מה משפיע עליכם יותר – המחיר או חוויית הקנייה?
חוויות אני שומר לדברים אחרים, לא לקניות.מה משפיע עליכם יותר – המחיר או חוויית הקנייה?
גם וגם, לא אכנס לסופרים מלוכלכים ועמוסים כדוגמת מחסני ממן שהיו פעם וכיום רמי לוי שכף רגלי לא תדרוך בו.חוויות אני שומר לדברים אחרים, לא לקניות.
גם אכילה במסעדה היא לא חוויה עבורי, אלה הם שני דברים שעבורי נחשבים כצורך.
בשרשור נפרד, אולי, נדון על חוויות!!
מה שמשפיע עליי בקניות הם שני דברים עיקריים ושלישית מעט שולית.
עיקריים הם מחיר וטיב!
שולית מעט היחס ללקוחות.
מסכים כמעט עם רוב דברייך.גם וגם, לא אכנס לסופרים מלוכלכים ועמוסים כדוגמת מחסני ממן שהיו פעם וכיום רמי לוי שכף רגלי לא תדרוך בו.
לא מחפשת חוויות, זה לא סותר את העובדה שלא ארצה להיגעל ממה שקורה שם רק בשביל לחסוך כמה שקלים.
הואיל ולא מחפשת חוויות, לא אכנס למשהו פנסי, כמו מסעדות שף פלצניות מבלי להזכיר שמות.
מה שכן, ארצה שיהיה נקי ומחיר סביר.
לעומת זאת, כשאני בנופש, כן אשתולל וגם זה תלוי באיזה סוג נופש בחרתי.
לא זה ולא זה,,,עלי משפיעה איכות המוצרחוויות אני שומר לדברים אחרים, לא לקניות.
גם אכילה במסעדה היא לא חוויה עבורי, אלה הם שני דברים שעבורי נחשבים כצורך.
בשרשור נפרד, אולי, נדון על חוויות!!
מה שמשפיע עליי בקניות הם שני דברים עיקריים ושלישית מעט שולית.
עיקריים הם מחיר וטיב!
שולית מעט היחס ללקוחות.
האם לא משפיע עלייך הפרש גדול במחיר במוצר זהה בשני מקומות שונים??לא זה ולא זה,,,עלי משפיעה איכות המוצר
החוויה (כולל שירות הלקוחות במהלך ואחרי הקניה) תשפיע עלי יותר בדרך כלל, אבל בערבון מוגבל. כלומר לשלם מעט יותר בשביל השירות בהחלט אסכים, אבל לא פער מוגזם.מה משפיע עליכם יותר – המחיר או חוויית הקנייה?
גם וגם.מה משפיע עליכם יותר – המחיר או חוויית הקנייה?
בעבר הרחוק גם נהגתי כך.גם וגם.
מישהי שעבדתי איתה היתה הולכת ל 3-4 סופרמרקטים כל שבוע. באחד קנתה ירקות, באחר גבינות, באחר מוצרים רגילים. אני הולכת לסופר שבאופן כללי (לא בכל מוצר, במרביתם) זול יותר מהאחרים שבישוב, ולא מבזבזת אנרגיות על ריצות לכמה.
לאחרונה עזבתי את מכון הכושר בו התעמלתי במחיר מנוי מגוחך. אני מתאמנת בסטודיו פרטי שעולה לי פי 3. הסיבה- החוויה. למכון הכושר הגיע זכיין שחצן ותוקפני, שהביא מנהלת חוצפנית וצעקנית. נעשה לי לא נעים שם. קונה את שירותי הכושר שלי ביוקר, אך בכיף.
הקניה השגרתית שלנו היא בסופרמרקט המקומי. פעם בכמה חודשים יוצא לנו להכנס לסופרמרקטים אחרים, ואז אנחנו קונים מלאי מהמבצעים שלהם. פירות וירקות עברנו לקנות אצל ספק ספציפי. הסיבה- תוצרת משובחת יותר. לרוב המחיר שלו דומה לסופר או זול יותר, אך גם המוצרים היקרים יותר משובחים ולכן לא מתקלקלים, כך שאינני זורקת עודפים ובחישוב סופי העיסקה משתלמת. גם בשרים אני קונה פעם בכמה שבועות לא בסופרמרקט אלא אצל קצב שהסחורה הטריה שלו טובה יותר (למשל- אין אפילו שורש נוצה אחד על העור, אין גושי שומן מוחבאים מתחת לכרע).בעבר הרחוק גם נהגתי כך.
"מישהי שעבדתי איתה היתה הולכת ל 3-4 סופרמרקטים כל שבוע. באחד קנתה ירקות, באחר גבינות, באחר מוצרים רגילים".
