בהחלט להחמיא,אבל די כבר עם הליקוקים
למה אתם קוראים לזה ליקוקים? ואני חוזרת על הנושא הזה פעם אחרונה,ולא מעצבים,באמת שלא,אני חוזרת עליו כדי שאוכל לכתוב כאן את דעתי בכל הנושא הזה! אז ככה: כמעט כל חברי הפורום יודעים או לפחות חושבים שהם יודעים איפה האחר רוקד.אז מה זה כבר משנה אם עדה תכתוב על גדי,או שאני אכתוב על בתיה או כל איש על מרקיד אחר? באמת? עדה,לפי מה שידוע לי רוקדת אצל גדי(ולא ידוע לי אם במקומות אחרים גם). אסור לה להחמיא לו?אסור לה לחוות דעה על ההרקדה שלו? ומה איתי? כשכתבתי על יום ההרקדה החדש שבתיה פתחה?ועל כל המרתונים וכל הדברים שקשורים בה? אני רצינית..זה לא ליקוק. הנה היום ביקרתי בהרקדה של שרה אביב,אני רוקדת אצל אייל עוזרי,אבל עליהם אני לא יודעת כמו שאני יודעת על בתיה. ואני חושבת שגם עדה לא יודעת על אחרים (אולי כן,ואז סליחה עדה)כמו על גדי,ואולי היא אוהבת הרבה יותר את גדי מאשר את האחרים ואז היא מעודדת אותו ומפרגנת לו. הנה גם אני אומרת באמת אני מפרגנת לבתיה,אני אוהבת לעזור לה כשהיא צריכה אני מאוד אוהבת אותה,היא פשוט אחלה...אז אולי עליה ממני אתם לא שומעים הרבה (כי אם כן אז זה כבר לרוב בסופי שבוע)...אבל אני כותבת עליה כשנחוץ.כשהיא פתחה חוג,כשהיא עושה מרתון ענקי...אני מפרגנת לה,ואוהבת אותה,ועוזרת לה מכל
ולא כדי "ללקק" וזה לא מכל מיני סיבות זדוניות או כאלו דברים...אני עושה את זה מכל הלב,ואני שמחה שככה.
חברי הפורום! כשאתם כותבים על מרקידים מסויימים זה לא נקרא ליקוק. זה נקרא אהדה,זה נקרא פירגון. אז עדה מפרגנת לגדי,וזה לא אסור,אין כזה חוק,וההפך אני בטוחה שגדי רואה את זה ועונה לה בתודות... גם אני מפרגנת לבתיה וגם זה לא אסור,וגם בתיה רואה את זה ועונה לי... חברים,תקשיבו ללב,ואולי אין מרקיד ספציפי שאתם אוהבים,אבל תסתכלו על אחרים ותבינו שלהם יש מרקיד שהם אוהבים,והם שמחים לחלוק את זה עם אחרים!!!
ואני מקווה שבזה ייפסקו כל הודעות שנושאות מילים כגון:ליקוק,כי זה פשוט לא זה!!!