צר לי....אבל

כרוני

New member
צר לי....אבל

אני חייב לפתוח שרשור לא אובייקטיבי ולא מאוזן בנושא הבא: בוקה מעכה את גרמיו 3:0 במשחק הראשון בגמר גביע הלברטדורס. המבקיעים: 1) פאלסיו - שכונה ע"י פוחז מהפורום חלוץ בינוני שלא מובנת ההתלהבות סביבו. 2) ריקה - הלב והמנוע, והסיבה שבגללה שוק מזרוני הים בעלייה ויגיע לשיאו בקיץ הקרוב בארגנטינה. 3) לדסמה - שיהיה...... ולחשוב שרק לפני כמה ימים כתבתי בשרשור בפורום:
הלברטדורס צריך להקרא
בוקה ג'וניורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שישה
בעשרים שנים. זה אומר שבוקה היא הקבוצה הכי טובה ביבשת לפחות פעם אחת בשלוש שנים. בניגוד לקבוצות אחרות שמגיעות להישג כזה פעם בעשור..... אחחחחחח......קר, קר שם עמוק באדמה......

gallardo

New member
שנה טובה היתה לך חמור

גם נתניה סיימו עונה יפה וגם בוסטה נותנים אחלה עונה בליברטאדורס. עשית איזה מעשה טוב?

כרוני

New member
אלוהים צריך לפצות אותי כל יום ......../images/Emo4.gif

אני לומד בטכניון.....

gallardo

New member
תראה אותי בן אדם

במצב חזרה בתשובה, לומד על החיים בלי מקצוע לעתיד הנראה לעין. אז אם כבר, מגיע לי יותר. מה שבטוח שאם ארגנטינה תיקח את הקופה, שנינו צ`ופרנו

כרוני

New member
מה גם את

צריכה לקבל פיצויים מה"ישתבח שמו" או לומדת בטכניון

gallardo

New member
אני בדעה שהוא לא ממש חייב לי

ואני די חייב לו לשם שינוי. מה שבטוח זה שהוא יותר גדול ממני, אז לא ממש כדאי לי להסתבך איתו או לדרוש ממנו פיצויים, שלא יבקש ממני עודף חלילה

yoelmati

New member
גם פוחזים יודעים להגיד מזל טוב!

אבל בוא נסתכל על קצת סטטיסקות, מה אתה אומר? 1. הנה פלאסיו שכמו שאתם רואים מפגין בבוקה ממוצעים מדהימים, שאפילו מוטי קקון מתגמד לידם: CA Banfield Clausura 2003/2004 19 PJ 2 Goles Apertura 2004/2005 17 PJ 7 Goles CA Bosta Juniors Clausura 2004/2005 15 PJ 3 Goles Apertura 2005/2006 17 PJ 10 Goles Clausura 2005/2006 16 PJ 7 Goles Apertura 2006/2007 20 PJ 12 Goles Clausura 2006/2007 12 PJ 7 goles אתה יודע מה, אפילו על פלרמו אני מוכן להגיד שהוא איכשהו בסדר... אבל פלאסיו הוא סתם בינוני. זה שהוא פותח את התחת ונותן את הנשמה שלו לבוקה על המגרש, לא עושה אותו חלוץ גדול. בטח לא בהשוואה לזה שמשחק לידו. 2. אם יש שחקן שאף פעם לא סבלתי בארגנטינה זה ריקלמה. היורש של מראדונה עאלק. למרות זאת, במונדיאל האחרון אמרתי, "יאללה, בשביל שארגנטינה ייקחו את הגביע אני מוכן לסמפט אותו". רק מה, ריקלמה היה במונדיאל יותר אפס ממה שחשבתי. את כל המפתחות נתנו לו כדי לנהל את המשחק, אבל הוא היה חסר ביצים לחלוטין, פחד לקחת מסירות ובעיטות גורליות והבעיה הייתה גם שפקרמן האהבל לא הפסיק לגבות אותו והחליף אותו רק במשחק אחד, שבו הוא באמת היה בלתי נסבל. זה הגיע לשיא כמובן במשחק מול גרמניה, שבו לא רק שהוא שיחק גרוע אלא הוא גם החמיץ את אחד מהפנדלים. לסיכום: ריקלמה לא שווה גרוש. זה שהוא טוב בבוקה אבל לא מספק את הסחורה לא בנבחרת ולא באימפריית הכדורגל שנקראת ויאריאל (אפילו הבוסטרוס משחקים יותר טוב מהם), מראה על משהו. ואגב, גם פלאסיו התותח שלך לא מבריק בנבחרת. חוץ מזה, אני מבקש אחי...אין צורך שתראה לי סטטיסטיקות של שחקני ריבר כדי להראות לי שגם הם מעפנים. לא רק שאני מודע לזה, אתה גם צריך לקחת בחשבון שאני בהשוואה אלייך לא מכריז על אחד מהם כעל הטוב בתבל בגלל שפה ושם הם משחקים טוב או מכניסים איזה גול... 3. לגבי בוקה בליברטדורס אין מה להגיד, בינתיים 5 זכיות בלי להחשיב את ה-6 השנה (צריך להיות ריאליים), אבל זה עוד לא "קופה הבוסטה", לאינדפנדיינטה יש 7... ריבר, אתה צודק, הרחק מאחור. אבל בפרט אחד די עבה לא דייקת: בוקה זכתה בשנת 2000 ו-2001, אחרי זה ב-2003, והשנה נגיד. מאיפה הבאת 6 זכיות ב-20 השנים האחרונות? הרי לפני שנת 2000, הפעם האחרונה שהבוסטרוס זכו במפעל היתה בשנת....78' !!! קיצר, בוא נדייק בפרטים כרוני, כמו שאתה מבקש ממני... נ.ב באמת קר פה, לא רק עמוק באדמה אלא גם בקורדובה!!! הטמפ' שואפות לאפס!

