צרצור: מדינה פלשתינית היא גם ליהודים

צרצור: מדינה פלשתינית היא גם ליהודים

בקרוב נצטרך להקים פורום יהודים בפלשתין....או שבעצם יש כבר פורום כזה בתפוז שנקרא "מתנחלים". http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/666/594.html http://www.inn.co.il/News/News.aspx/169122

חחח אבל שניה את מי הוא מייצג שהוא אומר את

או שהוא אומר את זה סתם כי בא לו ואז אין איזה משהו בחוקים שאסור להצהיר הצרות שקר או משהו בסגנון לפחות או שהוא אומר את זה בשם אויבי ישראל וצריך להעיף אותו לכל הרוחות בכל מקרה זה אותו *** שאמר שלא היה ליהודים בית מקדש ואותו *** שמרוב שהוא אויב אז החמאס ראה בו מתווך מתאים בינו לבין ישראל
אז לא צריך לקחת אותו ברצינות יתר

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

בכל זאת יש ח"כ ערבים חכמים... "כל אדם שמוכן לחיות בצל מדינה פלשתינית וימצא את הכלים לחיות שם, שיבושם לו... אם יהודי ירצה לגור במדינת פלשתין וימצא את הדרך לרכוש קרקע והפלשתינים יאשרו את התחברותו למדינה – יבורך

גידעון1

New member
אני באמת מאמין לו

הוא אמר ואני מצטט :"כל אדם שמוכן לחיות בצל מדינה פלשתינית וימצא את הכלים לחיות שם, שיבושם לו", " עכשיו אני אסביר מהם הכלים כדי שהוא יוכל לחיות שם. גדר חשמלית 50 שומרי ראש חמושים 25 שיריוניות ושני מיליון כדורים. וכל זה רק לבית. אם הוא ירצה להסתובב בחוץ אז צריך בנוסף חיפוי אוירי. בקיצור ח"כ צרצור מספיק עם הוודקה בנאדם!

THE WIZARD 55

New member
לדעתי החזיר קונטרה, בנוסף על כך שיש לו חוש

הומור, יכול להיות מוודקה, יכול להיות מסמים

מוחמד5

New member
הוא מדבר על תוכנויות עתידיות

לכש..... יהיה שלום... לכש... תקום מדינה פלשתינית.. לכש.. יהיה שלום צודק ....... גמני בעד שיגורו שם יהודים ואף ירכשו קרקעות במדינה החדשה שלהם. ושיהיו שווים בזכויות.

mike00

New member
מוחה,אם כל הכבוד אתה באמת מאמין שיהיה יהודי

שפוי תושב ישראל שירצה לגור לצד חיות האדם האלה?? זה כמו שבסרט על זומבים[zombies]בני האדם במקום לברוח ירוצו ישר לזרועות שלהם...

fifanowftw

New member
נו התות..

אני אתן לך רמז מכיר תותית? SCHEWLZ? אם זה לא אומר לך כלום, רק תגיד, אתן לך עוד רמז

fifanowftw

New member
עוזב אחי, אתה זקן

אבל תאמת? מז''א תות יעני מה יא מוואלע! היה את התות עם רן ארז, אתה אמרת תות, ואז נזכרתי ממשיהו מהכיתה שהוא די מצחיק אם לומר את האמת..עזוב , בתכלס, זה לא מעניין. יש מסקנה אחת מכל זה: בוא נעשה מגיגית מצות, ממוחמד סופגניות, ומוויז תותים. את רספקטה נאמץ בתור חיית מחמד-הלילה שלנו, ונלי תהיה מינה צמח שלנו. בנוסף לכל אלה, סלעטון יהיה הדמגוג-הקומוניסט שיגיש לנו קפה, בעוד הוא מכין קנפאה עם שתי אצבעות.

לדעתי הציונים../images/Emo104.gif הגרים מעבר לקו הירוק

יעדיפו להכריז עצמאות על ביתם, כמדינת יהודה. ולהסתכן בכל מה שכרוך בכך, ולא להיות נתינים זרים, לחסדי הערבים שם. ושוב...הכל יכול להיות במזה"ת.

"הוא מוכן לקבל", חשבתי שהצרצר אזרח ישראלי

(וח"כ!!). אם הוא נהפך לדובר והמחליט ה"פלסטיני", שיצטרף לעמו, כח"כ ו"אזרח" פלסטיני לא כח"כ ואזרח ישראלי.

עזוב, רק בישראל

חח מצחיק יהיה לחשוב מה היה קורה ליהודי שבפרלמנט האיראני אם הוא היה מצייץ אפילו רק נגד תוכנית הגרעין ולא רק במזרח התיכון.. מצחיק יהיה לחשוב אם איזה חבר קונגרס אמרקאי ממוצע מקסיקני היה דורש להחזיר את טקסס למקסיקו רק אצלנו יכול להיות ששונאי המדינה ובעצם אויבי המדינה בפרלמנט שלה

למעלה