צר לי

p_nurit

New member
צר לי

אני רציתי להגיע, רציתי לעזור, רציתי להזדהות ובסוף כלום הסיבה היא שלא הרגשתי טוב, אך פתאום הסיבה לא נראית מוצדקת. אני רוצה לנצל פורום זה, המסייע כה לנכים, ולהגיד כי למרות שלא הגעתי לעצרת ובאמת רציתי, אני תומכת בכל המאבק ומזדהה עם כולם, שהרי גם אני נכה. במיוחד שלי יש כה בעיות, ואני יודעת כי המאבק הזה הוא גם בשבילי. מצד אחד מחפשת עבודה בשעות נוחות ולא רחוק מהבית, או אפילו מהבית. יש לי בעיית ניידות רצינית (עוד סיבה שלא הגעתי, אך גם לא מספקת). אין לי רישיון ובאוטובוסים יש לי סחרחורת, מה שמותיר רק מוניות, וכולם יודעיחם את המחיר. בכל מקרה רציתי להגיד שאני מצטערת שלא הגעתי אך אני אתכם לאורך כל הדרך ואעשה כל דבר שאוכל על מנת לסייע. נורית

erez12

New member
../images/Emo23.gifהזדהות

אני מאוד מקווה שאוכל לעזור בכל דרך שהיא למודעות בהפגנת הנכים איני יכול לשבת מהצד ולא לזעוק יחד עם הנכים כמובן שלהפגנה עצמה לא אוכל להגיע אך ליבי איתכם אוהב אתכם ארז סגל!!

לנורית היקרה !!../images/Emo23.gif

את לא צריכה להיות עצובה בגלל דבר קטן , אל תרגישי אשמה קורה שאנשים לא יכולים ללכת לאירועים מסיבות אישיות ובמקרה שלך ,לא יכולת ללכת בגלל שלא הרגשת טוב אבל אני בטוח שלך איכפת ממאבק , גם לי זה קורה שיש לי אירוע ,ופאום לא הרגשתי טוב זה טיבעי ופתאומי , רק תדעי שאת בסדר ונהדרת שלך תמיד דרור חביה נ.ב שלחתי לך איימייל בהוטמייל,

למעלה