צר לי לאכזב

ג ל ע ד א

New member
צר לי לאכזב

אך המקורות שלי אומרים שניטשה אמר ש"מי שיש לו למה שלמענו יחיה, יתגבר כמעט על כל איך" בכל מקרה אני מציע להקים קבוצת תמיכה לנכשלי הדגם הגדול. אני בשלב 23 (אבל לא התיאשתי)

שלב 23

אתה צריך בשלב הזה למשוך מלמעלה ומלמטה בו זמנית בנקודות: העליונה והתחתונה. הנקודה האמצעית תהיה על הישר באמצע. זה דומה קצת לשלב 10 ב-TRIPOD STEM של YEPELED, שיש אליו הוראות באתר של גלעד נאור.

giladznaor

New member
למה להתווכח על הפרטים הקטנים? ../images/Emo13.gif

והרי גם "נצח ישראל לא ישקר" מופיע בין המילה "וגם" למילים "לא ינחם". והרי בתל חי הפסדנו וביום כיפור ניצחנו. אז למה לתת למציאות להפריע?
בקיצור, עוד מעט אתחיל לנסות את הדגם, ואז נראה...

giladznaor

New member
הדגם

לא יהיה קל לקיפול, אבל זה בפירוש אפשרי. שמתי לב למספר טעויות בהוראות, אם כי לא מדובר בטעויות קריטיות. לגבי שלבים 79-82, גם אני לא הבנתי איך בדיוק מגיעים למצב שמצוייר בשלבי הביניים. למרות זאת, ניתן להמשיך ולהגיע לתוצאה שזהה מבחינה חיצונית להמשך ההוראות. הרעיון הבסיסי הוא להעביר שכבה אחת למקום אחר, ובכך "לשחרר" את הדש. צריך להקפיד רק לקפל את השכבה הפנימית בשלב 79. בכל מקרה, משלב 75 והלאה רק מעצבים את הדגם - כל הדשים כבר קיימים, כך שבפירוש ניתן יהי לסטות קצת מההוראות. לגבי גודל הדגם, אם נתחיל מדף בגודל 10מ', הדגם הסופי יהיה בגובה של כמעט שני מטר.

גילה או

New member
הדגם שקיפלת עשוי מרדיד משי?

האם גם הדגם הגדול יהיה מרדיד משי בגודל 10 מטר? באם לא האם זה לא יקשה על יציבותו?

giladznaor

New member
הדגם קופל מ

Japanese Foil, שצבעתי את הצד הלבן שלו. הדגם הגדול יקופל מסוג של "נייר חום", ותיבנה לו תמיכה נפרדת (כמו שסעדיה ציין, ככל שהדגם גדול יותר כך קשה לו יותר "לעמוד" בלחץ).

Matan Bi

New member
ממש יפה!

אני עוד לא ניסיתי לקפל את הדגם הזה,אבל אני אנסה בקרוב,בנתיים הגעתי לשלבים האחרונים בחד-קרן(שלב מאה עשריים),בספר של הכנס מארצות הברית-שנת אלפיים ואחת.

mirigami

New member
פול קיפל את הדגם ואני ממש אוהבת

את הדגם מכיון שהוא מעניין וקצת אבסטרקט. בחרנו נכונה. בלילה אני אקפל ואני מקווה שאחרי שאקפל ארגיש אותו הדבר נראה לי שצריך לעבוד על הראש......... התוצאה שלך גלעד יפיפיה האם זה בגלל הנייר ?

למעלה