כרוני

New member
זה מוכר לך כנקודות בתואר?

ממש סמינריון. שני דברים קטנים. שלושה. 1. אני שמח שיצאת מהבונקר שלך....כנראה שצריך להשתמש במילים קשות כמו פוחז........ 2. לא הכרזתי על פלאסיו כרונאלדו הבא....הוא די מוגבל לאותה פריצה ובעיטה ברגל שמאל אבל הוא לא בינוני כמו שתארת. 3. לשמחתי, יצא לי לראות את ריקה במשחק הפרידה שלו מכדורגל מקצועני ברמות הגבוהות. זה היה המשחק שבו בוקה מעכה במונומנטל את ברזיל עם 3-1 גדול וצמד של ריקה. טוב נו גם, 4. צודק....איך הגעתי לעשרים עד הגביע של 77???
......חפיף. 5 גביעים.....תן לנו חמש שנים וגם על אינדיפדיינטה נסתכל מלמעלה. אגב, שכחת לציין שהם לא זוכרים כבר איך נראה הגביע.....מתיי היה האחרון?...בוודאות בשנות השמונים....

כרוני

New member
לכל הנודניקים [שיפוטרו בקצב הזה]

"משחק פרידה שלו מכדורגל מקצועני ברמות הגבוהות" == חלה נסיגה אדירה ביכולתו של השחקן ולכן הוריו זומנו לועדת משמעת......

כרוני

New member
אגב

חשבתי על זה. הממוצעים הללו זה ביחס ל-19 משחקים בעונה! לא 38. עונות של 7 שערים זה כמו 14 בעונה ארופית סדירה שזה די סביר. 12 זה כבר 24 שזה פיציצי לכל דבר....

arg@00

New member
אתה גם מהדור שלנו שלא זכה

לראות אז לא זוכר מתי בוסטה ניצחה במשחק רשמי רת הקבוצה הטובה בעולם ר י ב ר פ ל י י ט??

כרוני

New member
אם אני לא טועה באפרטורה הקרובה

אתם מארחים. אני שם שישייה של בירה על זה שבוקה מנצחת. [תיקו לא נחשב -- רק נצחון לאחד הצדדים] אגב, אתה לא אמור להתחבא??? אתה באותו בונקר עם יואל??

yoelmati

New member
ממממ.... 22.5.05? זוכר?

הבוסטרוס ניצחו לצערי 2-1 אצלם בקמיניטו. ולמיטב ידיעתי כרוני היה כבר אוהד שלהם.

למעלה