צר לי, הפורום הזה מת...

Amir Shvoong

New member
צר לי, הפורום הזה מת...

כל כך הרבה ספאמרים... אני מדי פעם נכנס ומתאכזב. חבל מאד, ואני מתכוון לזה. הפורום יכול לתת לנו כל כך הרבה. אמיר

noga ke

New member
אז בוא תחייה אותו

במקום רק להתלונן. המנהלת פרשה, אתה יכול לבקש להכנס במקומה. אני עדיין לא ברמה של לנהל פורום.

Amir Shvoong

New member
אני יודע שהרמתי להנחתה

הייתי שמח לנהל את הפורום באמת ובכנות כי אני עוסק בתחום הקידום ברשתות חברתיות. העניין הוא שאני מנהל פורום אחר, פורום ריצה וטריאתלון. אין ספק שמה שאתה אומר מדגדג לי באצבעות, ממש מדגדג. לנהל פורום זה אתגר, זה דורש כוחות נפשיים גדולים, כי מנהל חשוף למתקפות של יוזרים שמסתתרים מאחורי שמות בדויים. מנהל פורום צריך לקבוע כללים וליישם אותם. אם אני למדתי לעשות זאת, כל אחד יכול לעשות זאת. כשהתחלתי לנהל את הפורום שבניהולי, לא ידעתי יותר מדי, ותוך כדי עבודה למדתי. לנהל פורום נתן לי המון, ואני לא מדבר על ההיבט העסקי, אלא על בהיבט האישי, למדתי לשלוט על פי הגדול, למדתי להגיב באופן מנומס, והכרתי הרבה אנשים טובים. לכן, מי שעובר לו בראש שהוא מעוניין לנהל את הפורום, אשמח לעזור ולהחיות את הפורום, שעוסק בתחום כל כך חם עכשיו, ואעזור לו להעלים את התופעה המכוערת של יוזרים שמשתמשים בפורום הזה כלוח מודעות לעסקים שחלקם מפוקפקים לחלוטין. אמיר

noga ke

New member
הכל נכון. חוץ מזה שאני אישה.

אבל כן, גם אני ניהלתי בעבר פורום בתפוז, זה לא פשוט.

Amir Shvoong

New member
כן, שכחתי עוד משהו

מנהל צריך לדעת מתי הוא טועה ולהתנצל. אז אני מתנצל נוגה

sitepoint

New member
שורה התחתונה בקיצור "יש לי גם חיים אחרי 5".

אני מנהל כמה אתרים ופורטל אחד ואני חייב לציין שאני מצדיק את "החבר שלך" לשיחה, זה קשה מאוד לנהל כמה דברים בו זמנית, לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה הזאת "וכמובן אני כבר בשלבי פיתוח ראשונים", אני רואה לזה BML, הישום הזה יכול להיות בכל מקום תוך ניהול מערכות ללא מגע אדם אהה יותר נכון יש בקרה בסיסית למערכת אבל לא יותר מזה.

Amir Shvoong

New member
אשמח לקבל עדכון בנושא

תודה, נשמע מעניין. אשמח לעדכון ממך כשהמוצר יהיה מוכן. אמיר :)

arye9

New member
נו באמת

איך יהיה לך כוח אם אתה מנהל פורם "ריצה וטריאתלון"? זה מוציא את הנשמה

למעלה