צ׳יפס שנשאר (טרי תוצרת בית)

נטעליג

New member
צ׳יפס שנשאר (טרי תוצרת בית)

בדרך כלל אחרי לילה אחד במקרר הייתי מכינה עם השאריות חביתה גדולה, אלא שהפעם אין בבית ביצים.
הכיוון -פשטידה או משהו מהיר במחבת, להביא את הציפס רק למצב שהוא חם מספיק לאכילה, שלא יהפכו ל״דיקטים״ כמו שאבא שלי אומר.

יש רעיונות יצירתיים לחומרים ״מאחדים״ או בלילה שלא תהיה רטובה מדי?

 

yair_bar

New member
מנהל
אם לא חייבת פשטידה - זה חומר גלם מצויין לסופריטו

כל מה שצריך זה קוביות בשר (כתף/שריר), מלח, פלפל ומעט כורכום.
&nbsp
אחד המאכלים הטעימים
 
למעלה