צר לי אתה מפוטר מה עושים??

ronenr123456

New member
צר לי אתה מפוטר מה עושים??../images/Emo151.gif

הבוס קרא לי השבוע והחליט לפטר אותי והכי קטע דווקא בחג ולמה תשאלו כי האדון החליט למכור לוחות שנה במחיר מופרז יותר והתפלא מדוע חברות אחרות מוכרות בזול ומצליחות התחיל להאשים אותי בכשלון שלו. עכשיו במקום להיות גבר ולהודות בכשלון שלו התחיל לבלבל במוח על כל מיני דברים מהעבר בקיצר הודיע לי שבאמצע נובמבר עליי לעזוב אגב לגבי מכתב המלצה לא נלהב במיוחד לתת לי למרות שאני שם כמעט שנה ו 10 חודשים 1.איך להתמודד עם זה ששוב עליי לחפש עבודה מחדש? 2.איך להתמודד עם אלה שינסו ללעוג ולצחקק? 3.האם מומלץ להתחיל לעשות טלפונים ללקוחות מהמשרד ואם כן איך שלא ירגישו? אודה לעזרתכם

רונן

פיטורין זה תמיד קטע קשה מאוד. לא משנה מה לא משנה איך. לגבי מכתב המלצה מעסיקים שמפטרים לא ששים לתת כי אז זה מעמיד אותם באור לא חיובי. אם נתתם מכתב המלצה למה הבחור פוטר ? 1.תראה זאת כהזדמנותלדף חדש וטוב יותר. 2.לא רלוונטי אתה אוטוטו לא שם.וזה גם מה שתגיד לעצמך כל בוקר.. 3.המלצתי היא תחכה עד לעזיבה.יותר נכון לעשות זאת כך. וגם לאיזו מטרה ? בכל מקרה תזכור למרות הכעס והאי וודאות קיבלת הזדמנות לדרך חדשה ולחושתי היא תהיה טובה יותר :) בהצלחה.

ronenr123456

New member
שמחה באוויר-הוא מפוטר מה לעשות??../images/Emo13.gif

בעוד פחות מחודש אני אמור לסיים את עבודתי בעבודה ופתאום התחילו לצאת מהחורים עכברים קטנים שהתחילו לדבר לא יפה ולהגיד "נו נו מתי אתה הולך" ויותר גרוע במיוחד הדבר אמור לפקיד קבלה והנהג שלנו הדבר מאד מפתיע כי מעולם לא רבתי עימם. כך עשו גם למנהלת השיווק שעזבה 1.איך להתמודד עם זה כי זה לא מוסיף,ואם הם מדברים לא יפה אליי אני עונה באותו יחס אז מה לעשות? 2.יש מחליפה והבוס ביקש שאעשה לה חפיפה העניין שאני מוטרד לגביי ולא לגבייה האם בכל זאת לעשות לה חפיפה בהקדם? 3.התחלתי לפנות ללקוחות שאני מכיר מהמשרד בסיוע לעבודה כרגע לא ראיתי שיוצא מזה דבר,וזה מתסכל האם להמשיך בכך? 4.בעוד שלושה שבועות מספר ימים לפני סיום עבודתי מתוכנן לעובדים קוקטייל חגיגי עם לקוח בכיר ביום שישי,האם כדאי לא להגיע לאור המצב? 5.האם קרה כאן לכם כאלה שעבדו במקומות עבודה שנתקלתם באנשים ששמחים לאייד ואיך התמודדתם אודה לעזרתה של מנהלת הפורום ושלכם ידידיי

רונן

1.לחשוב שבעוד חודש תהייה במקום אחר-ולא שם ,ולא להתייחס באמת.. אנשים מתנהגים ככה גם אולי מהחשש שזה יקרה להם,וגם ממליון סיבות אחרות. 2.לעשות חפיפה וודאי.היא לא אשמה... 3.לעזוב את זה כרגע -לקחת אימלים,ואחרי שתעזוב תנסה.הם שומרים נאמנות ואתה מפוטר זה טבעי התגובות שהם. 4.מיותר.אתה כבר לא חלק מהמערכת וגם ככה אתה מרגיש לא בנוח. 5.זה קיים בכל מקום. וגרוע מזה... סותמים אוזניים ועיניים וממשיכים הלאה. אלו לא האנשים שיהיו בחייך אחר כך.

ronenr123456

New member
../images/Emo132.gifבקרוב מסיים את עבודתי אבל.....

