צ. טובים לכולם מי יכול בבקשה לשים פה קישור להורדה של השיר של שלומי שבת מכאן?????
ל לב האושר האחת New member 1/1/09 #1 צ. טובים לכולם מי יכול בבקשה לשים פה קישור להורדה של השיר של שלומי שבת מכאן?????
א איתן דואק New member 1/1/09 #2 אני , אני , אני , אני לא יכול !, אסור לשתף פעולה עם גנבים , פיראטים , זייפנים , וחומדים למינהם , קחי המלצה חמה לימים קרים : לכי לחנות המחירים היום סבירים בהחלט , תהני לך מכל האלבום + מילים ותמונות , וגם מהעובדה שלא היית שותפה לפשע , הנאה מובטחת .
אני , אני , אני , אני לא יכול !, אסור לשתף פעולה עם גנבים , פיראטים , זייפנים , וחומדים למינהם , קחי המלצה חמה לימים קרים : לכי לחנות המחירים היום סבירים בהחלט , תהני לך מכל האלבום + מילים ותמונות , וגם מהעובדה שלא היית שותפה לפשע , הנאה מובטחת .
O orianush New member 2/1/09 #3 אנחנו לא תומכים כאן בהורדות.. ובטח לא שירים של שלומי את יכולה למצוא את השיר בדיסק "אל תלכי רחוק מדי" של שלומי
אנחנו לא תומכים כאן בהורדות.. ובטח לא שירים של שלומי את יכולה למצוא את השיר בדיסק "אל תלכי רחוק מדי" של שלומי
א איתן דואק New member 2/1/09 #4 ../images/Emo13.gif לו רק ידעתי שאת זה את מחפשת , את ממש לא צריכה ללכת רחוק מידי , רק עד לחנות הדיסקים הקרובה
../images/Emo13.gif לו רק ידעתי שאת זה את מחפשת , את ממש לא צריכה ללכת רחוק מידי , רק עד לחנות הדיסקים הקרובה