חיתולים חד פעמי, מוצרי הגיינה, מוצרי חד פעמי, מטרנה הייתי קונה בתל אביב. פערות ירקות בשוק הכרמל, ושאר הדברים בסופרים לפי המבצעים.
היום הבנות שלי קונות דרך האינטרנט, חבל להם על הזמן לבזבז על קניות.
אין על חלקי עוף נקים. "מסכן" בעל המשחטה שאני קונה אצלו עופות, כדי לא לעכב אותו בדרישות שלי ביקש שאזמין דרך הוואסטאפהקניה השגרתית שלנו היא בסופרמרקט המקומי. פעם בכמה חודשים יוצא לנו להכנס לסופרמרקטים אחרים, ואז אנחנו קונים מלאי מהמבצעים שלהם. פירות וירקות עברנו לקנות אצל ספק ספציפי. הסיבה- תוצרת משובחת יותר. לרוב המחיר שלו דומה לסופר או זול יותר, אך גם המוצרים היקרים יותר משובחים ולכן לא מתקלקלים, כך שאינני זורקת עודפים ובחישוב סופי העיסקה משתלמת. גם בשרים אני קונה פעם בכמה שבועות לא בסופרמרקט אלא אצל קצב שהסחורה הטריה שלו טובה יותר (למשל- אין אפילו שורש נוצה אחד על העור, אין גושי שומן מוחבאים מתחת לכרע).
גם אני, אין לי זמן לזה, לכן גם לרוב עושה הזמנות אונליין והכול מאותו מקום.גם וגם.
מישהי שעבדתי איתה היתה הולכת ל 3-4 סופרמרקטים כל שבוע. באחד קנתה ירקות, באחר גבינות, באחר מוצרים רגילים. אני הולכת לסופר שבאופן כללי (לא בכל מוצר, במרביתם) זול יותר מהאחרים שבישוב, ולא מבזבזת אנרגיות על ריצות לכמה.
מכון כושר, חשוב יותר פלח השוק שיש שם, מעבר לספורט, זה גם מפגש חברתי אחרת הייתי מתעמלת רק בבית.לאחרונה עזבתי את מכון הכושר בו התעמלתי במחיר מנוי מגוחך. אני מתאמנת בסטודיו פרטי שעולה לי פי 3. הסיבה- החוויה. למכון הכושר הגיע זכיין שחצן ותוקפני, שהביא מנהלת חוצפנית וצעקנית. נעשה לי לא נעים שם. קונה את שירותי הכושר שלי ביוקר, אך בכיף.
גם וגםמה משפיע עליכם יותר – המחיר או חוויית הקנייה?
מסכימה איתך. הרשצות הזולות לא נעימות.גם וגם
בישראל הייתי קונה באופן קבוע בטיב טעם
גם מקום יותר נקי, יותר מעוצב, יותר מסודר מכל רשת אחרת
וגם יש מבחר יותר מרשתות אחרות
וגם באופן די מפתיע לא יותר יקר.
הרשתות הזולות בישראל, רובם זה גועל נפש,
מלוכלך, בלאגן, אין קשר בן השילוט למחיר בפועל ולמבצעים,
צפוף, יש המון אנשים,
צריך ללכת כפול מרחק, כי במקום לסדר, הם שמים את המחסן על המדפים,
אז עומדים חצי בשעה בתור לקופות,
לא תודה
היום חלק גדול מהקניות שלי הם באינטרנט
אז אין באמת חווית קניה, רק המוצר והמחיר.
עדיין יש את שירות הלקוחות של אחרי הקניה, היבט שמבחינתי לפחות חשוב מאוד ובדרך כלל יגבר על שיקולי המחיר ואשר הכנסתי אותו תחת כותרת החוויה בשאלה שנשאלנו בשרשור.היום חלק גדול מהקניות שלי הם באינטרנט
אז אין באמת חווית קניה, רק המוצר והמחיר.
אצלי קצת שונה , היתה תקופה שחיפשתי לקנות במחיר נוח לכיס, היום קונה במקום נוח.היתה תקופה לא קצרה בחיי שחוויית הקניה היתה העיקר... ולמחיר לא היה כל משמעות... כי באותו הזמן התחושה של לקנות..., להראות שאת קונה..., להרגיש שיש בך יכולת אין סופית - זה היה שווה ערך לסקס טוב, או שבא במקום סקס טוב. זה היה ממכר... בעיקר כי כמעט ולא היו בלמים... ומעט הבלמים (הבנות שלי בעיקר...) שהיו יכולתי לעקוף...
ב"ה שהתפכחתי בסופו של דבר... ידעתי להיגמל ולחזור לקרקע...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.