צ׳יפס שנשאר (טרי תוצרת בית)
בדרך כלל אחרי לילה אחד במקרר הייתי מכינה עם השאריות חביתה גדולה, אלא שהפעם אין בבית ביצים.
הכיוון -פשטידה או משהו מהיר במחבת, להביא את הציפס רק למצב שהוא חם מספיק לאכילה, שלא יהפכו ל״דיקטים״ כמו שאבא שלי אומר.
יש רעיונות יצירתיים לחומרים ״מאחדים״ או בלילה שלא תהיה רטובה מדי?
בדרך כלל אחרי לילה אחד במקרר הייתי מכינה עם השאריות חביתה גדולה, אלא שהפעם אין בבית ביצים.
הכיוון -פשטידה או משהו מהיר במחבת, להביא את הציפס רק למצב שהוא חם מספיק לאכילה, שלא יהפכו ל״דיקטים״ כמו שאבא שלי אומר.
יש רעיונות יצירתיים לחומרים ״מאחדים״ או בלילה שלא תהיה רטובה מדי?