בעודמספר שבועות אני מסיים את תפקידיבעבודה לאחר שפוטרתי הבוס במקום להתנהג בצורה מכובדת ולתת לי שכר על חודש מראש החליט שאהיה עד הדקה האחרונה וככה יוכל לנצל אותי מצד שני אמר שאם יש ראיונות אצא כרצוני הנקודה שיש כאלה כמה עובדים צבועים שמתנהגים מגעיל ומעירים הערות לא נעימות כלפיי מתי אתה עוזב או מה יהיה והיו כמה שממש צחקו לי בפנים. אני רוצה לקבל מהבוס שלי מכתב פיטורין הוא לא נלהב מזה אבל אני מתכוון להפעיל לחץ עוד דבר אני יוצא עכשיו לראיונות אם ישאלו אותי אם אני עובד או לא האם עליי לציין שפוטרתי או שאני עדיין עובד שם ואז אם ישאלו למה אתה לא נשאר שם מה לענות? איך להתמודד עם החשש שבקרוב אהיה שוב מובטל ואחפש עבודהחדשה אודה לעזרתכם

ronenr123456

New member
../images/Emo4.gifמחליף

אני אמור לעשות השבוע חפיפה לעובד מחליף לתפקיד שלי העניין שהוא נראה קצת שחצן ומנופח ומסתבר פתאום שהגיע אלינו דרך חבר שלו שעובד אצלנו איך להתמודד עם זה? חוץ מזה גם יש נהג אצלנו שנהנה מאז להגיד בכל פעם שפיטרו אותי ויופי וזה מין שמחה לאייד איך להתמודד עם זה? אודה לעזרתכם

ronenr123456

New member
שמחה לאיד הוא עוזב-מה עושים??../images/Emo4.gif

בעוד שבוע אני אמור לסיים את עבודתי,העניין שפתאום כל מיני אנשים מנסים לתפוס על זה טרמפ ולדבר אליי לא יפה או לשמוח לאיד. (במיוחד הנהג,פקיד הקבלה,ומפעם לפעם בחורה שמונתה לסמנכ"ל ועבד כי ימלוך רק מהליקוקים לבוס עם הלשון אפשר היה למלא בריכה שלמה. כמו כן אני עושה חפיפה לאיזה בחור מחליף שחבר של הפקיד כשהבוס פיטר אותי ביקשתי מכתב המלצה ועשה פרצוף חמוץ-ואמר שאם החודש יעבור בשקט הוא יתן אותו השאלה האם עשה זאת כדי להרוויח זמן ולהתחמק ובסוף לא יתן??. האם אני יכול להכריח אותו לתת?? איך להתמודד מול השמחה לאיד מעת לעת שלדעתי תתגבר בסוף השבוע ולא להפגע ככה גם היה היחס למנהלת השיווק שעזבה והיו לה דמעות בעינים. לפעמים אני עונה ומכסח אשמח לעזרת מנהלת הפורום והגולשים כאן

ronenr123456

New member
../images/Emo99.gifלך לך הוא עוזב יש יש

עוד שבוע אני מסיים את עבודתי,וכל מיני עכברים מתחילים להעיר הערות מפגרות כלפיי בעבודה אגב ככה עשו בצורה מגעילה לשתי מנהלות שיווק שעבדו אצלנו,הבוס במקום להעמיד אותם במקום נותן לזה תמיד דרור ולא מצייץ. אני גם עושה חפיפה לבחור חדש שנראה קצת שחצן ומתנשא לתפקיד שלי כי סיפרו לו שיעשה חיים ולא יעבוד קשה ואני רוצה גם מכתב המלצה מהבוס אז איך מתמודדים עם היחס הלא נעים בעבודהעד שאסיים???????????? אודה לעזרתכם

הגר שקד

New member
הגיע הזמן להסתכל קדימה

רונן, במהלך החודשים האחרונים כתבת אין ספור הודעות מאוד לא מפרגנות על מקום עבודתך, הבוס והעובדים. האם אתה מבין שהפרק הזה תם ונשלם? עוד שבוע, פחות שבוע... - אתה מבזבז אנרגיה על מקום שכבר אינך חלק ממנו. תעשה לעצמך רק טוב אם תשקיע את האנרגיה הזו במציאת עבודה חדשה. בהצלחה!

ronenr123456

New member
../images/Emo55.gifביקור כפוי בעבודה

השבוע אני צריך לקחת כמה מסמכים חשובים לגבי ביטוח לאומי והלשכה מהעבודה העניין שהבוס פיטר אותי וקצת לפני שעזבתי לפני שבועיים בערך היו כאלה ששמחו לאייד וממש צעקו יופי יופי השאלה איך מתמודדים עם זה האם להתעלם מהם כי ממש לא בא לי לשוחח עימם יותר מידי מה דעתכם?

אביבקיץ

New member
מה אתה חושב?

לך, תיקח את המסמכים, תלך. אל תדבר עם מי שאתה לא צריך, אל תשים לב לאף אחד.

למעלה