צר לי לאכזב....

צר לי לאכזב....

אבל המכשפה הגיע אתמול בערב ואני אפילו לא מצליחה לבכות פשוט נמאס לי אז במקום להתאבל אני חושבת מה לעשות חודש הקרוב....אולי מעקב זקיקים ובטוח חום השחר!!! נראה לי שמשהו לא בסדר כי המחזורים האחרונים היו 33/31 יום ופתאום הפעם 28 יום עם שלב לוטאלי קצר מאוד... מה עושים? הדבר היחיד הטוב בכל העינין הוא שאני נשארת איתכן חברותיי היקרות עוד לפחות....חודש אוהבת אתכןןןןןן המון, דארמה

Gill Gallad

New member
אוי דארמה, אני כלכך מצטערת! ../images/Emo7.gif

עצוב לי מאוד מאוד להתבשר על האכזבה, את הרי יודעת שאני האמנתי באמת ובתמים שזה יכול להיות "זה"... כל הכבוד על הגישה הלוחמנית, הלוואי עלי כושר הסתגלות כזה. קבלי אהבה בחזרה והרבה
!

סיבוב2

New member
../images/Emo24.gif לא לבכות זה לא בריא

אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים אבל אם כברו 2-3 מחזורים מהפסקת הגלולות אז יכול להיות שהמזור מתחיל להסתדר לך מחזיקה אצבעות לחדשות טובות בחודש הבא

פּוֹנְג

New member
למה זה לא בריא לבכות?

לבכות זה בריא ביותר. לבכות זה לתת לעצמך להתחבר לרגשות שלך, להוציא אותם ולא להשאיר בבטן. גוף נקי ממועקות יכול לעשות רק טוב. לא רק לכניסה להריון אלא בכלל. רק מי שיודע לבכות ומרשה לעצמו ליפול לתהומות כשקשה - יוכל באמת לשמוח ולהיות מאושר בהזדמנויות שראויות לכך. ושוב, לא רק בהקשר להריון - גם באופן כללי לחיים.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif ונשיקות

באמת גישה כמו שלך יכולה לעודד את כולנו. צריך להסתכל הלאה. (למרות שמותר גם קצת לבכות
)

פוקית27

New member
../images/Emo24.gifהרוחת עוד חודש של שינה בשבת

בבוקר,מזל שאת מצליחה לחשוב על העתיד ,זה אומר שאת בכיוון הנכון.

דארמה מתוקה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע אחרי שהיחה שלנו אתמול הייתי בטוחה שזה זה לא נורא הכי חשוב זה לא לאבד את קור הרוח תמיד יש את חודש הבא ואנחנו כאן איתך תומכים בך במאות האחוזים אל תבכי מתוקה שלי למרות שאני יכולה להבין את האכזבה ואת הצער שאת חשה אני מבקשת ממך להיות חזקה בשביל עצמך ובשביל בן זוגך.

אני תמיד אומרת

אם המחזור מגיע- זה אומר שלפחות משהו אחד עובד כמו שצריך- וזו גם סיבה למסיבה.....
ובנימה קצת יותר רצינית- אני מאוד ממליצה על מעקב זקיקים- ולו רק בשביל השקט הנפשי. או שתראי שיש זקיק ראשי וביוץ- והכל מושלם (מה שאומר שהריון הוא רק עניין של זמן וסבלנות), או שתגלי שיש איזושהי בעיה (טפו טפו טפו
) ותוכלו לגשת לגישה אקטיבית של עזרה מבחוץ. בכל מקרה מפלס המתח יורד פלאים. אז יאללה- בלי דמעות- ישר לעבודה....

m i c h a l y

New member
דארמה מתוקה!

אצתי רצתי למחשב לראות הודעתך... כ"כ הייתי איתך שעכשיו גם אני בוכה
. אוף. למה זה מגיע לנו? בכל אופן אני מקווה שזהו, החודש זהו החודש האחרון שאת איתנו פה
ושבחודש הבא כבר תכתבי הודעת פרידה מאושרת... אני חייבת לציין שאני רוצה מאוד ללמוד ממך איך הופכים את בואה של המכשפה מ"סוף העולם הגיע" ל"אוף החודש היא הגיעה", כלומר איך מצליחים לשנס מותניים ולראות את התמונה הרחבה יותר גם ברגעים הכי קשים! אז לחיי החודש הבא, ונשיקות נשיקות נשיקות מזו שבוכה איתך....

למעלה