צר מדי

ofir666

New member
צר מדי

שלום לכם, אולי תוכלו לייעץ לי. הכרתי אישה והכול זורם מצוין חוץ מדבר קטן, האיבר שלי גדול ומפחיד אותה והיא לא מוכנה לנסות חדירה. הסקס שלנו מעולה חוץ מהנקודה הזו. אני די ממוצע בגודלי ולא איזה שחקן פורנו ולמרות שזה תמיד נחמד לשמוע "אוי, הוא גדול" אני לא רוצה שמשהו כזה יעצור אותנו או יפריע להתפתחות הקשר. יש איזושהי טכניקה או עצה שאתם יכולים לתת לי שתעזור לי בזה? תודה מראש

שלום לך,

בדר"כ בהחלט ניתן לסייע במצב שאתה מתאר, בשלב זה, האם תוכל לפרט מעט יותר, מה הגילאים שלכם, האם לשניכם ניסיון מיני קודם ואם כן, איך היה בעבר?

ofir666

New member
תודה על התגובה

שנינו מעל גיל 30. אני פעיל מ"נעוריי", עם ניסיון עשיר. היא פחות או יותר אך נראה שהפרטנרים שלה עד כה היו, איך לומר, לא נדיבים במיוחד. בכל מקרה, יש התקדמות
אתמול הגענו לחדירה במהלך סקס. עבדנו באיטיות, השתמשנו בג'ל והצלחתי להיכנס. אחר כמה דקות היא ביקשה להפסיק כי כאב לה מאוד. אני מניח שאנחנו בדרך הנכונה, אך אשמח למצוא כיוון שיעזור לה להתגבר על הכאב והלחץ הקשור בו.

שלום לך אופיר

נשמע שאתה רוצה להיות מאהב טוב וקשוב ומבין שלא הכל תלוי בגודל (לעיתים הוא אפילו עשוי לעורר חששות....) אני שמחה שלקחתם בחשבון שימוש בחומרי סיכה. כמו כן, הייתי מציעה המון המון המון ושוב פעם המון משחק מקדים. אני מציעה לך לגרות אותה בצורה ידנית ואוראלית עד שהיא תהיה מאוד רגועה ומגורה ותוכל לסמוך עליה שאתה קשוב וסובלני. כמו כן, ניתן לגוון בתנוחות בהתאם למה שהיא מעדיפה (או מיסיונרית או שהיא למעלה ושולטת בתנועות ובעומק החדירה).

למעלה