צ י ו נ ו ת ! ! !
שלום לכולם! מה שלומכם? תראו, עקב מה שאני קורא פה בפורום, וממספר אנשים ביומיום, החלטתי לכתוב
אני לא יכול לסבול, את ``אי-הציונות`` הזאת שיש לחלק מתושבי ארצינו. חלק מהאנשים בזמנינו, אני מתכוון לדור הצעיר, לא מיחסיים שום חשיבות להיסטוריה של המדינה, לדרך הקשה שבה השגנו אותה, וכל מה שקשור לנו - לעם היהודי ולמדינה, מדינת ציון. במשך כל ההיסטוריה, נלחמו קרבות קשים ומרים על מנת להגיע למטרה הגדולה מכולם, בית לאומי לעם היהודי - ארץ ישראל אחת והיחידה! אני לא דתי, אני חילוני 110%, אני גר בת``א אבל אני מרגיש ציוני, ואני מרגיש ששום דבר לא יכול להוציא ממני את ההרגשה הזאת. אני רוצה לתרום למדינה, לשמור עליה ולגרום לקיומה והתפתחותה! משגעים אותי האנשים שמדברים על הגירה לח``ול - איך הם יכולים לעלות כזה נושא אפילו? אני לא מבין, אין להם עמוד שדרה ??? מי שאומר את זה, צריך לחשוב לרגע, ולהבין את התייחסות העולמית אל העם היהודי - אין מקום שבו היהודים כאוכלוסייה ירגישו שהוא מקומם הטיבעי! ארץ ישראל - ארץ הקודש - היא הארץ היחידה ליהודים ואנחנו צריכים לשמור עליה ולהוקיר אותה כמו שעשו אבותינו בעבר !!! אני רוצה להביע את הערכתי כלפי כל הנוער הנהדר בפורום הזה - שאני כמובן חלק ממנו
, שיודע להעריך את המדינה ורוצה להצטרף לשמירה על המידה המופלאה הזאת, ולמי שרוצה ללכת מפה? אתם יודעים מה? שילך - מי צריך אותם, הם לא מועילים - הם רק מזיקים !!! חזק ואמץ לוחמי
דניאל. נ.ב.: חשוב לי לציין, אני בחור בן 17.4 מת``א, חילוני מלא, בלי שום אידאולוגיה דתית, אלא אידאולוגיה ציוניות.
שלום לכולם! מה שלומכם? תראו, עקב מה שאני קורא פה בפורום, וממספר אנשים ביומיום, החלטתי לכתוב