צ-דוק שלי חולה

שאגי

New member
צ-דוק שלי חולה

יש לי צמח טורף שעונה לשם צ-דוק ולאחרונה הוא לא תופס חרקים ראוי לצמח טורף מסוג VENUS FLY TRAP זה בגלל המזג אוויר או אולי יש מיתון בשוק החרקים האכילים? מישהו יודע?

pomelit

New member
חבל שכבר אין פורום גינון

אבל זה לא כל כך שייך למחלקת בעלי החיים והוטרינריה. טורף טורף, אבל צמח מוכרחה להודות שההודעה שלך הצחיקה אותי, אז אם זה רציני אני מתנצלת

שאגי

New member
אבל אבל אבל

אומנם זה צמח אך הוא טורף CARNIVOR אי לכך צריך לשייך אותו לבעלי חיים

pomelit

New member
בסדר, לא כל הטורף חי

לא? למרות שזה נשמע מוזר... כלומר ברור שצמח זה חי. והוא אפילו אוכל בשר (מגעיל, אבל בשר...) אבל מה תעשה? תיקח אותו לוטרינר? תנקה לו פרעושים? רגע רגע רגע אולי תשמיע לו קצת מוסיקה ותגיד לו כמה אתה אוהב אותו? זה נשמע דבילי אבל קראתי בסםר פעם שזה עובד!!

שאגי

New member
הממממ

אולי אני גם אלך איתו לטיול ברחוב? רק אני והעציץ?

pomelit

New member
רעיון מעולה

תשים אותו על משטח קטן כזה עם גלגלים (כמו תחתית של ארונית קטנה, רק בלי הארונית), תקשור לו סרט על העלים הגבוהים - בצבע המתאים למינו של הצמח (אולי זו צמחה בכלל), ותקשור לו רצועה על צוואר העציץ.

שאגי

New member
זה בהחלט רעיון מעולה

רק שלא יחשבו שברחתי מהסניטריום...

pomelit

New member
שיחשבו - זו בעיה שלהם

אתה וצ-דוק יודעים את האמת... בן כמה הוא בעצם?

אורי.14

New member
בדרך כלל

צמחים טורפים אוכלים בערך כל שבועיים. הם לא מחוייבים לאכול, זה כמו מעין ``ממתק`` בשבילהם, הרי את המזון הם מקבלים מהמים המזוקקים ומהשמש. לכן, סביר להניח שזאת הפסקה קטנה, ועוד מעט הוא יתפוס לו עוד איזה משהו. אם הוא לא מצליח, אתה יכול לתפוס לו בעצמך איזה פרפר טעים או נמלה ולשים לו :) גם לי היה אחד... הוא חי שנתיים, אבל בסוף גווע ומת... :( בהצלחה עם צ-דוק שלך! :)

שאגי

New member
אז ככה

באמת ראיתי עד עכשיו שהוא חי טוב מהמים המזוקקים שלו, ונהנה מכל החרקים שגורלם מתעלל בהם והם נכנסים למרפסת שלי סתם תהיתי למה הוא לא רוצה אותם יותר

שאגי

New member
למה דיי?

נמאס לך פתאום? לא בסדר.... תמצאי לך גם בעל חיים אקזוטי ותאמצי אותו.... בכפר הנגיד נדמה לי ברחוב השקמה יש חנות לחיות אקזוטיות, אפשר למצוא שם גם קופים...

pomelit

New member
די!!! במוסן של i don`t believe it

לא בקטע של להפסיק. מן סלנג נחות כזה... לא התכוונתי להעליב אני בעד צמחים טורפים (חולה על חנות קטנה ומטריפה). אפילו שיש לי חתולים.

למעלה