צ י ו נ ו ת ! ! !

dmor_il

New member
צ י ו נ ו ת ! ! !

שלום לכולם! מה שלומכם? תראו, עקב מה שאני קורא פה בפורום, וממספר אנשים ביומיום, החלטתי לכתוב :) אני לא יכול לסבול, את ``אי-הציונות`` הזאת שיש לחלק מתושבי ארצינו. חלק מהאנשים בזמנינו, אני מתכוון לדור הצעיר, לא מיחסיים שום חשיבות להיסטוריה של המדינה, לדרך הקשה שבה השגנו אותה, וכל מה שקשור לנו - לעם היהודי ולמדינה, מדינת ציון. במשך כל ההיסטוריה, נלחמו קרבות קשים ומרים על מנת להגיע למטרה הגדולה מכולם, בית לאומי לעם היהודי - ארץ ישראל אחת והיחידה! אני לא דתי, אני חילוני 110%, אני גר בת``א אבל אני מרגיש ציוני, ואני מרגיש ששום דבר לא יכול להוציא ממני את ההרגשה הזאת. אני רוצה לתרום למדינה, לשמור עליה ולגרום לקיומה והתפתחותה! משגעים אותי האנשים שמדברים על הגירה לח``ול - איך הם יכולים לעלות כזה נושא אפילו? אני לא מבין, אין להם עמוד שדרה ??? מי שאומר את זה, צריך לחשוב לרגע, ולהבין את התייחסות העולמית אל העם היהודי - אין מקום שבו היהודים כאוכלוסייה ירגישו שהוא מקומם הטיבעי! ארץ ישראל - ארץ הקודש - היא הארץ היחידה ליהודים ואנחנו צריכים לשמור עליה ולהוקיר אותה כמו שעשו אבותינו בעבר !!! אני רוצה להביע את הערכתי כלפי כל הנוער הנהדר בפורום הזה - שאני כמובן חלק ממנו :) , שיודע להעריך את המדינה ורוצה להצטרף לשמירה על המידה המופלאה הזאת, ולמי שרוצה ללכת מפה? אתם יודעים מה? שילך - מי צריך אותם, הם לא מועילים - הם רק מזיקים !!! חזק ואמץ לוחמי :) דניאל. נ.ב.: חשוב לי לציין, אני בחור בן 17.4 מת``א, חילוני מלא, בלי שום אידאולוגיה דתית, אלא אידאולוגיה ציוניות.

לדניאל

הגעת למקום הנכון. יש פה ציונים נלהבים וחדורי מוטיבציה לצד פוסט-ציונים שמערערים את יסודה של מדינת ישראל. אני בטוח שתהיה כח חיזוק לבני האור.

Casus Belli

New member
כמוני, כמוך, כמוכם - מי יתן ויירבו!

דניאל, הדמיון ביני לבינך פשוט מדהים (להוציא את הגיל): דעותינו זהות, הרקע שלנו כמעט זהה (גם אני חילוני מאיזור ת``א) ושנינו בעלי אידיאולוגיה ציונית חזקה יותר מכל. טוב לדעת שאני לא היחיד! אני פשוט חייב להקפיץ את הודעתך למעלה. חובה לקרוא! ישר כוח, חזק ואמץ, Casus

barakas

New member
מה אתה כל כך מופתע??

בדקת פעם כמה חילונים ציונים חיים בתל אביב????זה כמו להיות מופתע מלמצוא מחט בערימת מחטים ואתם לא בני האור מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא בני החושך,אל תעשו לנו דמוניזציה,שימוש בהשאלות אתאולוגיות בפולמוס כלשהו זה בדיוק דוגמא לסכנות שהזכרתי בהודעות שלי...

Casus Belli

New member
אני מופתע מאוד...

כאחד שחי במרכז ונושם את התל אביביות זה נדיר למצוא תל אביבי שאינו חי בבועה של עצמו. רוצה דוגמא? בכיתה שלי יש 40 תלמידים. 20 מתוכם לא נתקלו (אפילו בטעות) במושג ציונות, 30 מתוכם לא יודעים לאיזו מפלגה משתייך שמעון פרס ו-35 מהם לא מודעים לכך שאנחנו עדיין באינתיפאדה (מספרים אמיתיים!). לא בדיוק מחט בערימת מחטים...

barakas

New member
בימים אלה גם אני לא יודע...

