צר לי להשבית שמחה

Nadav 7

New member
צר לי להשבית שמחה

אבל ככל שהפרקים מתקדמים אני מתרשם שיש הרבה בייום בהכנת הסדרה. אני לא מתכוון לכך שמעשתה עריכה בסוף הצילומים, אלא לכך שסגרו עם המתמודדים על צורת התנהלות מסויימת תוך החתמה שלהם על מסמך שמירת סודיות. דוגמאות ע"פ ההערכה שלי: ראו במפורש שאי הצלחתו של יואב לקלוע עם החץ וקשת נעשתה במכוון כנראה תוך שסוכם עימו שיעשה כך מראש. כך גם לגבי רביצות השינה שלו. העזיבה של המתמודדת הראשונה את האי נראתה כאילו כלל לא היפתיעה אותה. הסיוע של מושיק לטינה לנצח ע"י כך שמסר לה חפצים שחסרו לה, נראה מבויים. אי הקליעה של משה של האננס גם כן מבויים. אני בכלל לא אתפלא אם לקחו מידי פעם את המתמודדים למלון שנמצא שם לא רחוק להתגלח, כדי שימשיכו להראות יפים. העקיצות לעומת זאת נראה לי כמשהו שלא ציפו לו. אני לא מקנה בחברה היפים האלה שיצטרכו להתמודד אח"כ עם מה שזה ישאיר להם.

זה ממכר

New member
וואלה אנחנו הישראלים תמיד כאלו

שלא יכולים לקבל משהו וחושבים שהכל מבויים, לא שמתי לב לכל זה ולא חושב שמשהו מתוך כל זה נראה מבויים חוץ מהקטע ששמתי לב שנעמה קיבלה ג'קט שלא הייתה איתו ואני מנחש ששהפקה הביאו לה כי ריחמו עלייה בגלל כל העקיצות יתוש ושהיא הייתה על סף שבירה

d a n 6

New member
ידוע שבימי שבת הם עשו הפסקה מצילומים

וכנראה גם מכל הקטע של הישרדות לפי איך שזה נראה. הם בטח אכלו התקלחו ונחו.

Tehila B

New member
לא צריך להיות כל כך מבוימפובים

ברור שיש מניפולציות של עריכה, אבל לא צריך להגזים אחרת היו לוקחים כמה שחקנים והופכים את זה לסידרת דרמה-מתח, ולא ריאלטי. כל עניין גילוח\מקלחות- אומנם זה נראה שהם כבר חודש שם, אבל כולה עבר שבוע, באמת, כמה כבר זקן אפשר לגדל? אם תשימו לב, מתחילים לבצבץ שם זקנים. בעניין הבנות- קחו כמה דברים בחשבון- הורדת שערות עם שעווה נותנת לפחות 3 שבועות, ובנוסף, רובן בהירות,אז גם אם יהיה, המצלמה די "מחליקה" את הדברים האלו, שימו לב עם העקיצות- עד שהמצלמה לא התמקדה על העור, לא ראו בכלל שהם אכולי עקיצות ומקלחות- הם כל הזמן מעירים על זה שהם מסרחים, וחוץ מזה יש את המים שהם נראה לי שם כל שעה. חוץ מזה-- איזה אינטרס יש להפקה לקלח ולגלח אותם? הם יאבדו מהאותנטיות. (את טום הנקס ב"להתחיל מחדש" לא גילחו) אפילו כבר רואים איך הבטן שלהם דבוקה לגב מרוב רעב, אז אם הם מקבלים אוכל, נגיד שזה גג "תפוח" ביום כמה דברים כן חשודים בעיני- 1. כמות מוזרה של בדים שנמצאת אצל סבאנה 2. אכן, כמו שנאמר, הגקט החום שהופיע אצל נעמה 3. לסאבנה שבוע לא היה אש, אז איך היה מים? 4. כל ההתנהלות של יואב. אני עדין לא מצליחה להבין מה הסיפור. שתול של ההפקה או חוסר מודעות עצמית בעומק של תהום. בקיצור, לנו נשאר רק להנות

LiRs Lullaby

New member
מסכימה על שני הסעיפים האחרונים!

