צ`טים-שבירת לב או לא?

anat145

New member
צ`טים-שבירת לב או לא?

היי קוראים לי סיון ואני בת 15 וחצי מהצפון יש לי בעיה עם צ`טים לפי דעתי הם אחד הדברים הכי אכזריים שיצר האדם. אתה נכנס, אתה מתלהב, אולי מתאהב ואז נאלץ לנטוש באכזריות את שותפך לצ`ט משום כך אני לעולם לא אכנס לשיחה מחייבת עם מישהו בצ`ט כלומר שכוללת טלפונים או איי מיילים. אשמח לדעת מה אחרים חושבים בנידון כי בתור אחת שנשבר לה הלב הרבה פעמים אני לגמרי מיואשת מצ`טים ושוקלת עם תאמינו, להתנתק מהאינטרנט.

אני.. מסכימה איתך

בחלק מן הדברים. נכון, שהוא יכול לפגוע- כמו כל דבר בחיים, וכמו כל היכרות או אהבה. אבל..... יש בו גם דברים טובים זה מעביר את השיעמום... ולפעמים אפשר גם להכיר אנשים חדשים..

911

New member
לסיוון

הסיטואציה שאת מתארת היא באמת בעייתית,אבל מה שלא מובן לי הוא שאם באמת את מתלהבת ממישהו בצ`ט למה את לא רוצה להמשיך את הקשר הלאה? לאוו דווקא טלפון אלא ICQ,אודיגו,איי מל לא חסר דרכים...לא נראה לך שזה עדיף מאשר באמת נשבר לך הלב כי את נוטשת את אותו הבן אדם ואז אחרי פרק זמן מסויים זה קורה לך שוב?

kiticat

New member
זה באמת תלוי

מה הציפיות שלך. אני נכסנסת לצ`אטים בשביל לדון על אריסטו ואפלטון (שהם החביבים עלי מהפילוסופים). ובמקרה שאין בנמצא אז אין. את צריכה לתאם את הציפיות שלך למה שיש....

BlackMist

New member
בהחלט!

אבל אני לא רואה כל סיבה לא לשמור על קשר באמצעות איי סי קיו, אימייל וכאלה... ובסופו של דבר, אפשר גם למצוא אהבה דרך האינטרנט. אני אישית מדבר כמישהו שנשבר לו הלב... פיתחתי תקוות, והן התנפצו. לא נכנסתי לצ`ט בשביל להתאהב. נכנסתי בגלל שהיה לי משעמם! רציתי לדבר, לספר על עצמי, לשמוע סיפורים של אחרים... אבל מה לעשות, זה קורה. למדתי לקח.

Night Star

New member
שבירת לב?...לא נראה לי

כולנו נכנסים לצ`אט כדי להעביר את השיעמום שעוברת עלינו...ובכך אנחנו מוצאים ידידים.. אני למשל דיברתי עם מישהו באינטרנט והחלפנו טלפונים מאז כל יום אנחנו מדברים בטלפון או מחליפים אימיילים... ואם אתה מתאהב במישהו באינטרנט (סליחה על הלשון זכר , יותר קל לכתוב ככה) למה לא להחליף אימיילים , או פלאפונים...אולי בסוף תיהיו ידידים טובים.. שלךכם באהבה כוכב הלילה

פו-הדוב

New member
צ`טים תגובה

anat צ`טים הם בעיתיים מאוד ועלולים לשבור את הלב בגלל התנתקות ובעיקר בגלל שהאדם שהכי מצא חן-בעייניך יכול להיות בכלל דמות אחרת שמעמידה פנים בצ`ט מבחינת אופייה. ביי אסף

לא חושב שזה קשור לאינטרנט....

ככה זה גם בחיים ה``מציאותיים`` לדעתי.... באינטרנט יותר קל ``לעזוב``.... בגלל זה אולי מנסים להכיר .. ולהכיר.. כי עוזבים פשוט בלחיצת כפתור.. אבל בחיים המציאותיים זה אותו הדבר, מדיוק אותו הדבר, הכל תלוי במי שמכירים... לי יש אהבה מ-ד-ה-י-מ-ה... שהתחילה לפני שנתיים בצ`ט של וואלה.. אסור לפסול... :) בהצלחה לכולנו לילה לבן

למעלה