צרפת חושפת מידע אודות עב"מים

סליידר

New member
צרפת חושפת מידע אודות עב"מים

צרפת חשפה לראשונה באתר אינטרנט את כל המידע שברשותה אודות תצפיות ומחקרים על עב"מים. מתוך כ-1600 מיקרים מתועדים באתר הצרפתי (www.cnes-geipan.fr) עולה כי לפחות 25% מהם מוגדרים כתופעות שלא ניתן למצא להם הסבר הגיוני... לכתבה

0Pandemonium0

New member
גילי תחשוף יותר.../images/Emo6.gif

נחכה שהיא תבוא להגיב על זה, למרות שהיא בטח כבר שמעה את הידיעה.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

לא רק ששמעתי - אלא הבאתי את הידיעה הזו בזמנו לפורום ב-NRG באמצע ינואר, כאשר הכוונה לחשוף את התיקים התפרסמה לראשונה. קודם כל, אני רוצה לתת ח"ח לסלייד שהביא את הנושא גם לפורום כאן - כל הכבוד!
ולגופו של עניין - אכן לפי כל הפרסומים מדובר ב-1,600 תיקים המכילים דווחים אודות מפגשים (לרוב מהסוג השלישי) מתוכם 400 כבר הועלו לרשת, כרגע - רק בשפה הצרפתית, וללא פרטים מזהים של המדווחים כמובן על-מנת לחסוך מהם הטרדות למיניהן. העלאת התיקים לרשת אמורה היתה במקור להתבצע כבד לפני כחודשיים אולם העניין נדחה משום התנגדות של משרד ההגנה הבריטי. אני מניחה שאי-אילו מקרים ודווחים צונזרו בהתאם על-מנת להסיר את ההתנגדות.

סליידר

New member
ויש איזשהו מקרה מעניין שתועד?

משהו שיגרום לנו לא לישון בלילות?

Gilliana

New member
דווקא שם אתה מחפש...

את מה שיגרום לך לא לישון בלילות??? יש מספיק מקרים מעניינים ומצמררים מתועדים עוד הרבה הרבה לפני שהתיקים הללו התפרסמו. ומכיוון שאני לצערי עדיין לא קוראת צרפתית, אאלץ ונאלץ כולנו להמתין לגרסה האנגלית של תיקי ה-X הצרפתיים על מנת שנוכל לבחון אותם. אני מקווה שהגרסה הזו תעלה בקרוב.

למעלה