מההתחלה נאמר שהם צריכים להרתיח את המים, אבל בכלל לא היה להם אש! ופתאום המים "עומדים להיגמר"! איזה מים עומדים להיגמר בדיוק? אלה שאתם לא מרתיחים כי לא הצלחתם להפיק אש תוך שבוע, או מי הים? רק יואב מטריד אותך? מה עם משה? איזה מן בחור בא ומסתובב ליד אנשים ובוכה להם כל הזמן על כמה שהוא מסכן?

s i t a r

New member
בקשר למים, נראה לי שהם סחבו איתם מים

מהפרק הראשון שבו כולם רבו על הציוד שהיה ברפסודה.

Tehila B

New member
משה.. אפשר להבין

ההפקה ראתה בחור תמים, עדין שמוכן לקחת את הסיכון, ישר קפצה על ההזדמנות והכניסה אותו "לגוב האריות" וקיבלה את מה שרצתה. אבל יואב? קודם כל, מה היה הסיפור עם החץ וקשת? בחיי, להחזיק ישר הוא לא היה מסוגל והוא כל הזמן נח וישן, וכשהוא מדבר? אפשר לחשוב שהוא תותח על הוא נראה כל כך תלוש, כל כך רוצה לעוף משם מהרגע שרק הגיע, וגם נראה כל כך מבואס מ"אי המתים", הימור שלי, הוא הולך להפסיד בגדול מול מיה, רק כדי לעוף משם אופי כזה לא מסתדר לי. אגב שימו לב, יואב ומשה, הם שני האחרונים שנשארו בבחירת הקבוצות, שני החלשים... וכנראה לא סתם

LiRs Lullaby

New member
נו, על זו בדיוק מתבססת תיאוריית הקונספירציה

שקראתי!
איך יכול להיות שעשו כזה מתח בין שני אנשים כאלה בבחירה לשבטים, ובסוף האיש הגבוה והחזק שאנשים רצו רק ישן ואוכל כל היום ומשה..... רק הולך ובוכה לאנשים.......

Joe Louis

New member
עוד שאלה מעניינת

איפה הם עושים את הצרכים שלהם? :) זה לא יהיה מפתיע אם יתגלה שלקחו אותם למלון באזור מדי פעם..

LiRs Lullaby

New member
האמת, צרכים זה לא בעיה.

מוצאים מקום על האי ופשוט מסמנים את זה בתור אתר או משהו. אחר כך נכנסים למים וגומרים עם זה. נשמע מגעיל, אבל ככה זה בכפרים בפיליפינים. טוב, שם יש גם סירים ומים זורמים אבל לא זו הנקודה. הנקודה היא אם כבר, אז איך הם כאלה מגולחים למשעי? אין שערות בביצ'חי או על הרגליים אצל הבנות, ממש כלום.

Tehila B

New member
בעניין הגילוח

כבר רשמתי על זה, הם רק 8 ימים שם, כמה כבר שיער יכול להיות? ועוד בשביל שהמצלמה תקלוט הם צריכים שערות של חצי שנה (את העקיצות בקושי הצלחנו לראות)

LiRs Lullaby

New member
לגברים כבר אמור להיות זקנקן,

ולבנות כבר אמור להיות שיער בבית השחי. הרי הן מגלחות את זה, לא עושות שעווה.

mihs

New member
אם הזכרת שערות אז

איך בדיוק הבנות הולכות להסתדר עם המחזור... לא נראה לי שהם הולכות להסתדר כמו שהיו פעם עם בדים... יאללה, אין מצב שההפקה לא מביאה להם דברים מהמזוודות (ז'קט של נעמה...)

