צרפתים? הבעיה הקטנה של לאנס

צרפתים? הבעיה הקטנה של לאנס

מזמן לא ראיתי את לאנס ככה: כמעט מעידה תקשורתית (=כנות) כמו שלאנס עשה אתמול בראיון של יורוספורט. בהתייחסות למיקום הקרוב של הקהל הוא כמעט הוציא את הצירוף: גרמנים-שיכורים... הוא התעשת ואמר במשפט אחד שהיו שם הרבה גרמנים בעלייה ובמשפט אחר - הרבה מהצופים מחכים כל היום והם שיכורים לגמרי. נקווה שאף אוהד אולריך אדום לחיים לא יחליט להתנקם בו היום בעליות.
 

אמיר פז

New member
היה מרתק לראות אותו בראיון

כמעט נכשל בלשונו, עוצר, מגמגם ונתקע, עד שהמראיין שאל עוד משהו. לא שאני נהנה מפיספוסים ושאר דאחקות מטומטמות על איך מישהו הביך את עצמו. אלא שזה היה מרתק לאור תוכן הדברים - הביקורת על הנג"ש במסלול הזה, הדיבורים על הקהל, הסכנה, השיכורים. לדעתי, למרות שנתקע בראיון, הוא התכוון מראש לדבר לפחות על זה שהמסלול לא מתאים כנג"ש, במידה ואכן ינצח (אחרת זה היה נשמע כהתבכיינות). השדרים דיברו על הסכנה המון במהלך השידור (בלי לאמר "שיכורים"!).
 

צחי נ

New member
אני קלטתי לפחות 3 צופים

שפשוט ירקו על אמסטרונג בקטע אתמול (בטח היו יותר ) אני לא בטוח ששאר הרוכבים היו מגיבים בכזו שלוות נפש
 

miko1810

New member
אתה רציני?!

מגעילים! אין לי מילים אחרות! חוליגנים נכנסו לספורט שלנו! הלוואי שכשיתרחצו, המזלף יירק עליהם! חארות מסריחים! ככה הורסים ספורט כל כך יפה?? בני זו*ות!! איך זה שלא ראיתי את זה? מישהו מהכתבים פרסם משהו על זה?
 

shangu23

New member
שלא לדבר על כתובות נאצה

הגאונים כתבו לו "red nek" (בשגיאות כמובן) על הכביש...
 

NewName

New member
מעניין מה היה קורה אם זה היה.......

"טור דה ישראל"........
 
למעלה