צריל לדעת גם להחמיא....

phyv54

New member
צריל לדעת גם להחמיא....

לדעתי שתי ההרקדות האחרונות באוניברסיטה, ובמיוחד האחרונה, היו יפות ומגוונות ובזאת רציתי לחזק את ידיו של גדי והעושים האחרים במלאכה (זה לא ליקוק!!!!!).

avigal23

New member
בהחלט להחמיא,אבל די כבר עם הליקוקים

למה אתם קוראים לזה ליקוקים? ואני חוזרת על הנושא הזה פעם אחרונה,ולא מעצבים,באמת שלא,אני חוזרת עליו כדי שאוכל לכתוב כאן את דעתי בכל הנושא הזה! אז ככה: כמעט כל חברי הפורום יודעים או לפחות חושבים שהם יודעים איפה האחר רוקד.אז מה זה כבר משנה אם עדה תכתוב על גדי,או שאני אכתוב על בתיה או כל איש על מרקיד אחר? באמת? עדה,לפי מה שידוע לי רוקדת אצל גדי(ולא ידוע לי אם במקומות אחרים גם). אסור לה להחמיא לו?אסור לה לחוות דעה על ההרקדה שלו? ומה איתי? כשכתבתי על יום ההרקדה החדש שבתיה פתחה?ועל כל המרתונים וכל הדברים שקשורים בה? אני רצינית..זה לא ליקוק. הנה היום ביקרתי בהרקדה של שרה אביב,אני רוקדת אצל אייל עוזרי,אבל עליהם אני לא יודעת כמו שאני יודעת על בתיה. ואני חושבת שגם עדה לא יודעת על אחרים (אולי כן,ואז סליחה עדה)כמו על גדי,ואולי היא אוהבת הרבה יותר את גדי מאשר את האחרים ואז היא מעודדת אותו ומפרגנת לו. הנה גם אני אומרת באמת אני מפרגנת לבתיה,אני אוהבת לעזור לה כשהיא צריכה אני מאוד אוהבת אותה,היא פשוט אחלה...אז אולי עליה ממני אתם לא שומעים הרבה (כי אם כן אז זה כבר לרוב בסופי שבוע)...אבל אני כותבת עליה כשנחוץ.כשהיא פתחה חוג,כשהיא עושה מרתון ענקי...אני מפרגנת לה,ואוהבת אותה,ועוזרת לה מכל
ולא כדי "ללקק" וזה לא מכל מיני סיבות זדוניות או כאלו דברים...אני עושה את זה מכל הלב,ואני שמחה שככה. חברי הפורום! כשאתם כותבים על מרקידים מסויימים זה לא נקרא ליקוק. זה נקרא אהדה,זה נקרא פירגון. אז עדה מפרגנת לגדי,וזה לא אסור,אין כזה חוק,וההפך אני בטוחה שגדי רואה את זה ועונה לה בתודות... גם אני מפרגנת לבתיה וגם זה לא אסור,וגם בתיה רואה את זה ועונה לי... חברים,תקשיבו ללב,ואולי אין מרקיד ספציפי שאתם אוהבים,אבל תסתכלו על אחרים ותבינו שלהם יש מרקיד שהם אוהבים,והם שמחים לחלוק את זה עם אחרים!!! ואני מקווה שבזה ייפסקו כל הודעות שנושאות מילים כגון:ליקוק,כי זה פשוט לא זה!!!

avigal23

New member
שכחתי להוסיף שבוע טוב,כי אני יוצאת

סיימתי לכתוב לסוף השבוע הזה...נתראה בסוף שבוע הבא...

