צרירכה המלצה

צרירכה המלצה

אני בעלי ועידודו בן השנה מתכננים חופשה בסוף החודש ומתלבטים בן המלונות האלו: המלך שלמה רויאל ביץ דן פנורמה תודה!

drtrip

New member
הי../images/Emo13.gif

המלך שלמה-יותר המוני... רויאל ביץ-אני אוהבת כי המלון מקסים ולא כ"כ המוני כמו הקודם דן פנורמה- נחמד. אם הייתי צריכה לבחור הייתי בוחרת ברויאל ביץ השאלה זה המחיר.

lifex

New member
פשושית, מכיוון שהרויאל ביץ' גם כן

נחשב למלון די יקר וסולידי, מדוע שלא תנסי לברר גם לגבי דן אילת ולא דן פנורמה. דן אילת פשוט נהדר.

שמר2

New member
אני מבין שהמחיר פחות משחק

אלא יותר התמורה. דן פנורמה ממש לא בקטגוריה של השניים הראשונים - מלון "פרווה" ששוה את המחיר אבל ממש לא מצתיין בשום דבר מיוחד. הבמל שלמה הוא "מלון החיים הטובים", למרות שהוא די ישן והחדרים בו פונקציונליים ולא מפוארים, האוכל מעולה+, ובארוחות מוגשים משקאות חפשי (חסכון בכסף). יש במלון מועדון לילה ידוע, וכמובן שהוא מרכזי. בקיץ כל מלונות אילת המוניים ועמוסים, כל שסוג אוכלוסיה והחתך שלה, לא ממש רלוונטי, משום שלא מורגש הבדל של ממש, אלא יותר הבדל באיך המלון מתמודד אתה. רויאל ביץ, אם עושים איזשהו ממוצע, הוא מלון הנופש הטוב ביותר באילת, והוא אחיו הגדול של המלך שלמה, אלא שבנוי יותר לקלוט מבוגרים, ופחות ילדים. ארוחות הבוקר מעולות בכל קנה מידה (ויצא להיות במלונות הטובים ביותר בכמה בירות בעולם המערבי), המלון מעוצב באופן מרשים מאוד (אולי מרשים מדי - לפעמים נראה שממש רצו לגרום לאורחים ללכת עם המבט לתקרה) והוא די רשמי וקר. יש שתי בריכות בינוניות, עם משטחי שיזוף מדורגים מסביב, מה שנותן הרגשה של מרחב, למרות ששטח המלון קטן יחסית. חוף הים הצמוד, מתוחזק ע"י הרויאל ביץ, ונותן שירותי חוף לאורחיו (וגם לאורחי המלך שלמה). למרות כל הפאר וההדר, אני אישית הייתי מעדיף את המלך שלמה לחופשה, בעיקר עם מדובר על חודש יולי שבו ה"ישראליקום ואנדליקום" ממילא מצוי בכל מלונות אילת, מהסוויטות של הרודס ויטאליס, ועד דירות השיכון של מרינה קלאב.

למעלה