cheelly33

New member
יש המצאה חדשה../images/Emo62.gif

קוראים לה גלולות ! ויש אפשרות פשוט לקחת 2 חפיסות ברצף ואז לא מקבלים מחזור.. ומן הסתם אם מישהו מהמשתתפים נוטל תרופות באופן קבוע , הוא היה רשאי לקחת אותן איתו לאי וזה כולל גם גלולות. זה הפתרון למחזור. ולגבי כל שאר הקונספירציות שחיפשתם. בחייאת רבאק! ברור שיש מניפולציה עריכתית אבל מפה ועד לביים את המתמודדים?! ... קצת נסחפתם בלחפש מה לא בסדר. בשלב הבא עוד יהיו תטענו שעושים טייקים למשימות...
אם לא הבנתם את הקונספט של השרדות אחרי כל כך הרבה עונות מארה"ב, אז כל הפואנטה זה להביא את אלו שיתסיסו את השבט (כמו יואב) ויהיו תלושים מהמציאות (משה) לזה בדיוק ייחלו כשבחרו את הליהוק הזה. לא סתם ההפקה היא שבחרה את מבנה השבטים (ושמה את עידן ודן כדי שיתנגחו קצת). בקיצור, במקום לחפש איפה עליתם על הרמאויות, פשוט תסתכלו ותהנו (מודה שמוזר לשמוע הישרדות בעברית, לראות כתבי חידה בעברית וכו').

LiRs Lullaby

New member
קחי בחשבון שיש אנשים שצופים בזה בפעם הראשונה

בכל חייהם. מדהים, לא? מי טען שמביימים אנשים? אני חושבת שיש שתולים של ההפקה. ולא, לא ידעתי שכל הפואנטה היא להביא אנשים שיתסיסו את השבט ויהיו תלושים מהמציאות. חשבתי שכל הפואנטה היא להביא את האנשים שהכי יצליחו לשרוד, ולפיכך יידעו שהם יצטרכו לעבוד קשה, פיזית ומנטלית. אבל היי, מאיפה אני אמורה לדעת, אני חדשה בעניינים. לא נראה בעינייך מוזר שהיואב הזה, על כל השני מטר ומשהו שלו, הדבר היחיד שהוא עושה זה לישון ולאכול ולעצבן את חברי השבט במקום לקום ולעזור? כמו שמישהו פה אמר, או שהוא שתול או שיש לו בעיה רצינית של מודעות עצמית.

Jen74

New member
מאחר ולא עקבתי אחרי הישרדות לפני הישראלי

האם יש תקדים ל"שתולים" של ההפקה בעונות של הישרדות המקורי?

cheelly33

New member
לא שידוע לנו...../images/Emo13.gif

אותם אלו שכולם חושדים שהם "שתולים" , הם פשוט ליהוק של אנשים שיודעים שמלכתחילה הם יעוררו הדים רבים . הן בקרב בני השבט שלהם והן, בקרב הצופים בבית. טיפוסים שנויים במחלוקת לשני הכיוונים: או חנונים שבמבט אחד עליהם אתה שואל את עצמך : WTF ?? מה הם עושים בהישרדות (ראה ערך משה...) או שחצנים ברמות על שמתסיסים את מי שמסביבם ומחרחרים ריב (הכי דומה לתאור הזה זה דן) יש עוד אלף דוגמאות לטיפוסים כאלה בתכנית המקורית, אבל אם לא ראית אז זה לא יעזור שאני אכתוב שמות. אין ספק שהישרדות זאת תכנית SEMI-REALITY . ובכלל נשאלת השאלה איך אפשר לעשות ריאליטי כשיש צוות הפקה וצילום 24 שעות? תמיד זה יהיה לא לגמרי אמיתי , ערוך מגמתי וכו' . אם רוצים ריאליטי אמיתי של הישרדות צריך היה להתקין מצלמות נסתרות על העצים מבלי שהשורדים יודעים איפה הן ולא לערוך אתגרים. (כי הרי שורד שנחת על אי בודד לא מתזז את עצמו בטירוף ...)

YugiBoy

New member
הן כן עושות שעווה ואני אגיד לך למה.

אשה שיודעת שהיא הולכת לחיות על אי במשך למעלה מחודש, תעשה שעווה גם אם היא התרגלה לגלח. אחרי גילוח אפילו, לוקח כמה ימים כדי שזה יצמח וכמו שאמרו, המצלמות לא יקלטו את זה והם גם יצלמו בכוונה בצורה שלא יקלטו את זה...המטרה שלהם היא לשדר ריאליטי עם בנות יפות בבגד ים ואם אפשר למנוע דברים אז מונעים.. והגברים - כבר צומח להם קצת זקן...

למעלה