../images/Emo41.gifלאביגל - תגובה:

אין כמוך ואם לא היה היינו צריכים להמציא וכעת ברצינות האופיינית לאביגל והתמימות שלה - אביגל צודקת אין כזה דבר ל"לקק" למדריכים לכולנו יש את העדפות שלנו כולל למרים לוי (בזמנו לא אהבה את ההגזמה על נושא גדי) והפורום כאן נועד לחוות דעתנו על רוקדים ומרקידים ועל כל נושא הקשור אליהם ולריקודי העם שלנו. אני מצטרפת לדעתך בעניין זה אביגל ומי יתן ותמימותך תגדל עם גילך או יותר נכון תשאר עמך. איפה היית ביומיים האחרונים? התגעגעתי אליך. וכן גדי מחזיר אהבה ואהדה אני בכל אפן נהנית מכך.

עממי

New member
לעדה

התגובות בזמנו היו לא רק של מירי לוי, כמעט כל חברי הפורום העירו לך, כל אחד בדרכו או בדרכה שלה, והם צדקו, כי זה עבר את הטעם הטוב. אני בטוח שאת אוהבת את גדי וזכותך לפרגן לו כאוות נפשך, כידיד אני רוצה לומר לך שיש גבול דק בין פירגון ואהדה לבין סגידה, אני בטוח שאת יודעת היכן הגבול. שנה טובה

לעממי - ולכן אני ממשיכה לכתוב עליו

בגלל שאני יודעת היכן הגבול וגם אתם אני ממשיכה לכתוב על גדי בכל פעם שיש לי מה להגיד עליו או על פועלו. לגבי מה שאמרת לי שכמעט כל חברי הפורום העירו לי זה לא נכון העירו אולי 2 וכל השאר גם כאשר אני הפסקתי לכתוב עליו - הם המשיכו תוכל לעיין בדפים הקודמים ולראות זאת בעצמך. שתהיה גם לך שנה טובה.

phyv54

New member
פשוט לא יאמן.............

בסך הכל כתבתי הודעה בת שתי שורות בה החמאתי למרקיד על שתי ההרקדות האחרונות שלו, במיוחד לאור הביקורות (המוצדקות) שהוטחו פה לאחרונה. מזה התפתח דיון שלם על ליקוקים? לא לזה היתה כוונת המשורר!!!!

ל- phyv54 אני מבינה ללבך -

אל תשימי לב - המשיכי לכתוב ולמי שלא נאה לקרוא אז שידלג, מעניין כאשר מחמיאים למדריך יש קומץ כאן שמחליט ל"זעוק" אך כאשר עמודים שלמים נכתבים כביקורת על אותו המדריך אותו קומץ מחליט "לשתוק" היכן הם אותם האנשים? מדוע אז אינם מבקרים? ולכן עצתי לך היא אותה עצה שאני מייעצת לעצמי - אין לזה סוף - תמיד יהיה מישהו כאן שלא מרוצה ולכן התעלמי והמשיכי לכתוב.

avigal23

New member
עדה-

אני מסכימה איתך,עדה,בהחלט הפורום נועד לחוות דעתינו על רוקדים ומרקידים,והנה גדי הוא גם קשור לריקודי עם...אם עדה לדוגמא הייתה כותבת דברים על דברים שקשורים לגדי אבל לא קשורים לריקודי עם בהחלט לא היה מקום לזה בפורום... ולעדה-אני הייתי ביומיים האחרונים(אם את מתכוונת לסוף השבוע). באמת לא היה כל כך מה לכתוב או לענות אז לא הגבתי הרבה...אבל חזרתי היום מפני שנתנו לי שיעורים והייתי צריכה להכנס לאינטרנט,ואין כזה דבר להכנס לאינטרנט ולא לפורום!!!! אבל לא כל כך ראיתי שאת היית כאן אז...אולי זאת את שלא היית? בכל מקרה נחמד ש"נפגשנו" כאן בפורום...

אל תתרגשתי

תכתבי כל מה שעולה לך בראש אפילו מיליון פעם על גדי הפורום נועד לכתיבה ולהבעת רגשות גם. אם זה מה שהרגשת אז מאה אחוז ומי שלא טוב לו שיקרא ולא יגיב. ומי שעוד לא יותר טוב לו שלא יקרא בכלל. גמר חתימה טובה

למעלה