...

welterweight

New member
ואלה בדיוק אותם אנשים עם הרבה כסף והרבה

אינטרסים שהזכרתי במרומז.

זה איזון עדין שנדרש ברובו בגלל הצביעות של הצופים - מצד אחד רוצים להרגיש שהם תומכים בספורט "נקי" ומצד שני רוצים שיאים חדשים כל שני וחמישי ומכיוון שהלקוח תמיד צודק נוצר מצב מוזר שבו כולם (או לפחות הרבה) לוקחים חומרים אבל מדי פעם נתפס איזה לוחם ונזרק לשנה כדי שנוכל להמשיך להחזיק באשליה שהספורט נקי.

עכשיו,אני עדיין לא חושב שכולם משתמשים,אבל אני גם לא חושב שנעשה מספיק כדי למנוע את התופעה ומאחר והפעולות המתבקשות הן לא כל כך מסובכות (עוד בדיקות פתע והשעיות רציניות יותר) אני יכול להסיק שיש גורמים שמעוניינים לשמור על העמימות הזאת על כנה.

בורות היא ברכה.

לא מזמן קראתי כתבה על וירוס שמוחדר לשריר

וגורם לשינויים גנטיים של 30 אחוז יותר כוח בשרירים.
הנקודה המיוחדת שאי אפשר לגלות את הטיפול הזה בבדיקות סמים.
ברגע שהמחקר התפרסם נשלחו למדענים עשרות מכתבים מספורטאים שרצו להיות שפני נסיונות למחקר הזה.

למעלה