צרכים בססיסים

הניה 8

New member
צרכים בססיסים

בדרך כלל צרכים בסיסים נקראים אבות המזון, שהגוף זקוק להם להתקים ולמחיה לחם חלב ביצים בשר פרי כלשוא ירק , ותרופות ןלא כל אחד לפי ראות עיניו ,,

שי1951

Member
צהרים טובים (וקרירים ככל שאפשר)
לגולשים בפורום

הניה - לשאלתך מאתמול, מה לא היה ברור, מה לא הבנת? גיורא - מסכים בעיקרון לדעתך בנושא פ.י.ל. ואני מצטט את מה שכתבת: "בכול משפחה זה שונה יש הנותנים כי יש ויש הנותנים גם כשאין. התשובה שלי פשוטה. קודם כול צריכים ההוריםי שיהיה להם לכיסוי הצרכים הבסיסיים שלהם לפי דעתם ורק אחר כך הכול פתוח". מצרף קובץ (הבדיחה על הנחש והארנב העיוורים) עם מוסר השכל בסופו. וגם זרי הוורדים עבורכם.

הניה 8

New member
לא הבנתי,למטה קוקו למעלה מטוטלת,,לא ידעתי למה זה שייך

באמת לא הבנתי,,לא סתם

yaely222

New member
היה לכם מזל.
שלום כולם,
מאתמול לא הצלחתי להיכנס לפורום, ברוך השם שעכשיו הוא מרשה לי.
שי. לגבי הבדיחה שלך אתמול.
קודם כול בקשר לבדיחה שלך מאתמול נושא:אהבה"מה שלום זלמן בעלך שיחיה?? "שואלת חלינה...זושא עונה לפני התשובה שכתובה אצלך זלמן שיחייה? שיחיה בעלך"
שי, היית צריך לכתוב למעלה קוקו (מסובב בשכל) ובמקום למטה מטלטל צ"ל למטה מדלדל, שתי מילים ממש דומות.

רוני1955

Active member
היום זה קרה.

בתי היקרה ילדה היום בן. זה קצת מוזר לי לכתוב "יש לי נכד", כי עד היום היו לי 5 נכדות. כן ירבו, עם הרבה בריאות ואושר.

tamarsharoni

New member
רוני , הרבה, הרבה מזל טוב .

שתזכה להנות ממנו ואיתו , ובלי מסכה .

yaely222

New member
מזל טוב לרוני, כן ירבו
שלום רוני זה הזכיר לי סיפור מהעבר.
את הסיפור אני מכירה בזכות דודה שלי שהיא והדוד גרו בפרדס כץ לפני 60 שנה.
בפרדס כץ הייתה מעברה ואישה בשם חסיבה שכבר 7 פעמים ילדה רק בנות. בלידה השמינית אמר לה בעלה "בפעם שעברה ויתרתי והסכמתי לקבל אותך הביתה עם התינוקת אבל הפעם..... אם זו בת את הולכת ישר לאימא שלך עם 7 הבנות שלך. אישה שאוהבת את בעלה מביאה לו בנים" האישה בחדר לידה מאוד בכתה. הצוות הרפואי נחלץ לעזרתה והרופא יצא ודיבר עם בעלה. הרופא אמר לבעל שיש לו עוד בת והסביר לו מה שאנחנו יודעים שלא בגלל אהבת האישה אל הגבר אלא יש X ויש Y ולמעשה מין היילוד נקבע ע"י הגבר והוא קבע שהמין הפעם יהיה בת. בקיצור בעלה של חסיבה נרגע וביקש לראות את אשתו.
אמר לה: "חסיבה אני אוהב אותך ואני מוכן שתבואי הביתה אפילו שהבאת בת.
אמרה לו חסיבה: "מה קרה לך? שתית? אני עוד לא ילדתי." תאמינ או לא, הפעם זה היה בן.

למעלה