לאיזו מפלגה משתייך שמעון פרס :)

dmor_il

New member
תגובות לכמה דברים :)

שלום לכולם! להלן כמה תגובות: 1. קסוס אחי, מה שאתה אומר זה באמת נכון, אני ממש מרגיש שאנחנו על אותו הראש ואני מאוד שמח, וזה בגלל שאני יודע שאין כל כך הרבה כמונו כמו ש-BARAKAS אומר. 2. BARAKAS ידידי, אין לי שום בעיה עם דעותיך, אבל אני פשוט ח-י-י-ב להגיד לך שאני לומד בבי``הס תיכון חדש בת``א, ואני יכול להגיד לך בביטחה שהרוב המוחלט בבי``הס הזה, לא שמע בחיים שלו על ציונות, ולא מעניין אותו בכלל המונח הזה... המינימום שהוא עושה, זה ללמוד את מה שצריך לבגרות המחורבנת ולהיפטר. לסיכום, אני מאמין שסך הכל הרוב המוחלט של האידאולוגיה הציונית בא מהחינוך, בלי שום קשר לקירבה לדת. (כמובן שיש יצר אישי, כמו לי ולחברי קסוס). אני מכיר אנשים, שלא עשו בר-מצווה, שלדעתי האישית זו בושה וחרפה, גם אני לא דתי, אבל אני עשיתי בר-מצווה ואני חוגג את חגי ישראל בגאווה ובשמחה. אני כל כך שמח שלימור ליבנת, היא שרת החינוך והיא עושה, או לפחות התחילה לעשות הרבה למען הנוער והציונות. הכל תלוי בחינוך ולכן צריך להחדיר לחינוך את נושא הציונות במשקל הרבה יותר מאסיבי. שלכם, דניאל :)

barakas

New member
בסדר שוכנעתי :)

כנראה שכחתי מה זה תל אביבים... אני לא אתחיל עוד ויכוח על ציונות וחינוך ורק אומר שאני מתנגד לחינוך ציוני לאומי בצורה נחרצת ואני מתחלחל מהרפורמות שגברת ליבנת מתכננת...אני ש-ו-נ-א לערוך ויכוחים אידיאולוגיים בכתב ואני אפסיק עכשיו כדי שאף אחד לא יגיב :))

מגיקל

New member
ציונות!!!!!!!!!!!

אני לא נכנסת לפורום באופן קבוע (מקומי בפורום אומנות...), אבל קראתי את ההודעה שלך, והיה בא לי להגיב. בתור לא-ישראלית שבאה לארץ מתוך ציונות ומשוגעת על המדינה הזאת, היה לי מוזר כשהגעתי לארץ לגלות שלא כולם כאלה. תמיד חשבתי שאם אני, בארגנטינה, אוהבת את ישראל, ברור שישראלים אוהבים את המדינה שלהם! משגע אותי שאנשים חושבים שבחו``ל יותר טוב, אני חייתי 11 שנה בחו``ל ו-6 שנים בישראל, וברור לי שיראל היא הבית שלי!!! בקיצור, אין לנו ארץ אחרת.......

barakas

New member
חכמולוגית

את גרה בארגנטינה ומדברת על זה שאין לך ארץ אחרת....חוץ מארגנטינה כמובן ד``ש לבת דודה של אבא שלי גרסיאלה,נולדה בארגנטינה,ניסתה לגור בארץ וחזרה לארגנטינה...טוב לה שם,כנראה יותר טוב משהיה לה פה...אז כן,גם לה יש ארץ אחרת :))

yellow!

New member
משום מה,אני הבנתי שהיא כן גרה בארץ.

קשיים בהבנת הנקרא?

barakas

New member
ייתכן...

מצטער,הרגלתי את עצמי לקריאת פסיכומטרי...עימה הסליחה

למעלה